Alxnks Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Alxkns η Eurobank εχει 3% επιτοκιο για καταθεσεις απο 3000 ευρω και πανω μαζι με δωρεαν συναλλαγες. 1.5% ειναι για κατω απο 3000 ευρω έκανες αραγε τον κοπο να κανεις ενα κλικ στο λινκ που εδωσα; τωρα πια το λενε ΝΕΟ ταμιευτηριο online και δινουν τα επιτοκια που ειπα. ισως για εκεινους που το ειχαν κανει οταν πρωτοβγηκε να αφησαν το επιτοκιο ως ειχε (δεν εχω παρατηρησει καποια αλλαγη). ισως αυτο να εγινε στα πλαισια: Μείωση επιτοκίων προανήγγειλαν οι τραπεζίτες http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=343251&ct=16&dt=15/07/2010
goodMan Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Εγω νομιζω οτι να εχεις κλειστα ολα τα χρηματα σου εκτος απο βλακεια μου θυμιζει και ενα τσιγκουναρο που ειχαμε εδω στην γειτονια οπου μια ζωη μαζευε και ξαναμαζευε αλλα ξερεις... καλυτερα ειναι για παραδειγμα αν εχεις ενα καλο ποσο να το επενδυσεις καπου.Μπορεις να αγορασεις δολλαρια για παραδειγμα η μετοχες η γη.Να κινειται το χρημα γιατι με το να τα εχεις κλειστα αστο.....
Praetorianos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Εγω νομιζω οτι να εχεις κλειστα ολα τα χρηματα σου εκτος απο βλακεια μου θυμιζει και ενα τσιγκουναρο που ειχαμε εδω στην γειτονια οπου μια ζωη μαζευε και ξαναμαζευε αλλα ξερεις... καλυτερα ειναι για παραδειγμα αν εχεις ενα καλο ποσο να το επενδυσεις καπου.Μπορεις να αγορασεις δολλαρια για παραδειγμα η μετοχες η γη.Να κινειται το χρημα γιατι με το να τα εχεις κλειστα αστο..... Είναι βλακεία και τσιγκουνιά να έχεις κλειστά λεφτά στην τράπεζα, αλλά να τα κάνεις δολάρια να κάθονται με επιπλέον κίνδυνο να χάσεις μέρος από το αρχικό σου κεφάλαιο είναι λογικό και χουβαρνταλίκι? Επίσης με την τελευταία σου πρόταση, σόρρυ, αλλά δείχνεις άγνοια για το τραπεζικό σύστημα.
Teaser Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Teaser φοβερό το site, thank u Αν πας από την τράπεζα πιθανώς θα μπορείς να διαπραγματευτείς για κάτι καλύτερο, είναι αρκετά τα λεφτά και τώρα ψάχνουν. Ένα πενηντάρι σου αποδίδει 500 το μήνα. Κάν' τα 2 γκαρσονιερούλες! Με κίνδυνο να μην τις νοικιάσεις. Με κίνδυνο να πέσει η αξία τους. Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα χρήματα. Τα έχεις κλειστά μέσα σε ντουβάρια Θα έχεις έξοδα συντήρησης. Θέλει πολύ ψάξιμο σε αντίθεση με μία προθεσμιακή που απαιτεί μία μέρα δουλειά.
