Προς το περιεχόμενο

Ανεβασμα Σελιδας Προτασεις - Ερωτησεις ( 2 )

goodMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να φτιάξεις αρχείο σαν administrator, από terminal:

>sudo gedit

Μπορείς να αλλάξεις τον owner του φακέλου και να τον βάλεις σε σένα (με chown) ή να κάνεις chmod σε 777...

>sudo chmod 777 -R /opt/lampp/htdocs

O htdocs είναι ο localhost

O htdocs/phpbb είναι ο localhost/phpbb

Δημοσ.

αλλαξα τα δικαιωματα με τις εντολες σου και αποθηκευω κανονικα!!!

ευχαριστω :-)

Εχω δει τι χρειαζεται απο εδω και περα τι πρεπει να κανω για να φτιαξω το forum οπως θελω.( εχει στο youtube tutorials )

Ομως γνωριζει κανεις στην κορυφη της εικονας που λεει

phpBB yourdomain.com

A short text to describe your forum

πως θα μπορεσω να το αλλαξω ?

Δημοσ.
Ηδη ξεκινησα να διαβαζω και το link σου αλλα θα φαω ολο το χρονο μου....

κι εμείς θέλουμε τον χρόνο μας "αφάγωτο" ! :mrgreen:

.

Δημοσ.

Ε μην με χαλατε τωρα που πηρα τα πανω μου!!!

:-D:-D

Απο οσα ειδα σχετικα με τα styles καταλαβα οτι πρεπει να κανεις download αυτο που σου αρεσει απο εδω η και απο αλλες σελιδες http://www.stsoftware.biz/free_phpbb3_styles.html

και να κανεις extract στον συγκεκριμενο φακελο.Μετα πρεπει να μπεις στο control panel του administrator και απλα να το κανεις install.

Η ερωτηση μου ειναι:

Οταν θελω να αλλαξω για παραδειγμα αντι να λεει στο button του style "NEW POST" να το κανω "ΑΠΑΝΤΗΣΗ" πως θα μπορεσω να το κανω ?

( επισυναπτω και ενα φακελο του καποιου style οπου περιεχει τα αρχεια ( στο style υπαρχουν και αλλοι δυο φακελοι με εικονες τις οποιες ειναι περιττο να τις ανεβασω καθως απο εδω πρεπει να αλλαξω αυτο που θελω αλλα δεν ξερω το πως ) )

template.zip

Δημοσ.

Ετοιμαζω ενα forum και θα ηθελα τις συμβουλες σας.

1) Πως θα μπορεσω να το ανεβασω ?

2) Επειδη ειναι forum θα πρεπει να υπαρξει προνοια για τον χωρο που θα εχω στον server ?

3) Μπορω με καρτα Πειραιως ακομα και σημερα να την ανεβασω ?

4) Υπαρχει τεχνικη υποστηριξη ( στα ελληνικα ) ?

Το κοστος δεν με ενδιαφερει αρκει να γινει αυτο που θελω...

Δημοσ.
Ετοιμαζω ενα forum και θα ηθελα τις συμβουλες σας.

1) Πως θα μπορεσω να το ανεβασω ?

2) Επειδη ειναι forum θα πρεπει να υπαρξει προνοια για τον χωρο που θα εχω στον server ?

3) Μπορω με καρτα Πειραιως ακομα και σημερα να την ανεβασω ?

4) Υπαρχει τεχνικη υποστηριξη ( στα ελληνικα ) ?

Το κοστος δεν με ενδιαφερει αρκει να γινει αυτο που θελω...

1)Μέσω ftp για τα file και mysql, phpmyadmin για την βάση

2)Χώρο αρχικά θα χρειαστείς το πολύ 200mb άντε πες διπλάσια για είσαι οκ να πάρεις και ένα full backup.Όσο μεγαλώνεις σε αριθμό χρηστών θεμάτων posts κλπ αυξάνονται και οι ανάγκες σου

3)Προφανώς μπορείς να πληρώσεις με πιστωτική και άμεσα εντός 1-2 λεπτών να μπορείς να ανεβάσεις.Βέβαια για να ολοκληρωθεί το propagation του domain συνήθως θέλεις 1 μέρα.

