Προς το περιεχόμενο

msn 8 για mac

aris21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα, περασα το msn 8 beta στο macbook.

δεν μορω ουτε να δω φοτο των επαφων μου, ουτε και να βαλω δικη μου.

καμια ιδεα κανεις;

Δημοσ.
καλημερα, περασα το msn 8 beta στο macbook.

δεν μορω ουτε να δω φοτο των επαφων μου, ουτε και να βαλω δικη μου.

καμια ιδεα κανεις;

Θα απαντήσω όπως και ένας άλλος φίλος απο εδώ μέσα σε παρόμοιο topic

Δυστυχώς ή ευτυχώς το msn ακόμα δεν....(από όσο ξέρω) και χρησιμποιώ και εγώ κάτι χαζοεκδόσεις αλλά το έχω κόψει τελευταία, ευκαιρία να ξεφορτοθώ "ενοχλητικές" επαφές κτλ

Το skype είναι απείρως πιο καλό σε mac από ότι το msn

Δημοσ.

ναι γνωριζω οτι εχει προβληματα..αλλα οχι και τοσο!!! να μην μπορεις ουτε τις φοτο απο τις επαφες σου να δεις!

Δημοσ.
Το Adium για msn.... γιατι το μεσσεντζερ για Μακ ειναι για κλαματα...αυτα τα ολιγα

δηλαδη με το adium τι κανω; τις επαφες μου μπορω να τις περασω εκει;

Δημοσ.

συνδεεσαι με το msn λογαριασμο σου και μετα ολα γινοντε αυτοματα, δεν χρειαζεται να περασεις τις επαφες σου μια μια, αυτα :-)

Δημοσ.

παιδια σορρυ κιολας αλλα το αντιουμ ειναι τρελη μαλκια ! δεν δεχεται επισης την καμερα και επιπλεον εχει απαισιο περιβαλλον.. το εχω κατεβασει αλλα δεν το χρησιμοποιω ποτε..

Δημοσ.
παιδια σορρυ κιολας αλλα το αντιουμ ειναι τρελη μαλκια ! δεν δεχεται επισης την καμερα και επιπλεον εχει απαισιο περιβαλλον.. το εχω κατεβασει αλλα δεν το χρησιμοποιω ποτε..

Φέρτω στα μέτρα σου.

http://www.adiumxtras.com/

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

κάποια έκδοση του adium έχει ένα θέμα με τα πρωτόκολλα της Microsoft και πρέπει να κατεβάσεις την έκδοση των development. Έχει οδηγίες στο φόρουμ τους --εύκολες--.

Δημοσ.

Και εγω ειχα προβλημα με το msn και τις φωτογραφιες, εβαλα το amsn και μετα απο 10 μερες ξανα εβαλα το msn και δουλευει μια χαρα

Δημοσ.

adium ειναι η μονη λυσ...στην αρχη κ εγω χρησιμοποιουσα msn αλλα οταν ανακαλυψα το adium δεν το ξαναχρησιμοποιησα...ειναι το πιο σταθερο κ οσο για το interface του το κανεις εσυ οπως θελεις

Δημοσ.
adium ειναι η μονη λυσ...στην αρχη κ εγω χρησιμοποιουσα msn αλλα οταν ανακαλυψα το adium δεν το ξαναχρησιμοποιησα...ειναι το πιο σταθερο κ οσο για το interface του το κανεις εσυ οπως θελεις

Συμφωνώ απόλυτα για το adium.. Μόλις το είχα πρωτοβάλει το θεωρούσα τρελή βλακεία αλλά το έφερα στα μέτρα μου και είμαι πολύ ευχαριστημένος.. Πολύ καλύτερο και από το aMSN και από το MSN... Τα έχω δοκιμάσει και τα δύο!!

Και για βίντεο SKYPE χωρίς δεύτερη σκέψη....!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...