Προς το περιεχόμενο

GTX 460 1gb unboxing

AnatoliGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ειναι η SuperClocked edition γι'αυτο.

Αμα το +26Μhz Core και το +50mhz Memory είναι το "SuperClock ουαου super duper" ευχαριστώ δεν θα πάρω.

Μεγάλη κοροιδία.....

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
οχι δεν εκανα αλλα στο nvidia control panel λεει dirext version 11 capturepng4.png μηπως με το cd drivers μπηκαν κ dx11?

Βρηκαμε το προβλημα τοτε. Περασε DX και φυσικα latest drivers και θα εισαι πρωτη μουρη.

Δημοσ.

παιδια εβαλα κ τα dx 11 κ τα latest drivers nvidia αλλα κ παλι μου βγαζει αυτο το error.μονο στο συγκεκριμενο παιχνιδη.αλλα μαλλον εδω ειναι το προβλημα,το manual του παιχνιδιου capturepng6.png

Δημοσ.

update bios δλδ ε?να το κανω?στο τελευταιο bios update της μητρικης μου εκανα λαλακια κ την εχασα!!!:cry: κ βλεπω οτι κερδιζεις στο o/c κ fan speed αρα δεν το χρειαζομαι

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

στον 2ο υ/π εχω μια 8800gtx η οποια ξερω οτι τρωει πολυ ρευμα.αν κατεβασω τα core clock k memory clock τερμα θα υπαρχει καποια διαφορα στην καταναλωση ρευματος?ο υ/π ειναι καθαρα για downloading.κ τον εχω σχεδον ολη μερα,καθε μερα ανοιχτο.

μηπως να παρω καμια της πλακας?

Δημοσ.

στον 2ο υ/π εχω μια 8800gtx η οποια ξερω οτι τρωει πολυ ρευμα.αν κατεβασω τα core clock k memory clock τερμα θα υπαρχει καποια διαφορα στην καταναλωση ρευματος?ο υ/π ειναι καθαρα για downloading.κ τον εχω σχεδον ολη μερα,καθε μερα ανοιχτο.

μηπως να παρω καμια της πλακας?

Έχεις 8800gtx σε υπολογιστή για να κατεβάζεις μόνο????? Παναγία μου και χριστέ μου!!! Τι άλλο θα ακούσω? Δλδ στο κανονικό σου pc τι έχεις επάνω? Με βάζεις σε σκέψεις να σου κάνω προσφορά σε pm για μία HD2400 pro....:rolleyes::rolleyes:

Δημοσ.
Σιγα γιατι η 8800GTX ειναι μια μετρια καρτουλα πλεον.......

Μέτρια καρτούλα η 8800GT για downloading pc? Θα τρελαθούμε εντελώς?

Η κάθε κάρτα είναι μέτρια/χώμα/καλή/κορυφαία με βάση την δουλειά που θέλουμε να κάνουμε. Συμφωνώ ότι με απόλυτα κριτήρια είναι μία μεσαία κάρτα αλλά όχι και για download....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...