Προς το περιεχόμενο

Toshiba Satellite 13E

cygne

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι για το laptop Toshiba Satellite 13E ,το οποίο βρήκα στο παρακάτω site:

http://www.getitnow.gr/prod/computers-and-software/computers/laptops/toshiba-satellite-l505-13e-156-tft-led-mayro/prod83976pp/

Μπορεί κάποιος να μου πει αν το συγκεκριμένο κατάστημα είναι αξιόπιστο;Έχει ψωνίσει κάποιος από εκεί;

Και επιπλέον αν έχει κάποιος αγοράσει τον υπολογιστή αυτόν, ας μου πει τις εντυπώσεις του.Έχω κυρίως αμφιβολία για την οθόνη του ,γιατί απ' ότι είδα στα τεχνικά χαρακτηριστικά του ,δεν είναι LED.Δείχνει θαμπά;

Δημοσ.

PC εκτός καταλόγου της Ideal, (http://www.toshiba.gr)

Δεν διατίθεται από κάποιον επίσημο διανομέα ή συνεργάτη της Toshiba ή σε μεγάλα καταστήματα (πλαίσιο, multirama).

Υπερβολικά χαμηλή τιμή.

Θέλει _μεγάλη_ προσοχή.

Αν τελικά το αγοράσεις πρόσεξε να είναι σφραγισμένο με την κόκκινη ταινία ασφαλείας της Toshiba και αυτή να είναι μία και όχι περισσότερες

Η οθόνη δεν έχει πρόβλημα, Δείχνει μια χαρά απλά δεν είναι τεχνολογίας led.

Δημοσ.

Πήρα ήδη τηλέφωνο στην ideal και μου είπαν ότι το μοντέλο είναι στο κατάλογο της Toshiba.Μου ζήτησε να κάνω αναζήτηση με το όνομα του μοντέλου στο site της ideal και όντως εμφανίστηκε στο site τους.Απλά ,όπως μου είπε, είναι παλιό (έχει βγει το αντίστοιχο L505-138) και υπάρχουν ελάχιστα διαθέσιμα στα καταστήματα.Επιπλέον εφόσον το μοντέλο αυτό βγαίνει από την Toshiba στην Ελλάδα ,τότε περιλαμβάνει ταυτόχρονα και τα 2 χρόνια εγγύηση του κατασκευαστή ,ανεξαρτήτως του σημείου πώλησης.Αυτά μου είπαν ,γι' αυτό και όσον αφορά την εγγύηση καθησυχάστηκα.Όμως είναι πολύ πιθανόν ,το συγκεκριμένο site να περιέχει ίσως και κάποια laptop που έχουν μικρές φθορές ή άλλη βλάβη και γι' αυτό ίσως τα πουλά πολύ πιο φθηνά.Γι΄αυτό κυρίως ρωτάω αν είναι αξιόπιστο ή αν έχει αγοράσει κανείς απ' αυτό για να με πληροφορήσει και εμένα.

Δημοσ.

Από οσο γνωρίζω η αλυσίδα ανήκει στα multirama, ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος. Πάντως γενικά τα toshiba είναι υπέρ αξιόπιστα, τα πλαστικά τους μέρη με χαλάνε λίγο τελευταία.

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Δημοσ.

Ο πωλητής που μιλάμε με την Ideal μου είπε ότι δεν το είχε όταν του το ζητήσαμε πριν λίγο καιρό για να το μεταπουλήσουμε σε πελάτη. Το ζήτησα και από εναν υποδιανομέα της Ideal και αυτός δεν είχε. Στον _τιμοκατάλογο_ δεν το έχει. Στο site της ideal υπάρχει ακόμα για λόγους αναφοράς. Σωστά σου είπε ότι το έχει αντικαταστήσει το 138.

Για το αν είναι αξιόπιστο το κατάστημα που λες δεν γνωρίζω οπότε δεν μπορώ να πω κάτι.

Αν σου αρέσει το μοντέλο μπορείς να το πάρεις. Απλά πρόσεξε αυτό που σου είπα για την ταινία ασφαλείας Αν την δεις παραβιασμένη μην το παραλάβεις.

