Tenshi Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Τα +4 pin είναι πιο πολυ ενα safety feature,για την παροχή ρεύματος στην pci-e θύρα. Το βύσμα θα συνδεθεί κανονικά αφήνοντας 4pin κενα. Δέν αντιμετώπισα πρόβλημα με μια Asrock A785GMH/128M+Trust psu* *meltdown imminent
antonl Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 ΟΚ πάω πάσο τότες (ναι, το γνωρίζω πως μπορεί να κουμπώσει το βύσμα, απλά για την αναγκαιότητα και των 24 pin είχα αμφιβολία) :>
AnatoliGR Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 εχω ακουσει οτι δεν θαχω προβλημα με τα pin.το θεμα ειναι τα 250w θα φτασουν για να δουλεψει το pc?
phanispal Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δε μπορεί να σου πει κάποιος με σιγουριά το ναι ή το όχι. Εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες. Μόνο ένας τρόπος υπάρχει πάντως για να το μάθεις.
dhmak Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Σε ευχαριστώ φίλε CyberDreamer για την πληροφορία, άν υπάρχουν και άλλες καλές κινέζικες, πές να ψάξω. Ά .αμώτο αυτα τα X-POWER άν και κινέζικα -επιδή μάλλον είναι σοβαρά τροφοδοτικά- έχουν την ίδια τιμή (στα μεγάλα watt 600-1200) με τα αντίστοιχα επώνυμα, (.αμώτο και είπα επειδή είναι κινέζικα θα είναι και οικονομικά).
frap73 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Το PSU των 250W πιθανότατα να μην έχει αρκετά A(mper) στο rail των 3.3V ώστε να μπορέσει να σηκώσει την 7600 και το επεξεργαστή που θέλεις. Ακόμη τα συνολικά W είναι απλά μια προσέγγιση για να χαζεύουμε, σημασία έχει πόση ισχύ μπορεί να δώσει ταυτόχρονα σε όλες της εξόδους του (και πιο πολύ στα 3.3 + 12V ). Υπάρχουν 250άρια τροφοδοτικά που μπορούν να δώσουν μέχρι και 220W στα 3.3+12 αλλά φτηνά κινέζικα δε νομίζω να πάνε πολύ παραπάνω από τα 150W, αν τα φτάνουν κιόλας δλδ...
AnatoliGR Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) θελω να φτιαξω 2ο pc.δεν εχω 2ο πυργο κ ετσι προς το παρον θα κατσει ετσι,γυμνο.οταν βαλω το τροφο. στην πριζα μετα πως θα ανοιξω το pc?αφου δεν εχω button on/off/reset του πυργου.δλδ θελω αν γινεται να αναβει κ να κλεινει το pc με το τροφο.γινεται? Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2010 από AnatoliGR
gregmits Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Εκεί που συνδέεις το front panel του κουτιού, υπάρχουν 2 pins που βραχυκυκλώνουν όποτε πατάς το Power. Ε αν τα βραχυκυκλώσεις μόνος σου (με ένα κατσαβίδι π.χ.) το pc ανάβει.
AnatoliGR Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Εκεί που συνδέεις το front panel του κουτιού, υπάρχουν 2 pins που βραχυκυκλώνουν όποτε πατάς το Power. Ε αν τα βραχυκυκλώσεις μόνος σου (με ένα κατσαβίδι π.χ.) το pc ανάβει. ωραια τοφτιαξα αυτο.τωρα εχω μια οθονη κ 2 pc.η οθονη εχει 2 εξοδους DVI-D k DSUB.τι μπορω να κανω για να μην αλλαζω συνεχεια τα καλωδια?
CyberDreamer Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) θα πάρεις ένα switch για μια οθόνη/keyb/mouse και 2 pc (kvm 2:1) και με συνδυασμό πλήκτρων ή κουμπάκι θα εναλλάσεις pc.. αυτό που είπες ότι έχει δύο εξόδους (δηλ εισόδους)... δεν μπορούν να δουλέψουν ταυτόχρονα και φαντάζομαι δεν θα υπάρχει επιλογή στο menu απο που να πέρνει σήμα (δεν έχω δεί κάτι τέτοιο)... Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2010 από CyberDreamer ξέχασα κάτι..
AnatoliGR Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 θα πάρεις ένα switch για μια οθόνη/keyb/mouse και 2 pc (kvm 2:1) και με συνδυασμό πλήκτρων ή κουμπάκι θα εναλλάσεις pc.. αυτό που είπες ότι έχει δύο εξόδους (δηλ εισόδους)... δεν μπορούν να δουλέψουν ταυτόχρονα και φαντάζομαι δεν θα υπάρχει επιλογή στο menu απο που να πέρνει σήμα (δεν έχω δεί κάτι τέτοιο)... εχω ακουσει οτι με τα switch χανει σε αποδοση.ισχυει?
antonl Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 θα πάρεις ένα switch για μια οθόνη/keyb/mouse και 2 pc (kvm 2:1) και με συνδυασμό πλήκτρων ή κουμπάκι θα εναλλάσεις pc.. αυτό που είπες ότι έχει δύο εξόδους (δηλ εισόδους)... δεν μπορούν να δουλέψουν ταυτόχρονα και φαντάζομαι δεν θα υπάρχει επιλογή στο menu απο που να πέρνει σήμα (δεν έχω δεί κάτι τέτοιο)... Υπάρχουν αρκετές οθόνες έχουν επιλογή source. Για την ακρίβεια δεν έχω δει καμιά με dsub & dvi που να μην έχει
AnatoliGR Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 α καλα,σχεδον 3 χρονια εχω την οθονη κ μολις τωρα βρηκα οτι εχει επιλογη απο πισω για ψηφιακο η αναλογικο.τωρα απλα μενα κουμπι στην οθονη αλλαζω τα pc. βασικα βρηκα στην δουλεια ενα switch 2pc one monitor κ τωρα τοχω συνδεμενο μονο για το πληκτρολογιο,για mouse δεν μπορω αφου η μια mobo δεν εχει τετοια εισοδο.
CyberDreamer Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 @AnatoliGR ->δεν νομίζω οτι υπάρχει θέμα χάσιματος απόδοσης... έστω μεγάλης διαφοράς (άντε 1ms για οθόνη.. 2-3ns για keyb-mouse) @antonl ->πραγματικά δεν μου έχει τύχει καμιά με επιλογή source - εκτός απο αυτές που έχουν πάνω και tuner... τεσπά πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα τύχης
dagapan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μεγαλη προσοχη παιδια με τα προιοντα αυτης της εταιρειας καθως δεν ειναι πολυ δυσκολο να επικοινωνησεις με τον κατασκευαστη τους. Προσωπικα δεν μπορω να βρω τον κατασκευαστη. Η εταιρεια που παρεχει λογισμικο σε προιοντα τους ειναι η MEGATECH και εχει αμεση επικοινωνια και ανταποκριση. Το προσωπικο μου προβλημα ειναι με ενα UPS Κ950 για το οποιο προσπαθω να θεσω εκτος καποια λειτουργια GREEN MODE και δεν μπορω παρολο που επικοινωνησα με την megatech εταιρεια λογισμικου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα