likoyrgos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Προσανατολίζομαι στην αγορά ενός ebook reader. Είχα καταλήξει στο Sony PRS 600 (δεν υπάρχουν και πολλά αξιόλογα στην ελληνική αγορά). Σε κάτι διαφημίσεις είδα και το ipad και μου άρεσε πολύ ο φυσικός τρόπος διαβάσματος ενός βιβλίου (διορθώστε με αν κάνω λάθος). Έχω λοιπόν τις εξής ερωτήσεις : 1) Διαβάζει το ipad Ελληνικά βιβλία σε μορφή PDF; (Μπορώ πχ τις σημειώσεις μου να τις μετατρέψω σε PDF και να τις διαβάζω στο ipad; ). 2) Είναι ξεκούραστη η οθόνη του όπως του sony; Δεν με ενδιαφέρει η τιμή (θα μου το κάνουν δώρο) ΥΣ Τι γνώμη έχετε για το IREX 800;
fsbmaniac Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Ipad φιλε για διαβασμα. Ειναι τοπ Sent from my iPhone using Insomnia.app
Tigran Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 +1 Θεσ/νίκη - Αθήνα / Αθήνα - Θεσ/νίκη, σύνολο γύρω στις 10 ώρες διάβαζα μέσα στο λεωφορείο. Δεν με ενόχλησε καθόλου. Αν χτυπάει όμως ήλιος, ξέχασε το φίλε μου. Δεν βλέπεις ντιπ.
likoyrgos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Ipad φιλε για διαβασμα. Ειναι τοπ Sent from my iPhone using Insomnia.app Η οθόνη του όμως δεν είναι e-ink.Μήπως γι' αυτό το λόγο είναι κουραστική για πολύωρο διάβασμα; Έχεις προσωπική εμπειρία;
likoyrgos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Ipad φιλε για διαβασμα. Ειναι τοπ Sent from my iPhone using Insomnia.app Η οθόνη του όμως δεν είναι e-ink.Μήπως γι' αυτό το λόγο είναι κουραστική για πολύωρο διάβασμα; Έχεις προσωπική εμπειρία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.