george83 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 καλησπέρα παιδιά έχω ενα usb flash disk το οποιο αντι να μου ενμφανίζει τους φακέλους με τα αρχεια που ειχα αποθηκευμένα στο φλασάκι μου βγαζει τις συντομευσεις αυτών. στις ιδιότητες των φακέλων στο πεδίο target μου εμγανίζει το κάτωθι :J:\vnhop.scr και δεν μπορώ να ανοιξω τα αρχεια. Λογικά πρέπει να ειναι κανένας υιος Εχω το nod32 αλλά δεν μου εμφανιζει κάτι. Πώς θα μπορέσω νμα ανακτήσω τα αρχεια που ηταν μεσα σ αυτους τους φακέλους στοπ φλασάκι? Ελπίζω να ημουν κατα5τοπιστικός Καλοδεχούμενη οποιαδήποτε πρόταση Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την προσοχή σας
george83 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα σ ένα λασάκι ειχα αποθηκεθμενα αρχεια . κάποιους φακελους μου τους εμφανιζει σαν συντομευσεις και κατα συνεπεια δεν μπορω να τα ανοιξω Στις ιδιότητες των φακέλων στο πεδιο target μου βγαζει ότιειναι στο δισκο με προεκταση src Πως θα ανακτήσω τα περιεχόμενα αυτών των φακέλων Αν υπάρχει κάποια ιδέα καλοδεχούμενη Ευχαριστώ εκ των προτέρων
marios_geo Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 αν κατάβα καλά, μετέφερες μόνο την συντόμευση και όχι τα αρχεία. Η συντόμευση απλά είναι κάτι σαν link που σε οδηγεί στη θέση που είναι τα αρχεία. Αν πχ μετέφερες αυτές τις συντομεύσεις από άλλο υπολογιστή, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Αν είναι πάλι στον ίδιο υπολογιτή, δες την πλήρη διαδρομή (path) της συντόμευσης.
isay Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 αν κατάβα καλά, μετέφερες μόνο την συντόμευση και όχι τα αρχεία. Η συντόμευση απλά είναι κάτι σαν link που σε οδηγεί στη θέση που είναι τα αρχεία. Αν πχ μετέφερες αυτές τις συντομεύσεις από άλλο υπολογιστή, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Αν είναι πάλι στον ίδιο υπολογιτή, δες την πλήρη διαδρομή (path) της συντόμευσης. Έτσι ακριβώς είναι. Ούτε γιος ούτε κόρη. Την επόμενη φορά αντι να δοκιμάσεις από drag and drop δοκίμασε drag and drop με το δεξι πλήκτρο του ποντικιού ή ακόμα καλύτερο κανε κανονική αντιγραφή και επικόλληση Αυτό με το src μπορείς να το εξηγήσεις λίγο παραπάνω; Δεν το κατάλαβα
george83 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 δεν έκανα drag and drop φάκελοι ηταν εξαρχης μέσα στο φλασάκι και τώρα πλέον δεν υπάρχουν Στο φλασάκι τα ειχα αποθηκευμένα. Μόνο που τωρα αντι να λεει πχ εργασια ο φάκελος έχει μια συντομευση και αν κάνω δεξι κλικ πάνω στο φάκελο μου βγαζει στις ιδιότητες στο πεδιο target το όνομα του δισκου/ενα όνομα τελεία και την προέκταση src. Πρέπει να ειναι υιος δεν ειναι θέμα drag and drop
isay Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Κάνε εμφάνιση των κρυφών αρχείων. Μέσα στο flash υπάρχει autorun.inf; Αν ναι ανοιξε το και πες μας τι γράφει. Επίσης κοίταξες το flash με κάποιο antivirus; Έκανες κάποιο έλεγχο;
dewn735 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Αρχικά, george, δε γράφεις ποίημα άσε τα {enter} για να διαβάζουμε κι εμείς τι λες σαν άνθρωποι. Για δεις το autorun που σου λέει ο isay, άνοιξέ το μέσο notepad (file->open) - Αν είναι ιός, δε θα μπορέσεις να το δεις αλλιώς. Επίσης, μήπως έβγαλες απότομα το στικάκι την ώρα που δούλευες τα αρχεία, ή μήπως γενικότερα δεν το έκανες από την "Ασφαλή κατήργηση συσκευής";
george83 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 jnljop.scr Δεν έχει autoruninf και με προβολή κρυμένων αρχείων δεν βγαζει κάτι άλλο Εκανα έλεγχο με nod32 Καμιά ιδέα?Υιος ειναι λογικά Πως θα τα ανακτησω τα αρχεια ---------- Προσθήκη στις 12:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:51 ---------- και ασφαλη κατάργηση να μην έκανα απλά δεν θα εμφανιζονταν το αρχειο ποου ειχα ανοιχτο και τροποποιούσα όχι όλος ο φάκελος.Επομένως δεν νομιζω να ειναι θέμα ασφαλης κατάργησης
isay Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 jnljop.scr Δεν έχει autoruninf και με προβολή κρυμένων αρχείων δεν βγαζει κάτι άλλο Εκανα έλεγχο με nod32 Καμιά ιδέα?Υιος ειναι λογικά Πως θα τα ανακτησω τα αρχεια Κάνε εμφάνιση και κρυφών αλλά και αρχείων συστήματος και μετα κάνε νεο έλεγχο με το nod32 (το οποίο είναι ενημερωμένο; )
angmar Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Να σου ζήσει!!! Εκτός απ το NOD δοκίμασε να κάνεις ένα scan με super antispyware ή spybot search & destroy.
TheELF Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Πες μας αν μπορείς την μάρκα του USB γιατί εγώ το ίδιο το αντιμετωπίζω με ένα σκ@το USB που το δίνανε διαφημιστικό από την cosmote 2GB και συνέχεια χάνει τα δεδομένα και αντί για αυτά βγάζει ότι νάνε φακέλους και ονόματα,δεν δοκίμασα ακόμα να κάνω επαναφορά δεδομένον,δεν χρειάστηκε αφού έχω ένα μεγάλο που δουλεύει άψογα, αλλά πιστεύω ότι το ίδιο συμβαίνει σε σένα.
ss13 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Διάβασε εδώ http://www.prevx.com/filenames/X1469449495718312007-X1/VNHOP.SCR.html κατέβασε και κάνε έλεγχο με αυτό !! http://www.superantispyware.com/
george83 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 G:\vnhop.exe - Win32/AutoRun.VB.RC worm αυτο βρηκε το nod δεν έχει τελειωσει τι σκανάρισμα Συνεχίζει να εμφανίζει τις συντομευσεις Ο δισκος φαινεται να ειναι γεματος στις ιδιότητες αλλά οι φακέλοι ειναι κενοι-συντομευσεις κατεβασα και to spybot ---------- Προσθήκη στις 17:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:09 ---------- δεν ειναι το γλασάκι μου το εκανε και στον εξωτερικό σκληρό η προεκταση που ανεφερα στο προηγούμενο μην ειναι μάλλον υιος
isay Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3495894&postcount=12
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.