pan-pan Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα Θα ήθελα σε ένα site να παραμένει σταθερό το γύρω γύρω και να αλλάζουν τα περιεχόμενα της σελίδα δυναμικά ανάλογα με το τι πατάει ο χρήστης απο το πλαϊνό μενού. Ελπίζω να κατάλαβε κανένας τι θέλω κάνω...
dewn735 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα Θα ήθελα σε ένα site να παραμένει σταθερό το γύρω γύρω και να αλλάζουν τα περιεχόμενα της σελίδα δυναμικά ανάλογα με το τι πατάει ο χρήστης απο το πλαϊνό μενού. Ελπίζω να κατάλαβε κανένας τι θέλω κάνω... Κατατοπιστικότατος... Δείξε καλύτερα μια σελίδα που κάνει αυτό που λες για να καταλάβουμε κι εμείς τι εννοείς. ΥΓ: μήπως εννοείς χρήση frames; Ωραία, και εγώ θέλω παγωτό. :p
Evgenios1 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Εισαι και 4 χρονια..Υπαρχει κοτσαμ σεκτιον για γουεμπ. http://www.insomnia.gr/forum/forumdisplay.php?f=52
pan-pan Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Ωραία Αυτό που θέλω είναι να κάνει ότι το facebook. Είσαι σε μια σελίδα πχ στο προφίλ σου. Πατώντας τις πληροφορίες δεν ξαναφορτώνει όλο το site αλλά αλλάζει μόνο τα περιεχόμενα. Παρακαλώ τους διαχειριστές να το μεταφέρουν στην σωστή κατηγορία (4 χρόνια εδώ μέσα δικαιούμαι να έκανα ένα λάθος)
Evgenios1 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δε στο λεω με τη κακη... Απλα αν το ποσταρεις εκει θα εχεις καποια σωστη απαντηση
anaplas_junior Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 ψαχνεις κατι σε tabs λοιπον οποτε πας να διαβασεις jquery η mootools που θα κανεις τη ζωη σου πιο ευκολη...
dewn735 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Ωραία Αυτό που θέλω είναι να κάνει ότι το facebook. Είσαι σε μια σελίδα πχ στο προφίλ σου. Πατώντας τις πληροφορίες δεν ξαναφορτώνει όλο το site αλλά αλλάζει μόνο τα περιεχόμενα. Παρακαλώ τους διαχειριστές να το μεταφέρουν στην σωστή κατηγορία (4 χρόνια εδώ μέσα δικαιούμαι να έκανα ένα λάθος) 6 είναι τα χρόνια παίδες :lol: Η λέξη που ψάχνεις είναι "ajax" (bonus οι λέξεις php και mysql). Επιπλέον, τι εννοείς "Θα ήθελα σε ένα site"; Έχεις ξεκινήσει ήδη κάτι, ή ψάχνεις κάποιον να στο φτιάξει;
pan-pan Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 6 είναι τα χρόνια παίδες :lol:Η λέξη που ψάχνεις είναι "ajax" (bonus οι λέξεις php και mysql). Επιπλέον, τι εννοείς "Θα ήθελα σε ένα site"; Έχεις ξεκινήσει ήδη κάτι, ή ψάχνεις κάποιον να στο φτιάξει; Έχω ξεκινήσει. Θα με ενδιέφερε για το πως γίνετε με php μιάς και την γνωρίζω καλύτερα (όχι πως αν γίνετε κάπως αλλιώς δεν θα ήθελα να μάθω). Γνωρίζει κάποιος πεισσότερα; Έστω για το πως λέγετε αυτό που θέλω για να το βρώ;
dewn735 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Έχω ξεκινήσει. Θα με ενδιέφερε για το πως γίνετε με php μιάς και την γνωρίζω καλύτερα (όχι πως αν γίνετε κάπως αλλιώς δεν θα ήθελα να μάθω). Γνωρίζει κάποιος πεισσότερα; Έστω για το πως λέγετε αυτό που θέλω για να το βρώ; Σου έχουμε ήδη γράψει τι να ψάξεις... Το θέμα είναι ότι θα πρέπει να γίνεις κάπως πιο συγκεκριμένος ως πως το τι θες να φτιάξεις. Είναι μια βάση δεδομένων; Είναι πέντε σελίδες που θες απλώς θες να εναλλάσσονται; Είναι κάτι άλλο;
pan-pan Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Σου έχουμε ήδη γράψει τι να ψάξεις... Το θέμα είναι ότι θα πρέπει να γίνεις κάπως πιο συγκεκριμένος ως πως το τι θες να φτιάξεις. Είναι μια βάση δεδομένων; Είναι πέντε σελίδες που θες απλώς θες να εναλλάσσονται; Είναι κάτι άλλο; Είναι 5 σελίδες που θέλω να εναλλάσσονται. Και όντως νομίζω το βρήκα αυτό που ήθελα. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!
Errik Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Ε, γράψε και τι έκανες, για την ιστορία και για να υπάρχουν χρήσιμες πληροφορίες στο φόρουμ Sent from my iPod touch using Insomnia.app
redLizard Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Αν θες πάντως να φορτώνει η σελίδα πληροφορίες χωρίς reload αυτό που θες είναι javascript και πιο σιγκεκριμένα XMLHttpRequest
Uberalles_gr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Αν θες πάντως να φορτώνει η σελίδα πληροφορίες χωρίς reload αυτό που θες είναι javascript και πιο σιγκεκριμένα XMLHttpRequest Αυτό που λέει δηλαδή το #8 ποστ ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.