aris21 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 καλημερα, περασα το msn 8 beta στο macbook. δεν μορω ουτε να δω φοτο των επαφων μου, ουτε και να βαλω δικη μου. καμια ιδεα κανεις;
BlackScorpionX Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 καλημερα, περασα το msn 8 beta στο macbook.δεν μορω ουτε να δω φοτο των επαφων μου, ουτε και να βαλω δικη μου. καμια ιδεα κανεις; Θα απαντήσω όπως και ένας άλλος φίλος απο εδώ μέσα σε παρόμοιο topic SKYPE Δυστυχώς ή ευτυχώς το msn ακόμα δεν....(από όσο ξέρω) και χρησιμποιώ και εγώ κάτι χαζοεκδόσεις αλλά το έχω κόψει τελευταία, ευκαιρία να ξεφορτοθώ "ενοχλητικές" επαφές κτλ Το skype είναι απείρως πιο καλό σε mac από ότι το msn
aris21 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 ναι γνωριζω οτι εχει προβληματα..αλλα οχι και τοσο!!! να μην μπορεις ουτε τις φοτο απο τις επαφες σου να δεις!
mourlos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Το Adium για msn.... γιατι το μεσσεντζερ για Μακ ειναι για κλαματα...αυτα τα ολιγα
aris21 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Το Adium για msn.... γιατι το μεσσεντζερ για Μακ ειναι για κλαματα...αυτα τα ολιγα δηλαδη με το adium τι κανω; τις επαφες μου μπορω να τις περασω εκει;
mourlos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 συνδεεσαι με το msn λογαριασμο σου και μετα ολα γινοντε αυτοματα, δεν χρειαζεται να περασεις τις επαφες σου μια μια, αυτα
Costis321 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 παιδια σορρυ κιολας αλλα το αντιουμ ειναι τρελη μαλκια ! δεν δεχεται επισης την καμερα και επιπλεον εχει απαισιο περιβαλλον.. το εχω κατεβασει αλλα δεν το χρησιμοποιω ποτε..
Whiteyez Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 παιδια σορρυ κιολας αλλα το αντιουμ ειναι τρελη μαλκια ! δεν δεχεται επισης την καμερα και επιπλεον εχει απαισιο περιβαλλον.. το εχω κατεβασει αλλα δεν το χρησιμοποιω ποτε.. Φέρτω στα μέτρα σου. http://www.adiumxtras.com/
alexioualexios Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 παιδια σορρυ κιολας αλλα το αντιουμ ειναι τρελη μαλκια ! δεν δεχεται επισης την καμερα και επιπλεον εχει απαισιο περιβαλλον.. το εχω κατεβασει αλλα δεν το χρησιμοποιω ποτε.. κάποια έκδοση του adium έχει ένα θέμα με τα πρωτόκολλα της Microsoft και πρέπει να κατεβάσεις την έκδοση των development. Έχει οδηγίες στο φόρουμ τους --εύκολες--.
miket466 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 δοκίμασε το amsn εγώ αυτό χρησιμοποιώ και δεν έχω κανένα πρόβλημα
CyberCr33p Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Adium φαίνεται να είναι πολύ μπροστά σε σχέση με το MSN της microsoft για το MacOS.
domal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 δεν υπαρχει προς το παρον καλλιτερο απο το adium μη ταλαιπωριεσται με αλλα για video απλα skype & facetime
shamanpk Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Και εγω ειχα προβλημα με το msn και τις φωτογραφιες, εβαλα το amsn και μετα απο 10 μερες ξανα εβαλα το msn και δουλευει μια χαρα
magicofungo Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 adium ειναι η μονη λυσ...στην αρχη κ εγω χρησιμοποιουσα msn αλλα οταν ανακαλυψα το adium δεν το ξαναχρησιμοποιησα...ειναι το πιο σταθερο κ οσο για το interface του το κανεις εσυ οπως θελεις
tiger! Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 adium ειναι η μονη λυσ...στην αρχη κ εγω χρησιμοποιουσα msn αλλα οταν ανακαλυψα το adium δεν το ξαναχρησιμοποιησα...ειναι το πιο σταθερο κ οσο για το interface του το κανεις εσυ οπως θελεις Συμφωνώ απόλυτα για το adium.. Μόλις το είχα πρωτοβάλει το θεωρούσα τρελή βλακεία αλλά το έφερα στα μέτρα μου και είμαι πολύ ευχαριστημένος.. Πολύ καλύτερο και από το aMSN και από το MSN... Τα έχω δοκιμάσει και τα δύο!! Και για βίντεο SKYPE χωρίς δεύτερη σκέψη....!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.