Προς το περιεχόμενο

Ανεβασμα Σελιδας Προτασεις - Ερωτησεις ( 2 )

goodMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα μπορουσε καποιος να με ενημερωσει σχετικα με την δημιουργια ενος forum συζητησεων ?

Υπαρχει ετοιμος κωδικας ?

Τι πρεπει να μαθω για την κατασκευη του ?

γνωριζω php και mySQL αλλα δεν εχω ασχοληθει ποτε με το θεμα...

ευχαριστω..

Δημοσ.

Υπάρχουν έτοιμα scripts που μπορείς να μελετήσεις και να τροποποιήσεις κατά βούληση. π.χ. το phpBB.

Αν θες να φτιάξεις εσύ κάτι, εξαρτάται από τις γνώσεις σου.

Δημοσ.
Υπάρχουν έτοιμα scripts που μπορείς να μελετήσεις και να τροποποιήσεις κατά βούληση. π.χ. το phpBB.

Αν θες να φτιάξεις εσύ κάτι, εξαρτάται από τις γνώσεις σου.

Ναι οκ μπηκα στην σελιδα τους αλλα εχω αποριες.

μια απο αυτες ειναι για παραδειγμα οτι ειδα αρκετες εικονες απο forums κ.τ.λ οπως αυτη

http://www.phpbb.com/customise/db/style/idlaunch_blue/

αλλα πρεπει να τα κατεβασω και μετα πως θα συνδεθουν μεταξυ τους και πως θα τεσταρω αν τρεχουν ?

γενικα πως μπορω να χρησιμοποιησω το site αυτο ?

Δημοσ.

Το ειδα και αυτο το σημαντικο σημειο αλλα αν ειναι να κατσω να διαβασω ολοκληρο βιβλιο για κατι που μπορει να απαντηθει συντομα απο εσας τοτε νομιζω ειναι λιγο χαμενος χρονος....

Δημοσ.
Το ειδα και αυτο το σημαντικο σημειο αλλα αν ειναι να κατσω να διαβασω ολοκληρο βιβλιο για κατι που μπορει να απαντηθει συντομα απο εσας τοτε νομιζω ειναι λιγο χαμενος χρονος....

ΟΚ, πάω πάσο.

Δημοσ.

Αν μπορεις να βοηθησεις καλο θα ηταν.Νομιζω πως αυτος ειναι ο ρολος του forum.Γιατι να μην βοηθησεις εναν ανθρωπο που θελει να μαθει ορισμενα πραγματα ?

Ηδη ξεκινησα να διαβαζω και το link σου αλλα θα φαω ολο το χρονο μου....

Δημοσ.

Γι' αυτό υπάρχει και η αναζήτηση... http://www.phpbb.com/kb/article/installing-a-new-theme%2Btemplate%2Bstyle/

Δημοσ.

Στα ubuntu που πρεπει να κανω αποσυμπιεση το αρχειο phpBB 3.0.7-PL1 που κατεβασα ?

και μετα στον browser ποιο url πρεπει να δωσω για να συνδεθω?

Δημοσ.
Στα ubuntu που πρεπει να κανω αποσυμπιεση το αρχειο phpBB 3.0.7-PL1 που κατεβασα ?

και μετα στον browser ποιο url πρεπει να δωσω για να συνδεθω?

Έχεις εγκαταστήσει το τρίπτυχο apache-php-mysql; Αν ναι, πας στον φάκελο /var/www (ανάλογα πάντα με την εγκατάστασή σου) και το αποσυμπιέζεις εκεί. Στον browser θα πατήσεις http://localhost/fakelos_egkatastasis_phpbb

Δημοσ.

Ναι κανονικα καταφερα και εγκατεστησα τον xampp!!!

στα windows θυμαμαι οτι στον /www/ ετρεχε αλλα εδω δεν ηξερα!

αποσυμπιεση του XAMPP εκανα στον φακελο /opt/ αλλα εκει μεσα δεν βρισκω τον φακελο /www/ για να αποσυμπιεσω το αρχειο!

Υπαρχει μεσα στον φακελο /opt/lampp/lib/perl5/site/perl/5.10.1/www

να το αποσυμπιεσω εκει?

Δημοσ.

Μήπως τον έχει ονομάσει htdocs; Στο /var/www κοίταξες;

Αυτός: opt/lampp/lib/perl5/site/perl/5.10.1/www δε νομίζω ότι είναι αυτό που ψάχνεις...

Δημοσ.

Υπαρχει ο φακελος htdocs αλλα πουθενα ο www.

ο htdocs περιεχει τους υποφακελους webalizer και Xampp.

παρεπιπτωντως μεσα στον htdocs υπαρχει και το αρχειο index.php πραγμα πυ σημαινει πως εκει πρεπει να τον αποσυμιεσω ετσι δεν ειναι?

index.php περιεχει και ο /Xampp/index.php

αν σκεφτουμε ομως οτι επιλεγω localhost/xampp/index.php παει να πει πως πρεπει να το αποσυμπιεσω στον φακελο /htdocs/Xampp/ ??

αυτο που εκανα ειναι να φτιαξω ενα ψευτοαρχειο myFile.html και να προσπαθησω να το αποθηκευσω στον φακελο htdocs/ και μετα να ανοιξω τον mozilla και να πατησω http://localhost/Xampp/myFile.html για να δω αν εμφανιστει η σελιδα μου οποτε μετα να κανω την αποσυμπιεση εκει.ΑΛΛΑ οταν παω να ποθηκευσω το αρχειο μου εκει μου λεει οτι δεν εχω τα καταλληλα δικαιωματα!

πως να γινω administrator για να τελειωνει ολο αυτο?

Δημοσ.

Ακριβώς

Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Δημοσ.
Ακριβώς

Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Ναι οκ αλλα πρεπει να γινω administrator για να αποθηκευσω εκει μεσα!

πως να γινω admin ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...