Προς το περιεχόμενο

PC για games μέχρι 700 ευρώ

gshyperion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παίδες.

Αγόρασα πρόσφατα την dell u2311 και έχω ξεμείνει με έναν υπολογιστή του 2005 που δε σηκώνει τα σημερινά παιχνίδια. Έχω μαζέψει 700 ευρώ και σκέφτομαι να κάνω αναβάθμιση.

Το pc θα το στήσω εγώ με εξαρτήματα από οποιοδήποτε κατάστημα της Αθήνας. Έχω μια απορία κατ αρχήν. Για εξοικονόμηση χρημάτων λέω να κρατήσω το ήδη υπάρχον κουτί μου (hec 6A19) και τροφοδοτικό (hec green 500w). Δεν ξέρω αν χωράνε οι καινούριες κάρτες γραφικών από άποψη μεγέθους στο κουτί. αν βγει στα χρήματα που διαθέτω και κουτί γιατί όχι να μην πάρω.

Θέλω να παίξω starcraft 2 που κυκλοφορεί την τρίτη σε full detail κατ αρχήν και μετά όχι τίποτα extreme. Overclocking δε νομίζω να κάνω.

Πάνω κάτω νομίζω ικανοποιητικός είναι ο Phenox x4 955, 4gb μνήμη, μια μητρική με 890 chip και ίσως μια 5770 ή παραπάνω. Δεν ξέρω είμαι αναποφάσιστος.

Ακούω τις προτάσεις σας και ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον κόπο σας.

Δημοσ.

συνθεση χωρις κουτι Καρτα γραφικων 5850

cpu:AMD Phenom II X4 955 Black Edition Box

psu:CORSAIR CMPSU-550VX 550W

mobo:ASUS MOTHERBOARD M4A88TD-M EVO/USB3, AM3

gpu:ATI ASUS HD5850 1GB DDR5

ram:OCZ Gold

hhd:WD SATA II 3.5'' 640GB

Optical Drives:sony

συνολο:765.00 αξιζει να δωσεις 50ευρω παραπανω για να παρεις την ati 5850

συνθεση με κουτι

tower:XIGMATEK

ram:OCZ Gold

psu:OCZ

hdd: Western digital

gpu:GIGABYTE ATI 1GB

cpu:AMD Phenom II X4 955 Black Edition Box

mobo:ASUS M4A87TD EVO

Optical Drive:sony

συνολο:715.00

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για τις προτάσεις.

Δεδομένου ότι δε θα παίξω τα παιχνίδια με τις τρελές απαιτήσεις (προς το παρόν μόνο starcraft 2 που δεν έχει και τρελές απαιτήσεις) νομίζεις ότι αξίζουν τα 100 ευρώ παραπάνω για 5850 έναντι της 5770;

Επίσης το pixmania γενικά το εμπιστευόμαστε;

Δημοσ.
Σε ευχαριστώ για τις προτάσεις.

Δεδομένου ότι δε θα παίξω τα παιχνίδια με τις τρελές απαιτήσεις (προς το παρόν μόνο starcraft 2 που δεν έχει και τρελές απαιτήσεις) νομίζεις ότι αξίζουν τα 100 ευρώ παραπάνω για 5850 έναντι της 5770;

Επίσης το pixmania γενικά το εμπιστευόμαστε;

αν δεν θα παιζεις παιχνιδια με απετησεις τοτε την δευτερη συνθεση

για το pixmania δεν ξερω δεν εχω αγορασει κατι ((παντος φενεται αξιοπιστο)))

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ liopyr αλλά...

Δε νομίζω να τον χρειάζομαι τον SSD όταν πρόκειται κυρίως να σερφάρω, να βλέπω σειρές και να παίζω παιχνιδάκια στο πισι. Είναι ακόμα αρκετά ακριβοί. Επίσης δε βλέπω κάπου κλασικό σκληρό δίσκο στην πρότασή σου. Και τέλος νομίζεις ότι αυτή η μητρική είναι αρκετά ικανοποιητική; Δεν αξίζει να πάω σε 890;

Δημοσ.

Yπέθεσα πως έχεις ήδη κάποιο storage hdd.

Αν δεν έχεις και δε σε πολυαπασχολούν τα πλεονεκτήματα των ssd, αφαιρείς τον μικρό postville και βάζεις αυτόν.

Μητρική έβαλα την φθηνότερη δυνατή (χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα) με usb3 support.

To 890GX (το FX είναι απλησίαστο) τι παραπάνω σου προσφέρει ώστε να δικαιολογείται η διαφορά της τιμής;

ps, οι τιμές των ssd δεν νομίζω πως θα πέσουν ποτέ σε πολύ προσιτά επίπεδα.

Δημοσ.

Ναι δυστυχώς δεν έχω δίσκο. Έχει το παλιό πι σι ένα 250 gb αλλά τα έχει φτύσει τελείως πλέον και είναι και SATA I.

Αν νομίζεις ότι δεν αξίζει το 890gx μπροστά σε αυτό που έβαλες ΟΚ. Εγώ δεν ήξερα και δεν το έχω ψάξει το θέμα με τις μητρικές γι' αυτό ρώτησα.

Δημοσ.

case:Xigmatek Asgard Midi Case Black 37€

psu:CORSAIR CMPSU-550VX 550W 77.16€

Cpu:AMD Phenom II X4 955 Black Edition Box157,90€

M/B:ASUS MOTHERBOARD M4A88TD-M EVO/USB3, AM3 98.44€ (με sata 3,usb 3.0)

Ram:Adata 2GB DDR3-1333 Ram Dimm X2 98€ (εφοσον δεν θα ασχοληθεις με o/c)

HDD:Samsung 1TB SpinPoint F3 HD103SJ SATA II 7200rpm 32MB 63.53€

Gpu:TwinTech GTX 460 205€

Πληρη συνθεση με 735€ (λειπει μονο ενα dvdrw αλλα φανταζομαι θα εχεις απο το προηγουμενο pc)

Οσο για το pixmania εχει τρελα μεταφορικα εξοδα απο οσο ξερω

Δημοσ.

Μιας και θα το στήσεις μόνος σου, βρίσκω την παραπάνω πρόταση του Dropsreef εξαιρετική.

(μπορείς και από αυτή να γλυτώσεις τα χρήματα του psu και του case).

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά. Μια ερώτηση μόνο. Αυτή η κάρτα γραφικών που προτείνετε είναι αρκετά καλύτερη από την 5770; Και λίγο χειρότερη από την 5830;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...