Τα μοντέλα που εισάγονται στην Ελλάδα έχουν και ένα αυτοκόλλητο δίπλα στο keyboard με μια μικρή ελληνική σημαία. Από εκεί και πέρα να είσαι σίγουρος ότι η Ideal και οποιοδήποτε πιστοποιημένο servicepoint θα σε καλύψουν αν προκείψει πρόβλημα.

Δημοσ.

Σ' ευχαριστώ nik_n για τις πληροφορίες.Αν τελικά το αγοράσω ,θα τις λάβω σίγουρα υπόψη.

Δημοσ.

Φιλε για το μαγαζη δεν ξερω παντος εντελος τυχαια προσφατα φτιαξαν υποκαταστημα στην Καβαλα που σπουδαζω και ειχα ρωτησει ενα φιλαρακη και μου ειπε οτι το μαγαζη ειναι καλο και ειναι στυλ ebay .

Oσο για το λαπτοπ απο προσωπικη γνωμη φυσαει , το εχει ο αδερφος μου και εγω εχω το μεγαλο του αδερφακη με I5 :-):-):-)

Η καρτα γραφικων ειναι καλη σηκωνη και παιχνιδια εχω παιξει Mass Effect και BIOshock 2 . Η μοναδικη διαφορα με τον Ι5 ειναι πως δεν εχει Turbo Boost .

Tελος μην ξεχνας πως η Τoshiba δυνει 2 χρονια εγγυηση οτι και αν συμβει , οσο για εξυπηρετηση η συγκεκρημενη αντιπρωσοπεια ειναι πασυγνωστη !!!!

Δημοσ.

Σ' ευχαριστώ REDODIN7.Και εγώ πιστεύω ότι είναι καλό μηχάνημα.Θα περιμένω λίγο να σιγουρευτώ για το κατάστημα και μετά θα το πάρω.

Δημοσ.
Ενδιαφέρομαι για το laptop Toshiba Satellite 13E ,το οποίο βρήκα στο παρακάτω site:

http://www.getitnow.gr/prod/computers-and-software/computers/laptops/toshiba-satellite-l505-13e-156-tft-led-mayro/prod83976pp/

Μπορεί κάποιος να μου πει αν το συγκεκριμένο κατάστημα είναι αξιόπιστο;Έχει ψωνίσει κάποιος από εκεί;

Και επιπλέον αν έχει κάποιος αγοράσει τον υπολογιστή αυτόν, ας μου πει τις εντυπώσεις του.Έχω κυρίως αμφιβολία για την οθόνη του ,γιατί απ' ότι είδα στα τεχνικά χαρακτηριστικά του ,δεν είναι LED.Δείχνει θαμπά;

Το μηχανημα ειναι αστερι κοιταξε στο skroutz.gr για την καλυτερη τιμη νομιζω οτι ειναι απο το http://www.computer4all.gr και παρτο

Δημοσ.

Tελος μην ξεχνας πως η Τoshiba δυνει 2 χρονια εγγυηση οτι και αν συμβει , οσο για εξυπηρετηση η συγκεκρημενη αντιπρωσοπεια ειναι πασυγνωστη !!!!

Ενας χρόνος εγγύηση ότι και αν συμβεί. (και για μία φορά)

2 χρόνια κανονική Εγγύηση

Δημοσ.

faserng δεν εννοώ το Toshiba 13N ,αλλά το Toshiba 13E και η χαμηλότερη τιμή για το συγκεκριμένο είναι στο get it now.

Δημοσ.

Μόλις πριν 3 ημέρες το πήρα από το συγκεκριμένο site.

Κανένα πρόβλημα όλα τέλεια μην ανησυχείς καθόλου, είναι ΤΕΡΑΣΤΕΙΑ ευκαιρία κλείσε το διότι μέχρι 800 ευρό μην πω παραπάνω είναι από τις πιο πλήρης λύσεις λαπτοπ.

Άφοβα κάνε την αγορά σου και μην ξεχάσεις να βάλεις το δωράκι που δίνει με κάθε λαπτοπ στην παραγγελία σου (ενα tvtuner not only tv) η προσφορά ΤΑ ΣΠΑΕΙ :-D;)

Δημοσ.

ακομα και παραεισαγωγη να ειναι (απο ευρωπη παντα βεβαια) αξιζει γιατι ισχυει η εγγυηση το μηχανακι ειναι μια χαρα και στα λεφτα του δεν παιζει κατι αλλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...