Προς το περιεχόμενο

iPhone 3G downgrade

endj3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω ενα iPhone 3G 8gb με iOS 4.0.1

Απο την στιγμη που το εβαλα εχω προσεξει αρκετα κολληματα κλπ οποτε τωρα θελω να γυρισω σε προηγουμενη εκδοση (3.1.2)

Πως μπορω να το κανω αυτο?:/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω ενα iPhone 3G 8gb με iOS 4.0.1

Απο την στιγμη που το εβαλα εχω προσεξει αρκετα κολληματα κλπ οποτε τωρα θελω να γυρισω σε προηγουμενη εκδοση (3.1.2)

Πως μπορω να το κανω αυτο?:/

ΜΕ έπιασες σε ορέξεις...

ΟΔΗΓΟΣ DOWNGRADE iPhone 3G από iOS 4.x σε iOS 3.x

επειδή η Apple έχει βάλει ένα ψευδο-SHSH και δεν θα σου επιτρέψει να πας σε προηγούμενη έτσι απλά, κάνε τα εξής:

1) Κατέβασε το 3.1.3 για το iPhone 3G από ΕΔΩ

2) Άνοιξε το "C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts" αν είσαι σε Windows ή το "/etc/hosts" (sudo nano /etc/hosts) αν είσαι σε OS X και πρόσθεσε τη γραμμή:

74.208.10.249 gs.apple.com

με αυτό τον τρόπο όταν πάει να τσεκάρει το iTunes αν μπορείς να βάλεις την έκδοση, αντί για τον server της apple θα χτυπήσει στου Saurik (Cydia) και θα σου επιτρέψει

3) Πάτα στο iTunes: alt+Restore αν είσαι σε OS X ή Shift+Restore αν είσαι σε Windows -> Θα σου ζητήσει το ipsw και θα του δόσεις αυτό που κατέβασες. Θα αρχίσει το Restore.

4) Όταν τελειώσει το Restore, επειδή έκανες Downgrade θα σου βγάλει κάποιο error το iTunes (1014 ή κάτι τέτοιο) και αντί να boot-άρει κανονικά θα σου δείξει στην οθόνη του iPhone 3G να το συνδέσεις στο iTunes.

Για να το ξεμπλοκάρεις κατέβασε iRecovery και τρέξε:

Αν είσαι σε OS X:

sudo iRecovery -s

setenv auto-boot true

saveenv

reboot

Αν είσαι σε Windows άνοιξε την κονσόλα σαν Διαχειριστής (Run As Administrator) και χτύπα:

iRecovery -s

setenv auto-boot true

saveenv

reboot

κλείσε την κονσόλα - τερματικό, περίμενε να boot-αρει το iPhone και είσαι έτοιμος :) Συνεχίζεις με τα κλασικά Jailbreak κτλ.

Ωραίος ο οδηγός,το είχα ψάξει κ εγω γιατί είχα απογοητευτεί.Απλά εχε στο μυαλο σου ότι το backup της συσκευής που πήρε τελευταία φορά το iTunes ήταν στην έκδοση 4,οπότε δεν θα μπορέσεις να κανείς restore.

Εμένα αυτο με αποτρέπει απτο να κάνω downgrade γιατί βαριεμαι τρέλα να ξανακανω όλες τις ρυθμίσεις οπότε θα περιμένω ένα upgrade.. :-(

Αν είσαι σε Windows άνοιξε την κονσόλα σαν Διαχειριστής (Run As Administrator) και χτύπα:

iRecovery -s

setenv auto-boot true

saveenv

reboot

καλημερα

θα μπορουσε καποιος να μου εξηγησει το τελευταιο βημα με το irecovery πως το κανουμε?εχω windows xp και δεν δουλευει τιποτα.

πως μπορω με αλλο τροπο να το κανω

ειμαι σε dfu mode και δεν μπορω να κανω recovery για να αν οιξει

τα βηματα του οδηγου εχουν γινει σωστα

ευχαριστω

iRecovery -s

setenv auto-boot true

saveenv

reboot

καλημερα

θα μπορουσε καποιος να μου εξηγησει το τελευταιο βημα με το irecovery πως το κανουμε?εχω windows xp και δεν δουλευει τιποτα.

πως μπορω με αλλο τροπο να το κανω

ειμαι σε dfu mode και δεν μπορω να κανω recovery για να αν οιξει

τα βηματα του οδηγου εχουν γινει σωστα

ευχαριστω

Και εμένα σε Mac την πρώτη φορά δεν έκανε reboot. Έμεινε κολλημένο. Την δεύτερη φορά έκλεισα την κονσόλα, όπως ακριβώς λέει στον οδηγό, και έκανε reboot! Δεν είμαι πάντως σίγουρος αν οφείλεται σε αυτό.... Την κλείνεις την κονσόλα αφού περάσεις την εντολή reboot;

λοιπον να σας πω λιγο πως κανω ακριβως την διαδικασια μηπως και κανω καπου λαθος.τα windows που εχω ειναι τα xp,αλλα την διαδικασια την κανω και στο laptop μου με win7.κατεβαζω το irecovery και ακολουθω τις διαδικασιες που πρεπει να τρεξω το προγραμμα ως διαχειριστης.κανω εγκατασταση το προγραμμα και μου ανοιγει ενα κουτακι που λεγετε test program.Μετα παω να τρεξω το irecovery και μολις παει να ξεκινησει εμφανιζετε αστραπιαια ενα μαυρο παραθυρο και φευγει.που θα πατησω τις εντολες που λεει ο οδηγος.?τι πρεπει να κανω για να δουλεψει το iphone?

ευχαριστω

λοιπον να σας πω λιγο πως κανω ακριβως την διαδικασια μηπως και κανω καπου λαθος.τα windows που εχω ειναι τα xp,αλλα την διαδικασια την κανω και στο laptop μου με win7.κατεβαζω το irecovery και ακολουθω τις διαδικασιες που πρεπει να τρεξω το προγραμμα ως διαχειριστης.κανω εγκατασταση το προγραμμα και μου ανοιγει ενα κουτακι που λεγετε test program.Μετα παω να τρεξω το irecovery και μολις παει να ξεκινησει εμφανιζετε αστραπιαια ενα μαυρο παραθυρο και φευγει.που θα πατησω τις εντολες που λεει ο οδηγος.?τι πρεπει να κανω για να δουλεψει το iphone?

ευχαριστω

Δεν ανοίγεις το iRecovery!!!!

Ανοίγεις την κονσόλα, όπως ακριβώς λέει στις οδηγίες, και με την πρώτη εντολή του λες να ανοίξει το irecovery...

Δες και τις παρακάτω οδηγίες που είναι λίγο πιο αναλυτικές!

Ίσως κάποιος που το έχει κάνει σε Windows μπορεί να σε βοηθήσει περισσότερο.

Instruction’s For Windows :

1) Download irecovery for Windows and unzip to Desktop. Install libusb from the downloaded pack for Windows. If you are on Windows Vista then follow the steps given below to install Libusb-Win32.

* Right click on this file. Select Properties | Compatibility Click the “Run this program in compatibility mode” box and select “Windows XP (Service Pack2)” from the drop down list.

* Right click again and select “Run as “Administrator”. Follow the installation instructions. Running the test program list the usb devices plugged into my computer – but not my new device.

2) Start iRecovery in Terminal / Console with iRecovery -s

3) Execute the following commands:

setenv auto-boot true

saveenv

reboot

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...