Προς το περιεχόμενο

GTX 460 1gb unboxing

AnatoliGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχεις 8800gtx σε υπολογιστή για να κατεβάζεις μόνο????? Παναγία μου και χριστέ μου!!! Τι άλλο θα ακούσω? Δλδ στο κανονικό σου pc τι έχεις επάνω? Με βάζεις σε σκέψεις να σου κάνω προσφορά σε pm για μία HD2400 pro....:rolleyes::rolleyes:

στο αλλο pc εχω την gtx 460 sparkle

κ τι να βαλω στο 2 pc?δεν εχει onboard.αυτη ειναι η mobo στο 2 pc http://www.fine.am/Equipment%20Documentation/MotherBoard/Asus%20P5VD2-MX.pdf

k αποτι βλεπω δεν εχει onboard graphics.ε?

Δημοσ.
παιδια ακυρο κ μην με βρισετε.τελικα εχει onboard vga εισοδο.χαχαχα

Powerful Integrated Graphics

The P5VD2-MX delivers powerful integrated 2D and 3D graphics performance for functionality and value.

Απο το manual της μητρικης σου.Αφου το ειδες οκ.

Δημοσ.
Σωστό και αυτό.... χαχααα

Έπεσα και εγώ θύμα επεξεργασίας....

Καλά ρε παλικάρι μου... ολόκληρη μπλε m@l@ki@ εκεί πίσω όταν τον έφτιαχνες δεν την είδες? Κοτσάρεις 8800GT για να κάθετε ένα πράμα να κατεβάζει.... Α πα πα.

Εγώ όταν είχα κατεβαστήρι δεν του είχα ούτε οθόνη, όταν ήθελα να του κάνω κάτι έριχνα την οθόνη του κανονικού...

Δημοσ.
Έπεσα και εγώ θύμα επεξεργασίας....

Καλά ρε παλικάρι μου... ολόκληρη μπλε m@l@ki@ εκεί πίσω όταν τον έφτιαχνες δεν την είδες? Κοτσάρεις 8800GT για να κάθετε ένα πράμα να κατεβάζει.... Α πα πα.

Εγώ όταν είχα κατεβαστήρι δεν του είχα ούτε οθόνη, όταν ήθελα να του κάνω κάτι έριχνα την οθόνη του κανονικού...

οντως μλκια.αλλα καλιο αργα παρα ποτε.τωρα μια χαρα κ πεσανε οι θερμοκρασιες.το μονο θεμα που εχω ειναι οτι αργει να ανοιξει.πρεπει ναναι hardware θεμα,παταω το power button ανοιγει η εικονα με την μητρικη,καθεται για 30δ μετα μαυριζει η οθονη κ παλι εκει κανα 30δ κ μετα μπαινει η εικονα με τα xp αποκει κ περα ολα κομπλε.(αυτο μου τοκανε κ πριν το format κ μετα)

Δημοσ.
οντως μλκια.αλλα καλιο αργα παρα ποτε.τωρα μια χαρα κ πεσανε οι θερμοκρασιες.το μονο θεμα που εχω ειναι οτι αργει να ανοιξει.πρεπει ναναι hardware θεμα,παταω το power button ανοιγει η εικονα με την μητρικη,καθεται για 30δ μετα μαυριζει η οθονη κ παλι εκει κανα 30δ κ μετα μπαινει η εικονα με τα xp αποκει κ περα ολα κομπλε.(αυτο μου τοκανε κ πριν το format κ μετα)

Χμμ, πήγαινε στο bios και δες τι επιλογή έχεις σαν primary καρτα γραφικών. Λογικά θα ψάχνει πρώτα για PCI-e κάρτα και μετά την onboard. Αν βάλεις πρώτα την onboard ενδέχεται να εξαφανιστεί το πρόβλημα.

---------- Προσθήκη στις 09:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:05 ----------

Γιατί να ταλαιπωρείσαι τόσο? :-)

Μπορείς κάλιστα να του βάλεις ένα teamviewer/vnc ή έστω με το remote desktop connection και να μην χρειάζεται να σκατζάρεις καλώδια vga. :-)

edit: Οκ είδα οτι αναφερόσουν στο παρελθόν. Πάντως τα παραπάνω στα προτείνω και για ένα μελλοντικό κατεβαστήρι.

Δημοσ.
Χμμ, πήγαινε στο bios και δες τι επιλογή έχεις σαν primary καρτα γραφικών. Λογικά θα ψάχνει πρώτα για PCI-e κάρτα και μετά την onboard. Αν βάλεις πρώτα την onboard ενδέχεται να εξαφανιστεί το πρόβλημα.

---------- Προσθήκη στις 09:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:05 ----------

Μπορείς κάλιστα να του βάλεις ένα teamviewer/vnc ή έστω με το remote desktop connection και να μην χρειάζεται να σκατζάρεις καλώδια vga. :-)

edit: Οκ είδα οτι αναφερόσουν στο παρελθόν. Πάντως τα παραπάνω στα προτείνω και για ένα μελλοντικό κατεβαστήρι.

αυτο το εκανε κ με καρτα γραφικων,το κανει κ τωρα χωρις(onboard).

Δημοσ.

Ποιός είπε ότι άλλαζα καλώδια.... και ποιός είπε ότι μου αρέσουν τέτοιες λύσεις....???

