Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2011

nzeppos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πφφφφ... Αρχίσαμε πάλι...

Μου ήρθε χθες και ασχολήθηκα λίγο το βράδυ, ευτυχώς 2 εβδομάδες το προχώρησα μόνο και μετά είπα να ψάξω για τα λοιπά καλούδια..

Προς το παρόν γίνεται ένας ψιλοχαμός, θέλει υπομονή..

• Απαντ. 328
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δηλαδη προτεινεις να κανω copy-paste τα προσωπα απο το 3.1 μεσα στο 3.0 και να το περασω εκει που ηταν το 2.0...Αν αφησω και τα δυο νομιζω οτι θα μπερδευονται καθως για καθε παιχτη θα εχει διαφορετικες φατσες...

Δημοσ.

Πωω, πολύ μπέρδεμα το megapack, κατέβηκε επιτέλους πάμ' εδά για λιώσιμο.

Άντε να βγουν κι οι μικρότερες κατηγορίες να παω τον αοχ στα σαλόνια :-D

Δημοσ.

Ακριβώς. Σβήνεις εντελώς το 2.0, βάζεις στη θέση του το 3.0 και από πάνω περνάς το 3.1.

Πολλά αρχεία του 3.1 υπάρχουν ήδη στο 3.0 (γύρω στα 1600) άρα αναγκαστικά θα πρέπει να κάνεις overwrite. Επίσης το config.xml του 3.1 είναι ανανεωμένη έκδοση του 3.0 config, άρα θα πρέπει κι αυτό να γίνει overwrite.

Δημοσ.

Είστε managers? Αποδείξτε το. Ξεκινήστε από την 11η κατηγορία Αγγλίας και κατακτήστε τη δόξα!

http://community.sigames.com/showthread.php/227320-RTC-s-English-National-League-System-Update-Taking-FM11-to-Level-11

(μέχρι στιγμής έχουν ψιλοφτιάξει μέχρι την 8η κατηγορία αλλά έρχονται και οι υπόλοιπες...)

Ωραία είναι να μετράμε τα CHL που έχουμε πάρει. Το τελευταίο δικό μου ήταν στο FM2005, όπου είχα πάρει 3 σε 4 χρονιές με τη Real μέχρι το έτος παιχνιδιού 2012 περίπου. Εγώ ο μέγας manager. Όταν όμως αργότερα έπαιξα τρίτη Ιταλίας, βήτα Σκωτίας, 3 χρονιές με μέτρια ομάδα στο Championnat χωρίς να έχω στον ήλιο μοίρα, κατάλαβα τι εστί προπονητής.

Δημοσ.

πρόβλημα παλικαρια, είχα 1 save απο την ρώσικη έκδοση που την 4η χρονιά δεν μπήκε η ομάδα στο πρωτάθλημα(paok-superleague)και γενικά δεν υπάρχει ελληνικό πρωτάθλημα ενώ η ομάδα παίζει cl.

φυσικά το παραπάνω ήταν δοκιμαστικό καθώς αγόρασα το game,πέρασα το πατς 1.10 και ξεκίνησα καινούριο παιχνίδι πάλι με την ίδια ομάδα.και πάλι έφτασα στην 4η χρονιά και πάλι τα ίδια..... ε τι στον @#$#$#@!%% . έλιωσα πάλι σαββατοκύριακο πάνω απο 20ώρες χαμένες θα πάνε πάλι?

αν γνωρίζει κάποιος κάνα fix ας το πει Plz.

Δημοσ.

Χμ κακό αυτό. Θυμάμαι το είχα ακούσει και παλιότερα αυτό, πριν αρκετά χρόνια. Συνήθως ήταν καθαρά πρόβλημα του save του παιχνιδιού (όπου κάτι δεν είχε σωθεί σωστά στο αρχείο). Αν φόρτωνες κάποιο παλιότερο save τότε έφτιαχνε.

Αλλά αφού λες ότι ξεκίνησες το παιχνίδι ξανά και έγινε το ίδιο πράγμα για δεύτερη φορά, δεν είναι καθόλου απίθανο να είναι θέμα με τη ρώσικη έκδοση ή με το crack. Θα ψάξω αν έχει εμφανιστεί κι αλλού αυτό το πρόβλημα.

Δημοσ.

ψάχνω και δεν βρίσκω πουθενά τπτ παρόμοιο και σκέφτομαι μήπως γίνεται αυτό μόνο στην superleague.

δεν γίνεται να συμβαίνει και στην ρώσικη αλλα και στην pal έκδοση με διαφορετικά saves και versions του παιχνιδιού....θα δοκιμάσω την Barcelona να κάνω Holiday μέχρι να περάσουν 3 χρονιές να δω αν είναι γενικό το πρόβλημα (θα πάρει ώρα :S )

edit δοκιμάζω κάτι άλλο,να περάσω μια χρονιά να δω αν θα συνεχίσει κανονικά στο 2015...

edit όσο κάνει Holiday βρήκα κάποιον που έχει το ίδιο πρόβλημα http://community.sigames.com/showthread.php/234343-New-season-wont-start-D

Δημοσ.

Βαζω το megapack3.0 με τα προσωπα και δεν μου τα φορτωνει...Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει;

Δημοσ.

Το έβαλες στο σωστό φάκελο? Αν δεν έχεις αλλάξει κάτι είναι εξ' ορισμού ο "my documents\sports interactive\football manager 2011\graphics\faces".

Πήγες στα preferences να απενεργοποιήσεις το "Use Skin Cache" και να ενεργοποιήσεις το "Reload skin on confirm"?

Δημοσ.

Εγω στο megapack2.0 τα ειχα ακριβως αντιθετα κλικαρισμενα και τα φορτωνε....Στο 3.0 δεν δουλευε και τα εβαλα οπως ειπες πριν 5 λεπτα και δουλεψε...Ευχαριστω πολυ..Απο χθες εχω σπαταλησει πολυ ωρα για να βγαλω ακρη..

Δημοσ.

Αυτό το κόλπο που είπα το κάνεις μόνο την πρώτη φορά (και γενικά κάθε φορά που βάζεις κάποιο καινούριο γραφικό).

Αφού φορτώσεις το facepack και δεις ότι δουλεύει μπορείς να τικάρεις τα κουτάκια ανάποδα, ώστε να είναι ενεργοποιημένο το skin cache και το παιχνίδι να φορτώνει πιο γρήγορα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...