Προς το περιεχόμενο

ενοχλητικα add-on

cake4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα έχω πρόβλημα με κάτι add-on στο firefox θέλω να χρησιμοποιήσω κάτι programs που χρειάζεται να έχω το NET.Framework3.5 λοιπών αφού το έκανα instull με προέτρεψε να κοιτάξω για windows update αφού έγιναν και έκανε reboot βρήκα στα πρόσθετα αυτό 60965556.png δεν γίνεται ούτε να το απενεργοποιήσω άλλα ούτε και απεγκατάσταση.έκανα ένα search και βρήκα αυτόhttp://www.sdtv.gr/smf/archive.php?topic=13090.0 οπού ακολούθησα όσα έλεγε και αφαίρεσα το windows presentation foundation πριν έψαξα για ενημερώσεις και εγκαταστάθηκαν κάποιες.τώρα που το κοίταξα άλλαξε και μπόρεσα να το απενεργοποιήσω άλλα όχι να κάνω απεγκατάσταση 89687784.png.τελικα με το που έγινε επανεκκίνηση firefox αφαιρέθηκε μόνο του .εκανα scan με hijack this και malwarebytres δεν βρήκαν τίποτα .στης πρόσθετες λειτουργίες είναι αυτά 58153213.png βλέπεται τίποτα περίεργο ?. πρόσφατα έβαλα firefox και δεν γνωρίζω πολλά.

Δημοσ.

Περιεργο δεν ξερω αν ειναι παντως εγω που εχω περασει το NET.Framework3.5 SP1 , ακριβως επειδη το χρειαζομαι και εγω για ενα προγραμμα δεν εχω κανεναν προβλημα.Στις επεκτασεις του firefox μου εμφανιζει το assistant (1.2.1 ) οπου μπορω να κανω κανονικα disable και unistall.

Δημοσ.

όλα ήτανε καλά μετά που έκανε update τα windows τότε εμφανίστηκαν.

---------- Προσθήκη στις 16:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:33 ----------

κάτι άλλο που παρατήρησα είναι και αυτό13777343.png μόλις πάω να ανοίξω το avira .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...