YiN Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Το συμπαν θα συνομωτήσει για να κάνετε σεξ. Μην ανησυχειτε.
Sellers Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Μην λες χαζά. Αν ήταν έτσι δεν θα υπήρχε η περίοδος. Επίσης αν υπήρχε Θεός δεν θα υπήρχε ούτε η καθυστέρηση.
@@sos@@ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Το ενδιαφέρον είναι ότι αυτός (κάτι που νομίζω υποστήριζει ο Κροκόδειλος, με τον τρόπο που αρνείται την τύχη) που ψάχνει Λόγο πίσω από τα πάντα, αργά ή γρήγορα τον βρίσκει.σε βρίσκω δογματικό...Τόσο ο Λόγος όσο και ο Θεός έχουν κεφαλαίο το πρώτο γράμμα.και τυραννικό ως προς <μόνο;> την ορθός- γραφία...
ClouD Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 frenzy ωραία μεταγλώτιση ;-) Δε χρειάζεται να είναι κανείς διατεθείμενος να κάνει την εξίσωση, αρκεί να έχει βιώσει την πραγματικότητα του ποταμού. oh, με πρόλαβε η Yin. ---------- Προσθήκη στις 21:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:44 ---------- @@sos@@, πως γενέν αυτό; (το δογματικό) EDIT: οι αυτοματισμοί τον παίρνουν ε
frenzy Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Το συμπαν θα συνομωτήσει για να κάνετε σεξ. Μην ανησυχειτε. Δε χρειάζεται να είναι κανείς διατεθείμενος να κάνει την εξίσωση, αρκεί να έχει βιώσει την πραγματικότητα του ποταμού. oh, με πρόλαβε η Yin. κάνε εντιτ
@@sos@@ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 @@sos@@, πως γενέν αυτό; (το δογματικό)...έλλειψη όρασης;
ClouD Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 @@sos@@, δε σε πιάνω αν δε βαριέσαι ρίξε άλλον έναν υπότιτλο.
@@sos@@ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 διαλεκτική του διαφωτισμού Τέοντορ Αντόρνο - Μαξ Χόρκχαϊμερ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 εγώ έχω αποδείξεις πως όταν θες πραγματικά κάτι το σύμπαν συνωμοτεί για να μη το αποκτήσεις. Murphy's Laws?
klainmaingr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Kοιταχτε εγω βασικα μενω στο attitude το οποιο ειναι ψυχολογικα πιο υγιες.Δλδ ενας ανθρωπος που σε γενικες γραμμες δεν μεγαλοποιει ουτε την τυχη ουτε την θεληση αλλα εχει πιστη περισσοτερο στην θεληση απο την τυχη τοτε φανταζομαι ειναι πιο προσαρμοσμενος ψυχολογικα αρα κ λειτουργει γενικα καλυτερα σε τετοιες περιπτωσεις απο τον μιζερο,απαισιοδοξο,κλαφτη κ καταστροφολογο.Εμενα με εξυπηρετει ο Κοελιο οπως τον μεταφραζω εγω μεσα στο μυαλο μου.Καποιος αλλος μπορει να κλαιγεται με τις μερες κ να χτυπιεται οτι η μοιρα τον αδικησε αλα Ξανθοπουλος φαση(εδω μπαινει κ ενα κλαψιαρικο μπουζουκι με δραματικη κορυφωση).Ειναι πως την βλεπεις βασικα Ακριβώς what he said βασικά και /thread.
Praetorianos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Όποιος πάντως γουστάρει την φράση του Κω(ε)λ(ι)ου να μην παραλείψει να διαβάσει την μαλακία ολκής "Το μυστικό". Η βλακεία, η ηλιθιότητα και η ντουβαροσύνη που κουβαλάει αυτό το βιβλίο μπορώ να πω ότι συναγωνίζεται επάξια τον από πάνω κύριο και μάλιστα τον κάνει να φαίνεται σαν μαθητευόμενο τσαρλατάνο της σειράς. Προσέξτε εισαγωγή: Κρατάτε στα χέρια σας ένα Μεγάλο Μυστικό... Το Μυστικό κληροδοτήθηκε μέσα από τους αιώνες, και ήταν πολλοί εκείνοι που το πόθησαν, το επιβουλεύτηκαν, το έκλεψαν και το αγόρασαν με αντίτιμο τεράστια χρηματικά ποσά. Αυτό το προαιώνιο Μυστικό ήταν προσβάσιμο σε κάποιους ανθρώπους -εφευρέτες, επιστήμονες, θεολόγους, επιχειρηματίες, στοχαστές, καλλιτέχνες- κι ανάμεσα σε αυτούς που κατανόησαν τη θαυματουργή δύναμή του συγκαταλέγονται ιστορικές προσωπικότητες όπως ο Πλάτωνας, ο Γαλιλαίος, ο Μπετόβεν, ο Έντισον, ο Κάρνεγκι, ο Αϊνστάιν, ο Μπλέικ. Τώρα το Μυστικό αποκαλύπτεται σε όλο τον κόσμο. "Ταξιδεύοντας σε τούτες τις σελίδες και γνωρίζοντας το Μυστικό, θα ανακαλύψετε με ποιο τρόπο θα μπορέσετε να έχετε, να είστε ή να κάνετε ό,τι θελήσετε. Θα ανακαλύψετε ποιοι πραγματικά είστε. Θα ανακαλύψετε το αληθινό μεγαλείο που σας περιμένει". Να πω ότι όλο το βιβλίο βασίζεται πάνω κάτω στην φράση περί συνωμοσίας σύμπαντος και είναι περιττό να αναφέρω πόσο μεγάλη ανταπόκριση βρήκε σε δεσποινίδες που ανακάλυψαν ξαφνικά το μυστικό της ζωής και το προτείνουν η μία στην άλλη ως κρυφό ευαγγέλιο. Είναι το πρώτο βιβλίο που πήδαγα 10-10 τις σελίδες μπας και μάθω γιατί τόσος ντόρος. Ένα εικοσάλεπτο μετά κι ενώ το βιβλίο είχε τελειώσει καμάρωνα για άλλη μία φορά το πόσο μεγάλο μπορεί να γίνει ένα τίποτα.
kelepourian Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Eνας ξαδελφος μου ειχε για πολλα χρονια ενα μεγαλο "θέλω",ηθελε να κατακτησει την κουμπαρα του.Μια πολυ όμορφη κοπελλα.Ζουσε καθημερινα για αυτο το "θέλω "το του,ήταν το α και το ω της ζωης του. Τα χρόνια περνουσαν και δεν ειχε ευοδωθει καμια προσπάθεια του να κατακτήσει την κοπελλα που με τα χρόνια ειχε γινει ηδη γυναικα.Σιγα σιγα το συμπαν συνωμοτουσε και η κουμπαρα του εγινε σαν τα αγαλμα της μινωικης περιοδου,σε πιο ρυτιδιασμένη εκδοχη. Ο ξαδελφος μου ειδε αυτην την συνωμοσια και λακισε με το θελω του παραμασχαλα. Συμπερασμα: η απιθανη μαλακία- σοφιστεια του Coelho μπορει να διατυπωθει και αλλιως : Όταν θέλεις κάτι παρά πολύ oλο το σύμπαν θα σε τιμωρήσει για την κουταμαρα σου να τα περιμενεις ολα απο αυτό. Με σενα θα ασχολειται όλο το συμπαν παλιοεγωισταρε
kirileman Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Σήμερα το πρωί πραγματικά ήθελα να βρω βενζίνη πάρα πολύ και ευχαριστώ το σύμπαν που με βοήθησε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.