alexzzz Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Είναι βλακεία και τσιγκουνιά να έχεις κλειστά λεφτά στην τράπεζα, αλλά να τα κάνεις δολάρια να κάθονται με επιπλέον κίνδυνο να χάσεις μέρος από το αρχικό σου κεφάλαιο είναι λογικό και χουβαρνταλίκι? Επίσης με την τελευταία σου πρόταση, σόρρυ, αλλά δείχνεις άγνοια για το τραπεζικό σύστημα. μου αρέσει που ασχολείσαι σοβαρά
downloader007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 ...Με κίνδυνο να μην τις νοικιάσεις. Σε μια βδομάδα-το πολύ,αρκεί να είσαι λογικός στια απαιτήσεις σου Με κίνδυνο να πέσει η αξία τους. Ποτέ των ποτών,ιδίως στην ξεφτυλοεποχή που ζούμε. Εκτός αν πέσεις σε αετονύχη και σου πιάσει με φτυάρι τα οπίσθια.Υπάρχουν ευκαιρίες όμως. Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα χρήματα. Τα έχεις κλειστά μέσα σε ντουβάρια Τί να τα κάνεις τα λεφτά;Να τα επενδύσεις σε αμοιβαία;Να πάρεις μετοχές;Να τα φας στις πουτάνες;Ή στους πούστηδες;Να περάσεις καλά; Θα έχεις έξοδα συντήρησης.Γιατί,ποδόσφαιρο θα παίζουν εκεί μέσα;Ποιές φθορές και από τί;Θέλει πολύ ψάξιμο σε αντίθεση με μία προθεσμιακή που απαιτεί μία μέρα δουλειά. Διανύουμε τον αιώνα του easy. Όλα εύκολα και με δυό - τρία clicks βγάζουμε μεροκάματο.Καλά είναι... Ό,τι προτείνω (και δεν ζητάω ανταλάγματα γι αυτό,έτσι; ) είναι διαπιστωμένο ότι λειτουργεί. Δεν θα μακρυγορήσω,ούτε θα σπάσω τα π@π@ρι@ μου να σου γεμίσω τη γκλάβα.Βάλτα στη Πειραιώς,τώρα που δαγκώνει και το ΤΤ,ή δος τα στο Τούρκο της ΕΤΕ,ιδίως τώρα με την αναδιαπραγμάτευση του Εθνικού χρέους.Που ξέρεις,μπορεί να μείνει και κανα ψίχουλο (200-200 τη βδομάδα,Αργεντινή μεριά) για πάρτη σου.
downloader007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δεν είπαμε μεθυσμένοι δεν γράφουμε? Σε μένα μιλάς; btw,έχω εισοδήματα από ενοικιαζόμενα,δηλωμένα στην εφορία.
chaplin1981 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 ΤΤ οπως εισαι... εδιτ:μην ειστε τοσο σιγουροι οτι θα το παρει η πειραιως btw(πληροφορια στανταρε καθοτι ειναι απο πολυ πολυ μεσα)
Praetorianos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 μου αρέσει που ασχολείσαι σοβαρά Κοίτα την ώρα. Προερχόμουν από ξενύχτι με ποτό. Και για την επίδραση του δάκου πάνω στην ανάπτυξη της οικονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης να συζητούσαμε, ίσως και να έκανα reply Ό,τι έγραψε ο Blondeamon: Δεν είπαμε μεθυσμένοι δεν γράφουμε?
alexzzz Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Κοίτα την ώρα. Προερχόμουν από ξενύχτι με ποτό. Και για την επίδραση του δάκου πάνω στην ανάπτυξη της οικονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης να συζητούσαμε, ίσως και να έκανα reply σ'χωρεμένος λοιπόν
Freakster Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 βρε παίδες γιατί ξεφεύγετε.. Αφού λέμε σε δυο τρία χρόνια θα χρειαστεί προς κατανάλωση. Υπάρχει επένδυση η οποία να επιστρέψει το κεφάλαιο τόσο βραχυπρόθεσμα;
downloader007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Αποσύρω την εισήγησή μου (δεν την διαγράφω,απλά την αφήνω να υπάρχει...),γιατί προϋποθέτει 4ετή παραμονή σε ιδιοκτησιακό καθεστώς,μικρότερος δε χρονικός κατοχικός προσδιορισμός θα σε φιλέψει με παραπανήσιους φόρους.Αποδεδειγμένα... btw,το πρώτο μου κοντεύω να το ξωφλήσω,ό,τι ώρα θέλω βγάζω ένα 15% ρεγάλο,χώρια αυτά που μασούλαγα απ' τα "νοίκια" δέκα χρόνια τώρα...
Blondeamon Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 btw,το πρώτο μου κοντεύω να το ξωφλήσω,ό,τι ώρα θέλω βγάζω ένα 15% ρεγάλο,χώρια αυτά που μασούλαγα απ' τα "νοίκια" δέκα χρόνια τώρα... Σιχαμένε τσιφλικά, αναγούλιασα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.