4)Τεχνική υποστήριξη από Ελληνική εταιρία hosting φυσικά υπάρχει

Δημοσ.
1)Μέσω ftp για τα file και mysql, phpmyadmin για την βάση

2)Χώρο αρχικά θα χρειαστείς το πολύ 200mb άντε πες διπλάσια για είσαι οκ να πάρεις και ένα full backup.Όσο μεγαλώνεις σε αριθμό χρηστών θεμάτων posts κλπ αυξάνονται και οι ανάγκες σου

3)Προφανώς μπορείς να πληρώσεις με πιστωτική και άμεσα εντός 1-2 λεπτών να μπορείς να ανεβάσεις.Βέβαια για να ολοκληρωθεί το propagation του domain συνήθως θέλεις 1 μέρα.

4)Τεχνική υποστήριξη από Ελληνική εταιρία hosting φυσικά υπάρχει

Επειδη δεν καταλαβα....

Σχετικα με το 1 :

Αναλογα με την εταιρια hosting που θα επιλεξω θα μου δωσει μια διευθυνση σε ενα ftp και εκει απλα να ανεβασω τα αρχεια μου ?

Σχετικα με το 2 :

Φτανουν τα 200mb για ενα forum αρχικα ?

( αργοτερα οταν αυξηθουν οι αναγκες μπορω ευκολα να αλλαξω πακετο ?

Σχετικα με το 4 :

Εχεις να μου προτεινεις ελληνικη εταιρια ?

Δημοσ.
Επειδη δεν καταλαβα....

Σχετικα με το 1 :

Αναλογα με την εταιρια hosting που θα επιλεξω θα μου δωσει μια διευθυνση σε ενα ftp και εκει απλα να ανεβασω τα αρχεια μου ?

Σχετικα με το 2 :

Φτανουν τα 200mb για ενα forum αρχικα ?

( αργοτερα οταν αυξηθουν οι αναγκες μπορω ευκολα να αλλαξω πακετο ?

Σχετικα με το 4 :

Εχεις να μου προτεινεις ελληνικη εταιρια ?

Η εταιρία hosting θα έχει λογικά ένα panel διαχείρισης όπως cpanel , plesk (προτιμώ cpanel) και από εκεί μπορείς να κάνεις τα περισσότερα (διαχείριση email, βάσεων κ.λ.π.Με ftp θα ανεβάσεις τα αρχεία σου (προτιμότερος τρόπος) μπορείς βέβαια και από το file manager του cpanel

Πιστεύω πως τα 200mb-500mb είναι υπεραρκετά για αρχή όταν χρειαστείς περισσότερα αναβαθμίζεις το πακέτο (πανεύκολο 1 λεπτό δουλειά είναι)

Ελληνικές εταιρίες πολλές αλλά μιας και εγώ προτιμώ cpanel θα σου προτείνω αυτές που το έχουν www.hosting-web.gr www.intechs.gr www.hyperhosting.gr www.datahost.gr και πολλές άλλες

Επικοινώνησε με κάποιες και επέλεξε ;)

Δημοσ.
Η εταιρία hosting θα έχει λογικά ένα panel διαχείρισης όπως cpanel , plesk (προτιμώ cpanel) και από εκεί μπορείς να κάνεις τα περισσότερα (διαχείριση email, βάσεων κ.λ.π.Με ftp θα ανεβάσεις τα αρχεία σου (προτιμότερος τρόπος) μπορείς βέβαια και από το file manager του cpanel

Πιστεύω πως τα 200mb-500mb είναι υπεραρκετά για αρχή όταν χρειαστείς περισσότερα αναβαθμίζεις το πακέτο (πανεύκολο 1 λεπτό δουλειά είναι)

Ελληνικές εταιρίες πολλές αλλά μιας και εγώ προτιμώ cpanel θα σου προτείνω αυτές που το έχουν www.hosting-web.gr www.intechs.gr www.hyperhosting.gr www.datahost.gr και πολλές άλλες

Επικοινώνησε με κάποιες και επέλεξε ;)

Οκ ευχαριστω για τις πληροφοριες!

Επελεξα τελικα αυτο το πακετο -> http://www.hosting-web.gr/members/cart.php?a=view

Το ερωτημα μου εχει να κανει με το αν ολα αυτα ειναι απαραιτητα γιατι με χρεωνει με 30 ευρω

( συγχωρηστε με αλλα ειμαι ασχετος με αυτα )

Η επομενη ερωτηση εχει να κανει με το αν γνωριζεται κανενα site για ετοιμα forum η forum που μπορω να φτιαξω εγω.Τοσες μερες εχω μαθει να χειριζομαι αρκετα καλα οσα προσφερει το phpbb.com αλλα τελικα υπαρχουν προβληματα στα styles του και τελικα το παραταω.Κατι αλλο ?

( με το joomla μπορω να φτιαξω forum ? )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...