blackstar Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Το ένα είναι lighscribe* ενώ το άλλο είναι χωρίς lightscribe. *GH22LS50
Vasilis 07 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Αν ήταν να πάρω τώρα DVD writer θα εξέταζα πολύ σοβαρά αυτό http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Optical-Disc-Drives/LG-Internal-Blu-Ray-Combo-Drive-CH10LS20-CH10LS20-AUAR10B.htm. Βέββαια είναι 40 ευρώ παραπάνω αλλά αποκτάς και Blu ray Drive (αν βέββαια ασχολείσαι με το αντικείμενο) .
profitis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Αν ήταν να πάρω τώρα DVD writer θα εξέταζα πολύ σοβαρά αυτό http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Optical-Disc-Drives/LG-Internal-Blu-Ray-Combo-Drive-CH10LS20-CH10LS20-AUAR10B.htm. Βέββαια είναι 40 ευρώ παραπάνω αλλά αποκτάς και Blu ray Drive (αν βέββαια ασχολείσαι με το αντικείμενο) . Καλή επισήμανση αλλα... Αν και βλέπω πάρα πολλες ταινίες, είναι όλες .mkv... Δηλαδή Blu ray δεν έχω νοικιάσει ποτε Δεν ξέρω φαντάζομαι πως οι ταινίες απo blu ray έχουν πολύ καλύτερη ποιότητα, αλλα νομίζω πως δεν αξιζουν τα παραπάνω 40€ γιατί δεν με βλέπω ποτε να νοικιαζω
Vasilis 07 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Καλή επισήμανση αλλα...Αν και βλέπω πάρα πολλες ταινίες, είναι όλες .mkv... Δηλαδή Blu ray δεν έχω νοικιάσει ποτε Δεν ξέρω φαντάζομαι πως οι ταινίες απo blu ray έχουν πολύ καλύτερη ποιότητα, αλλα νομίζω πως δεν αξιζουν τα παραπάνω 40€ γιατί δεν με βλέπω ποτε να νοικιαζω Ναί έχουν καλύτερη εικόνα αλλά αφού δεν ενοικιάζεις ξεχασέ το.Σε 1-2 χρόνια με τα ίδια λεφτά θα παίρνεις BD rom writer .
profitis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Ναί έχουν καλύτερη εικόνα αλλά αφού δεν ενοικιάζεις ξεχασέ το.Σε 1-2 χρόνια με τα ίδια λεφτά θα παίρνεις BD rom writer . Πόσο πάει περίπου το μαλλι η ενοικίαση στα blu ray δισκάκια; Αν είναι τίποτα 1€ ίσως να αξιζει, γιατί για το rapidshare φεύγουν ετσι και αλλιως 5-7 ευρώ το μήνα :p Αν και 24αρα έχω, θα φανει πολυ μεγάλη διαφορα ακομη και στις δικες μου τις χαμηλές ίντσες;
Vasilis 07 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Πόσο πάει περίπου το μαλλι η ενοικίαση στα blu ray δισκάκια; Αν είναι τίποτα 1€ ίσως να αξιζει, γιατί για το rapidshare φεύγουν ετσι και αλλιως 5-7 ευρώ το μήνα :p Αν και 24αρα έχω, θα φανει πολυ μεγάλη διαφορα ακομη και στις δικες μου τις χαμηλές ίντσες; Στο video club που πηγαίνω η ενοικίαση DVD/Blu ray σε νέες κυκλοφορίες κοστίζει 2,3 ευρώ την ημέρα. Σε 24' δεν νομίζω να καταλάβεις διαφορά.Το Blu ray είναι για προβολή σε 40'+.
profitis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Στο video club που πηγαίνω η ενοικίαση DVD/Blu ray σε νέες κυκλοφορίες κοστίζει 2,3 ευρώ την ημέρα. Σε 24' δεν νομίζω να καταλάβεις διαφορά.Το Blu ray είναι για προβολή σε 40'+. Mάλιστα...οπότε καλύτερα μελλοντικά το Blu ray Κάποιο καλό samsung παιδιά έχετε υπόψιν; Μεταξύ Samsung, LG αντε και ASUS ειμαι προς το παρων. Διαβασα αρκετα κακά λόγια τα Optiarc, οπότε τα αποκλείω... Αλλαξα τελειως γνώμη για τα samsung και προς το παρων προηγούνται
blackstar Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Mάλιστα...οπότε καλύτερα μελλοντικά το Blu ray Κάποιο καλό samsung παιδιά έχετε υπόψιν; Μεταξύ Samsung, LG αντε και ASUS ειμαι προς το παρων. Διαβασα αρκετα κακά λόγια τα Optiarc, οπότε τα αποκλείω... Αλλαξα τελειως γνώμη για τα samsung και προς το παρων προηγούνται Samsung 243 αν το βρεις στο ελλαδισταν, και αφου δεν θελεις optiarc πας σε asus και μετα lg. Πάντως εγω ποτε δεν ειχα πρόβλημα με τα Optiarc μου (ακόμα και οταν το όνομα ήταν nec).
profitis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Samsung 243 αν το βρεις στο ελλαδισταν, και αφου δεν θελεις optiarc πας σε asus και μετα lg.Πάντως εγω ποτε δεν ειχα πρόβλημα με τα Optiarc μου (ακόμα και οταν το όνομα ήταν nec). Να 'σαι καλά blackstar. Είναι καθαρα θέμα τύχης γενικα το failure. Πάντως το άκουσα από πολλες μεριές οτι τα optiarc πριν 1-2 χρόνια ψοφαγανε αβέρτα σαν μύγες Tώρα θα ψάξω για το samsung 243
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Παντως σε 2 μηχανηματα μου, εχουν περασει τα τελευταια χρονια τρια Optiarc/Νec και ενα Samsung και δεν ειχα με κανενα, κανενα απολυτως προβλημα, αν εξαιρεθει το γεγονος οτι το Samsung αργουσε να ξεκινησει να διαβαζει τα DVD. Κατα τ'αλλα, και τα Nec εχουν γραψει εκατονταδες CD/DVD και δεν ειχα κανενα ιδιαιτερο προβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.