Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για κληση απο εξωτερικο

Anubis13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω αριθμό cosmote. Γνωρίζει κανείς πόσο χρεώνομαι για κλήσεις από το εξωτερικό ? Υπάρχει κάποιος κατάλογος τιμών?

Δημοσ.
Επισης χρεωνεσαι ακομα και οταν σε παιρνουν σε περιπτωση που δεν το γνωριζεις

Ετσι ακριβως . Ο καλων χρεωνεται σαν να παιρνει το κινητο στην Ελλαδα αλλα χρεωνεται και ο καλουμενος.Ειναι προτιμοτερο παντως απο το να καλεσει αυτος που ειναι εξω.

Δημοσ.

Κοιταξα τον καταλογο χρεωσεων απο το εξωτερικο...Δεν πήρα εγώ στο εξωτερικό αλλά με πήραν. Το γνωρίζω ότι χρεώνομαι και εγώ. Απλα ο τιμοκαταλογος που δινεται παραπνω δεν ειναι για οταν κανεις εσυ κλήσεις προς το εξωτερικο?

Δημοσ.
Κοιταξα τον καταλογο χρεωσεων απο το εξωτερικο...Δεν πήρα εγώ στο εξωτερικό αλλά με πήραν. Το γνωρίζω ότι χρεώνομαι και εγώ. Απλα ο τιμοκαταλογος που δινεται παραπνω δεν ειναι για οταν κανεις εσυ κλήσεις προς το εξωτερικο?

Αν σε πηραν απο εξωτερικο εσενα στην Ελλαδα δεν χρεωνεσαι με τιποτα εσυ.

Δημοσ.
Είσαι σίγουρος ότι δεν χερώνομαι? Δεν παίζει θέμα περιαγωγής ή οτιδήποτε άλλο

Να το ξαναπω....

Οταν καποιος ειναι Ελλαδα ανεξαρτητα απο δικτυο και τον καλουν απο εξωτερικο στο κινητο του που ειναι ελληνικου δικτυου δεν χρεωνεται με τιποτα.Σιγουροτατο.

Περιαγωγη ειναι η επιπλεον χρεωση που υφισταται καποιος οταν με ελληνικο κινητο που ειναι στο εξωτερικο και τον καλουν.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γειά σας!!! Το αγόρι μου βρίσκεται στην Ινδονησία ... Έχει αγοράσει ινδονισιακό αριθμό για να με καλεί... Εγώ έχω σύνδεση στην cosmote... Κάθε φορά που με καλεί χρεώνομαι και εγω ???

Δημοσ.
Γεία σας!!! Το αγόρι μου βρίσκεται στην Ινδονησία ... Έχει αγοράσει ινδονισιακό αριθμό για να με καλεί... Εγώ έχω σύνδεση στην cosmote... Κάθε φορά που με καλεί χρεώνομαι και εγω ???

Γιάννη (platano) γράψε το άλλη μια φορά.

golfitta το αγόρι σου μια χαρά θα περάσει στην Ινδονησία. Τα κορίτσια εκεί είναι πολύ ... συνεργάσιμα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μάγκες,ξέρει κανείς γιατί δεν μπορώ να επικοινωνήσω με εξωτερικό (συγκεκριμένα με Βοσνία) από κινητό; Βασικά και εγώ και αυτός που είναι στο εξωτερικό έχουμε what's up.Πρέπει να ενεργοποιήσω τίποτα εγώ ή αυτός για να μιλάμε;Τι πρέπει να κάνω;

Όποιος ξέρει ας βοηθήσει...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.!!!

Δημοσ.
Μάγκες,ξέρει κανείς γιατί δεν μπορώ να επικοινωνήσω με εξωτερικό (συγκεκριμένα με Βοσνία) από κινητό; Βασικά και εγώ και αυτός που είναι στο εξωτερικό έχουμε what's up.Πρέπει να ενεργοποιήσω τίποτα εγώ ή αυτός για να μιλάμε;Τι πρέπει να κάνω;

Αυτός πρέπει να ενεργοποιήσει την περιαγωγή. Κάλεσε το customer care της cosmote για λεπτομέρειες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...