Προς το περιεχόμενο

Φθηνό Router για static routing

Vancas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακριβό το fritz για την τσέπη μου.:o

Νομίζω το mikrotik που το έψαξα λίγο μπορεί να με καλύψει και είναι και πολύ οικονομικό.

Δημοσ.

Ακριβό το fritz για την τσέπη μου.:o

Νομίζω το mikrotik που το έψαξα λίγο μπορεί να με καλύψει και είναι και πολύ οικονομικό.

Δημοσ.

το fritz απλα ισως να εχει παραπανω πραγματα αλλα αμα δεν τα θες πραγματι θα ειναι αρκετα παραπανω πεταμενα λεφτα.

Δημοσ.

το fritz απλα ισως να εχει παραπανω πραγματα αλλα αμα δεν τα θες πραγματι θα ειναι αρκετα παραπανω πεταμενα λεφτα.

Δημοσ.
καλημέρα

δεν μπορώ να πιστέψω ότι το fritz κάνει παραπάνω πράγματα από το mikrotik... poulinos το έχεις ψάξει??

το παραπανω πραγματα δεν το ειπα σε θεματα feautures αλλα το ειπα οτι μπορεις να παρεις κατι που να ειναι και adsl router μαζι.επειδη ειπατε για το 7140 που ειναι και adsl router μαζι για αυτο ειπα παραπανω.οχι σαν feautures αλλα οτι ισως θα βολευε καποιον να τα κανει ολα με το 7140 αντι να βαλει το microtik που αναφερατε πανω σε ενα adsl router.

Δημοσ.
το παραπανω πραγματα δεν το ειπα σε θεματα feautures αλλα το ειπα οτι μπορεις να παρεις κατι που να ειναι και adsl router μαζι.επειδη ειπατε για το 7140 που ειναι και adsl router μαζι για αυτο ειπα παραπανω.οχι σαν feautures αλλα οτι ισως θα βολευε καποιον να τα κανει ολα με το 7140 αντι να βαλει το microtik που αναφερατε πανω σε ενα adsl router.

μμ ναι το μόνο κακό του 750 είναι ότι δεν είναι modem. Κατά τα άλλα είναι από τα καλύτερα ρουτεράκια.

Δημοσ.

δεν ειναι προβλημα βεβαια οτι δεν ειναι Modem απλα εχεις μια παραπανω συσκευη να διαχειριστεις.οπως και για αυτους που παιρνουν ethernet adsl routerκαι σκετο wireless router.

Δημοσ.
το μόνο κακό του 750 είναι ότι δεν είναι modem

Δε θέλω να είναι και modem. Μόνο routing θέλω να κάνει. ;)

Και επειδή το έψαξα και λίγο κατέληξα σε αυτό γιατί όντως φαίνεται καλή περίπτωση.

Thanks για την βοήθεια σε όλους.

Δημοσ.

ναι στην δικια σου περιπτωση που δεν θες να ειναι modem δεν υπαρχει λογος να σκασεις τοσα λεφτα παραπανω.γιατι η διαφορα ειναι καμποσα λεφτα.τα πιο πολλα fritz ειναι 100+ ευρω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...