Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 +1 και από μένα στο Adium! Πολύ μπροστά...
jimmydice1 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Να ξέρετε ότι το μσν 8 που έρχεται μέσα στο office 2011 είναι διαφορετικό απο το μσν 8 που κατεβάσετε free απο τη σελίδα της Microsoft. Εκει μπορείτε να δείτε κανονικά τη φωτό σας και των άλλων, οι βιντεοκλησεις λειτουργούν κανονικά αλλά offline messages δεν δουλεύουν ενώ και η ανταλλαγή αρχείων είναι τραγικά αργή.
February 30 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Το τελευταίο MSN της Microsoft (που «έρχεται» μαζί με το office 2011) έχει κάνει αρκετά βήματα μπροστά, αλλά θα συμφωνήσω με τους περισσότερους, πως το Adium είναι πολύ καλό (ωστόσο, με ελλείψεις στο θέμα των βιντεοκλήσεων), ενώ το Skype είναι, κατά τη γνώμη μου, ό,τι καλύτερο αυτήν την στιγμή στο instant messaging.
elenpi Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Το έβαλα κι εγώ τις προάλλες για 2-3 ώρες και μετά επέστρεψα στο παλίο, καλό Adium. Είναι πολύ καλύτερο από το 7, αλλά ένα από τα βασικά "προβλήματά" μου, που είναι οι επαφές με msn plus!, δε μου το λύνει, καθώς δεν υπάρχει αντίστοιχο plug in. Οπότε, προτιμώ το Adium που προσφέρει ένα τέτοιο plug in και δεν επικρατεί αυτό το χαός στις επαφές μου που γίνεται όταν μπαίνω με το msn. Και επιπλέον, το Skype, με το update που του κάνανε, έκανε πολλά βήματα μπροστά. (βέβαια, η χρέωση της βιντεοκλήσεις με περισσότερα από 1 άτομα, ήταν λίγο απογοητευτικό, αλλά τέσπα...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.