downloader007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 αν κάποιος έρθει μέχρι Πλ Αμερικής και μου δείξει πως στήνεται σε κάποιο (Win) λειτουργικό.
tarantules Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Που το πήρες; Δεν είχε συνοδευτικό CD με το software;
Dark_son20 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 αν ειναι ετσι μπορω να ερθω κι εγω e αφού αυτό λέει...γιατί δεν πας? μες την βδομάδα θα σου έρθω με μια σακούλα πράματα προς καταστροφή. tpt σοβαρό χλιαρά πράματα. άμα είναι και δεν έχει αξιωθεί να κατεβει κανεις θα του ρίξω μια ματια. φυσικά και δεν το θέλω μετά
Alxnks Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 βασικα...καλο ειναι να μας πει για ποια windows ενδιαφερεται. πχ...το δοκιμασε σε 7ρια και δεν δουλεψε; δεν του το αναγνωρισαν και εγκατεστησαν μονα τους;
downloader007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Περιμένω κάτι παραπάνω από σκόρπιες γνώμες,όπως κάποιο p.m. Ο μπουλούκος είχε την καλύτερη (μέχρι τώρα) άποψη,όμως ισχύει η προσφορά μου όπως ακριβώς την είπα: >χαρίζω ένα gps dongle σ'αυτόν που θα μου δείξει πώς εγκαθίσταται σε λειτουργικό Win. Θα την έβαζα στο χαρίζεται,αλλά επειδή περιμένω ανταλλάγματα δεν είναι καθαρό χάρισμα... Υ.Γ.Φθηνό είναι,μη βλέπετε πόσο το πουλάνε τα κοτζαμπασάκια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.