vlasiospakis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Γεια σας παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω στην εγκατάσταση μιας μητρικής τι δυσκολίες μπορεί να αντιμετωπισώ!Εχω ενα συστημα με Windows 7 και εχω πάνω του, CoolerMaster Elite Power RS-460-PSAP-J3 460W PSU ,Amd Phenom II x2 555 Black edition,Gigabyte GA-M57SLI-S4,μνήμες Kingston DDR2 533 και κάρτα γραφικών εχω μια Gigabyte 4670 SVGA (PCI Express, GV-R467ZL-1GB)!Θέλω να πάρω μια καλή μητρική και μνήμεσ DDR 3.Οπότε αν μπορείτε δώστε και καμια πρόταση παραλληλα με το παραπάνω ερωτημα μου.
lakis.makis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Γεια σας παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω στην εγκατάσταση μιας μητρικής τι δυσκολίες μπορεί να αντιμετωπισώ!Εχω ενα συστημα με Windows 7 και εχω πάνω του,CoolerMaster Elite Power RS-460-PSAP-J3 460W PSU ,Amd Phenom II x2 555 Black edition,Gigabyte GA-M57SLI-S4,μνήμες Kingston DDR2 533 και κάρτα γραφικών εχω μια Gigabyte 4670 SVGA (PCI Express, GV-R467ZL-1GB)!Θέλω να πάρω μια καλή μητρική και μνήμεσ DDR 3.Οπότε αν μπορείτε δώστε και καμια πρόταση παραλληλα με το παραπάνω ερωτημα μου. το μεγαλύτερο πρόβλημα κατά την γνώμη μου βρίσκεται στα καλώδια του κουτιού power led κλπ .... μετά έρχεται το ζήτημα του κουμπώματος τους επεξεργαστή και βέβαια το ενδεχόμενο να μην "σηκώνει" το τροφοδοτικό σου την καινούρια μητρική .... σε ανάλογη περίπτωση (βέβαια με διαφορά από pentium 4 se e7400 core duo) μου είπαν ότι το τροφοδοτικό μου έγραφε 450 αλλά δεν είχε αυτήν την απόδοση... τώρα για προτάσεις αγοράς αυτό εξαρτάται από το βαλάντιό σου και γιατί την προορίζεις (overclockin ???? etc). Πάντως με τα 7ρια, με το που θα βάλεις τον σκληρό πάνω θα τα αναγνωρίσουν (80-90 %) και θα ανοίξει ο υπολογιστής κανονικά, καλό όμως είναι να ρίξεις ένα format .... γιατί πιθανόν να έχεις μετά προβλήματα με τα updates klp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.