Anubis13 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Καλησπερα εχω αριθμό cosmote. Γνωρίζει κανείς πόσο χρεώνομαι για κλήσεις από το εξωτερικό ? Υπάρχει κάποιος κατάλογος τιμών?
isay Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Στο site της cosmote κοίταξες; Αν έχεις καρτοκινητό ίσως έχει άλλη χρέωση
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Οι κλισεις απο εξωτερικο παντως ειναι πανακριβες.Απο Μοσχα που ειχε παει η κορη μου με voda ήταν 6 ευρω το λεπτο !!!!
disqualified Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Επισης χρεωνεσαι ακομα και οταν σε παιρνουν σε περιπτωση που δεν το γνωριζεις
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Επισης χρεωνεσαι ακομα και οταν σε παιρνουν σε περιπτωση που δεν το γνωριζεις Ετσι ακριβως . Ο καλων χρεωνεται σαν να παιρνει το κινητο στην Ελλαδα αλλα χρεωνεται και ο καλουμενος.Ειναι προτιμοτερο παντως απο το να καλεσει αυτος που ειναι εξω.
Anubis13 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Κοιταξα τον καταλογο χρεωσεων απο το εξωτερικο...Δεν πήρα εγώ στο εξωτερικό αλλά με πήραν. Το γνωρίζω ότι χρεώνομαι και εγώ. Απλα ο τιμοκαταλογος που δινεται παραπνω δεν ειναι για οταν κανεις εσυ κλήσεις προς το εξωτερικο?
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Κοιταξα τον καταλογο χρεωσεων απο το εξωτερικο...Δεν πήρα εγώ στο εξωτερικό αλλά με πήραν. Το γνωρίζω ότι χρεώνομαι και εγώ. Απλα ο τιμοκαταλογος που δινεται παραπνω δεν ειναι για οταν κανεις εσυ κλήσεις προς το εξωτερικο? Αν σε πηραν απο εξωτερικο εσενα στην Ελλαδα δεν χρεωνεσαι με τιποτα εσυ.
Anubis13 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Είσαι σίγουρος ότι δεν χερώνομαι? Δεν παίζει θέμα περιαγωγής ή οτιδήποτε άλλο
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Είσαι σίγουρος ότι δεν χερώνομαι? Δεν παίζει θέμα περιαγωγής ή οτιδήποτε άλλο Να το ξαναπω.... Οταν καποιος ειναι Ελλαδα ανεξαρτητα απο δικτυο και τον καλουν απο εξωτερικο στο κινητο του που ειναι ελληνικου δικτυου δεν χρεωνεται με τιποτα.Σιγουροτατο. Περιαγωγη ειναι η επιπλεον χρεωση που υφισταται καποιος οταν με ελληνικο κινητο που ειναι στο εξωτερικο και τον καλουν.
golfitta Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Γειά σας!!! Το αγόρι μου βρίσκεται στην Ινδονησία ... Έχει αγοράσει ινδονισιακό αριθμό για να με καλεί... Εγώ έχω σύνδεση στην cosmote... Κάθε φορά που με καλεί χρεώνομαι και εγω ???
isay Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Γεία σας!!! Το αγόρι μου βρίσκεται στην Ινδονησία ... Έχει αγοράσει ινδονισιακό αριθμό για να με καλεί... Εγώ έχω σύνδεση στην cosmote... Κάθε φορά που με καλεί χρεώνομαι και εγω ??? Γιάννη (platano) γράψε το άλλη μια φορά. golfitta το αγόρι σου μια χαρά θα περάσει στην Ινδονησία. Τα κορίτσια εκεί είναι πολύ ... συνεργάσιμα.
jimmys_kat Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μάγκες,ξέρει κανείς γιατί δεν μπορώ να επικοινωνήσω με εξωτερικό (συγκεκριμένα με Βοσνία) από κινητό; Βασικά και εγώ και αυτός που είναι στο εξωτερικό έχουμε what's up.Πρέπει να ενεργοποιήσω τίποτα εγώ ή αυτός για να μιλάμε;Τι πρέπει να κάνω; Όποιος ξέρει ας βοηθήσει... Ευχαριστώ εκ των προτέρων.!!!
isay Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μάγκες,ξέρει κανείς γιατί δεν μπορώ να επικοινωνήσω με εξωτερικό (συγκεκριμένα με Βοσνία) από κινητό; Βασικά και εγώ και αυτός που είναι στο εξωτερικό έχουμε what's up.Πρέπει να ενεργοποιήσω τίποτα εγώ ή αυτός για να μιλάμε;Τι πρέπει να κάνω; Αυτός πρέπει να ενεργοποιήσει την περιαγωγή. Κάλεσε το customer care της cosmote για λεπτομέρειες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.