Προτειμώ την λύση με ένα vga switcher παρά προγραμματοειδή αϊδίες (προσωπική καθαρά άποψη, χωρίς όρεξη/ύπαρξη επιχειρηματολογίας).Γύριζα ένα διακόπτη και είχα την ίδια οθόνη/πληκτρολόγιο/ποντίκι για διαφορετικό υπολογιστή! ;);)

Δημοσ.
Ποιός είπε ότι άλλαζα καλώδια.... και ποιός είπε ότι μου αρέσουν τέτοιες λύσεις....???

Προτειμώ την λύση με ένα vga switcher παρά προγραμματοειδή αϊδίες (προσωπική καθαρά άποψη, χωρίς όρεξη/ύπαρξη επιχειρηματολογίας).Γύριζα ένα διακόπτη και είχα την ίδια οθόνη/πληκτρολόγιο/ποντίκι για διαφορετικό υπολογιστή! ;);)

σωστος!!!το ιδιο εχω κανει κ εγω για ποντικη κ πληκτρολογιο.η οθονη μου εχει ενα κουμπι source για ψηφιακο κ αναλογικο.

Δημοσ.

Επειδή είπες οτι "έριχνες την οθόνη του κανονικού" φαντάστηκα (λαθος) οτι σκατζάρεις οθόνη (απο το κανονικό στο κατεβαστήρι). Και το KVM switch πάντως που λες μια χαρά είναι. Η λύση του VNC βέβαια είναι ανέξοδη (αλλά φυσικά καμία σχέση με το switch). :-)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το Memory Interface απ' ότι ξέρω έχει να κάνει και με την χωρητικότητας της μνήμης.

Πως γίνεται λοιπόν οι παρακάτω κάρτες να έχουν τα εξής τεχνικά χαρακτηριστικά:

Μοντέλο

Μάρκα

Sparkle

Μοντελο

GTX 460

Interface

Σύνδεση

PCI Express 16x

Chipset

Κατασκευαστής Chipset

nVidia

Engine Clock

675 MHz

Υποστήριξη Direct X 11

Ναι

Μνήμη

Memory Speed

900 MHz

Χωρητικότητα Μνήμης

768 MB

Memory Interface

192 bit

Τύπος Μνήμης

DDR5

Θύρες

Συνδέσεις

DVI out HDMI Port

Second VGA

2nd VGA

Γενικά

RAMDAC

400 MHz

Μέγιστη Ανάλυση

2560 x 1600 pixels 75 Hz

HDCP Ready

HDCP υποστήριξη.

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sparkle-GTX-460-PCI-Express-GDDR5-768-MB-SXX460768D5NM.htm

Μοντέλο

Μάρκα

Gigabyte

Μοντελο

GTX 460OC

Interface

Σύνδεση

PCI Express 16x

Chipset

Κατασκευαστής Chipset

nVidia

Υποστήριξη Direct X 11

Ναι

Μνήμη

Memory Speed

900 MHz

Χωρητικότητα Μνήμης

768 MB

Memory Interface

256 bit

Τύπος Μνήμης

DDR5

Θύρες

Συνδέσεις

DVI out HDMI Port

Second VGA

2nd VGA

Γενικά

RAMDAC

400 MHz

Μέγιστη Ανάλυση

2560 x 1600 pixels 75 Hz

HDCP Ready

HDCP υποστήριξη.

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Gigabyte-GTX-460-OC-PCI-Express-GDDR5-768-MB-GVN460O7I-00-G.htm

Μοντέλο

Μάρκα

Sparkle

Μοντελο

GTX 460

Interface

Σύνδεση

PCI Express 16x

Chipset

Κατασκευαστής Chipset

nVidia

Engine Clock

700 MHz

Υποστήριξη Direct X 11

Ναι

Μνήμη

Memory Speed

900 MHz

Χωρητικότητα Μνήμης

1 GB

Memory Interface

256 bit

Τύπος Μνήμης

DDR5

Θύρες

Συνδέσεις

DVI out HDMI Port

Second VGA

2nd VGA

Γενικά

RAMDAC

400 MHz

Μέγιστη Ανάλυση

2560 x 1600 pixels 75 Hz

HDCP Ready

HDCP υποστήριξη.

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sparkle-GTX-460-PCI-Express-GDDR5-1GB-SXX4601024D5SNM.htm

Πρόκειται για τυπογραφικό λάθος να φανταστώ?

Δημοσ.
Το Memory Interface απ' ότι ξέρω έχει να κάνει και με την χωρητικότητας της μνήμης.

Πως γίνεται λοιπόν οι παρακάτω κάρτες να έχουν τα εξής τεχνικά χαρακτηριστικά:

Πρόκειται για τυπογραφικό λάθος να φανταστώ?

ναι...

εδιτ

αλλα το τυπογραφικο λαθος πρεπει να ειναι στη μνημη της καρτας και οχι στο memory interface ;)

Δημοσ.

...καλύτερα να βλέπεις specs από τα site των κατασκευαστών ή από καλά reviews παρά από περιγραφές καταστημάτων. Γίνεται πανικός στα καταστήματα και τα λάθη δίνουν και παίρνουν αναπόφευκτα :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...