Προς το περιεχόμενο

Lamtech 700W PSU

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εχω ενα THERMALTAKE W0116 TOUGHPOWER 750W και ειμαι υπερ-ευχαριστημενος..

Και γω αυτο εχω....Και μαλιστα την εκδοση που εχει και 8pin PCI-E

Αλλα εχω αυτο επειδη το πηρα τζαμπα :P Αν εδινα λεφτα θα επερνα το corsair ασυζητητι

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

παρόλα αυτά θα έπαιρνα το 750αρι επειδή είναι πιο πρόσφατο μοντέλο :P

Δημοσ.
παρόλα αυτά θα έπαιρνα το 750αρι επειδή είναι πιο πρόσφατο μοντέλο :P

Kαι όχι μόνο, λογικά το 750W θα έχει υψηλότερο efficiency σε normal wattage, παρ'όλα αυτά 107€ για 1200W παραμένουν εξωπραγματικά!

Δημοσ.
καλά θα δώσεις τόσα λεφτά και θα τα εμπιστευτείς σε ένα PSU των 43 ευρώ!! Το πρώτο πράγμα που πρέπει να βλέπεις σε ένα PC είναι το PSU που θα χρησιμοποιήσεις και μετά τα CPU, VGA κτλ.

Διάβασε κανά PSU review καλύτερα και ψάξε να βρεις ένα καλό >850W για το σύστημα που θές να κάνεις (αλλά και για μελλοντικές επεκτάσεις) και μακρυά από τα noname PSUs.

τα 43 εωρο που τα βλεπεις, μπορεις να δωσεις το λινκ

Δημοσ.

μιλατε για τροφοδοτικα 800 και 1200 watt λες και ειναι αμελητεα η καταναλωση ρευματος!

τι λογαριασμους πληρωνετε πραγματικα?

και τα no name psu μια χαρα ειναι!

4 χρονια εχω ενα 600αρι,με κατηλημενες ολες τις εξοδους του και τωρα εχω πανω του,2χ4850,5 σκληρους,quad core,6 fan,και ολα τα υπολοιπα και ειναι μια χαρα!κανενα προβλημα!

μηπως λιγο μυθος το να κοιταμε μονο την μαρκα στα πολλα watt?

Δημοσ.

καλησπερα!

ενα psu 250w(20pin) θα την παλεψει με μια mobo asusp5vd2-mx(24pin) vga albarton gs7600 κ cpu E6300 1.86ghz???(σκληρος δισκος 80gb) η χρηση του θα ειναι μονο downloading!!!οχι ε?

Δημοσ.
καλησπερα!

ενα psu 250w(20pin) θα την παλεψει με μια mobo asusp5vd2-mx(24pin) vga albarton gs7600 κ cpu E6300 1.86ghz???(σκληρος δισκος 80gb) η χρηση του θα ειναι μονο downloading!!!οχι ε?

Πώς θα το συνδέσεις αφού όπως γράφεις το PSU είναι 20pin και η μητρική 24;

Δημοσ.

Να προσθέσω στο θέμα... ότι το lamtech (κινέζικο μέν) δήθεν 700W πραγματικά 500w... LAM=Σ. & Ε. ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ Ο.Ε.(STEFINET A.E. - ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ) - φυσικά δεν μπορεί να συγκριθεί με LC-POWER, CORSAIR, THERMALTAKE, TOUGHPOWER - αν θές φθηνότερο ψάξε για X-POWER...

Βέβαια είναι απο τα καλά κινέζικα - Grade A

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...