Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2011

nzeppos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευτυχώς μόλις βγήκε και έκδοση μπάρμπα για το 11.1 update, γιατί μετά το patch η ρώσικη έκδοση δεν έπαιζε ούτε με dtools.

---------- Προσθήκη στις 12:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:45 ----------

Το εκανα update και πλεον δεν μου αναγνωριζει το cd και δεν μπορω να παιξω... Δεν εχω το αυθεντικο ! Τι κανουμε τωρα? Re-install?

Α, με πρόλαβες. Απλώς ψάξε να βρεις αυτό που είπα. Βγήκε πριν καμια ώρα.

• Απαντ. 328
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ευτυχώς μόλις βγήκε και έκδοση μπάρμπα για το 11.1 update, γιατί μετά το patch η ρώσικη έκδοση δεν έπαιζε ούτε με dtools.

---------- Προσθήκη στις 12:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:45 ----------

Α, με πρόλαβες. Απλώς ψάξε να βρεις αυτό που είπα. Βγήκε πριν καμια ώρα.

Στέλνεις pm με το λινκ? :P

Δημοσ.
http://www.filefront.com/17417537/lnc.rar/

Ειναι beta αλλα με μενα δουλεψε μια χαρα.Φτιαχνει τα competition names.Εθνικη Γερμανιας δυστυχως δεν βαζει τα πραγματικα ονοματα.Απ'οτι ειδα βαζει Ozil.khedira και ενα τερματοφυλακα μονο απο τους πραγματικους

Κάτι πρέπει να κάνεις λάθος, γιατί με το γνωστό κόλπο της αφαίρεσης του αρχείου fake.lnc, η εθνική Γερμανίας εμφανίζεται μια χαρά.

Απλώς σβήνετε το αρχείο fake.lnc από το φάκελο Football Manager 2011\data\db\1100\lnc\all

Αν έχετε εγκαταστήσει το patch 11.1.0, τότε σβήνετε το ίδιο αρχείο από το φάκελο Football Manager 2011\data\updates\update-1110\db\1110\lnc\all

Για του λόγου το αληθές:

post-8968-129063135821_thumb.jpg

Δημοσ.

κ εγω θελω πμ απο το πατσ με τον μπαρμπα

---------- Προσθήκη στις 16:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:12 ----------

Και γω παρακαλω πολυ :P

αμα το βρεις .παρακαλω στειλτο κ σε εμενα

Δημοσ.

Χμ... δεν το είχα προχωρήσει πολύ. Μάλλον είναι καλύτερα να ξεκινήσω από την αρχή με το καινούργιο Patch, ε; Δε μου πάει, όμως, να σβήσω ένα παιχνίδι, που ξεκίνησε με νίκη μέσα στο Καραϊσκάκη [Ολυμπιακός - Λάρισα 1-3], έστω κι αν δε συνεχίστηκε το ίδιο καλά...

Δημοσ.

anubis,σχεδον ολες τις οργανωσεις δεν τις εχει με τα πραγματικα ονοματα τους.Europa League,champions league,premier league κτλ απο default δεν υπαρχουν αυτες οι ονομασιες και το αρχειο αυτα τα φτιαχνει.Οσον αφορα τη Γερμανια,δεν εχουν τα δικαιωματα νομιζω

Κάτι πρέπει να κάνεις λάθος, γιατί με το γνωστό κόλπο της αφαίρεσης του αρχείου fake.lnc, η εθνική Γερμανίας εμφανίζεται μια χαρά.

Απλώς σβήνετε το αρχείο fake.lnc από το φάκελο Football Manager 2011\data\db\1100\lnc\all

Αν έχετε εγκαταστήσει το patch 11.1.0, τότε σβήνετε το ίδιο αρχείο από το φάκελο Football Manager 2011\data\updates\update-1110\db\1110\lnc\all

Για του λόγου το αληθές:

[ATTACH]37076[/ATTACH]

Ναι ρε συ εχεις δικιο.Τα ειχα βαλει τα 3 αρχεια του λινκ στο φακελο με το update αλλα ειχα ξεχασει να αφαιρεσω το fake.Ολα καλα τωρα.

Επισης αλλα καλουδια απο το ΝΙΚ33 στο fmGreece.Περιλαμβανει πραγματικους ατζεντηδες,πραγματικα media sources,καποιες αλλαγες σε μεταγραφες,προπονητεςκτλ,νεα ταλεντα που δεν τα εχει το manager λογω ηλικιας

http://www.fmgreece.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=239&t=30873&start=0

Δημοσ.

Κοιτάτε και εδώ για συγκεντρωμένα καλούδια:

Tα απαραίτητα αρχεία για ένα ολοκληρωμένο FM11

ΥΓ.: Όχι Anubis, οι διοργανώσεις ποτέ δεν ήταν σωστές. Πάντα χρειάζεται το real competitions fix.

---------- Προσθήκη στις 17:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:04 ----------

Hint: κατεβάστε τις 75.000 φάτσες του Cut-out faces Megapack 3.0 από εδώ: http://community.sigames.com/showthread.php/127827-Football-Manager-Cut-Out-Megapack?p=6081685&viewfull=1#post6081685

Γιατί ο συνδυασμός sortitoutsi/filefactory θα σας σπάσει τα νεύρα, μην την πάθετε όπως εγώ...

Δημοσ.

Να ρωτησω κατεβασα το Megapack πρεπει να βγαλω το προηγουμενο για να βαλω αυτο η να το βαλω πανω στο αλλο;

Δημοσ.

Ε κοίτα, αν θυμάμαι καλά το Megapack 3.0 μαζί με το update 3.1 έχουν συνολικά κάπου 73.000 πρόσωπα. Δεν νομίζω να υπάρχει μεγαλύτερο facepack. Νομίζω είχα την περσινή έκδοση 2.0 και ήταν γύρω στις 55.000. Επίσης το 3.0 είναι standalone, δεν χρειάζεται οτιδήποτε προηγούμενο για να δουλέψει.

Θεωρητικά μπορείς να τα βάλεις όλα μαζί (φετινό και προηγούμενο), αρκεί να μην είναι στον ίδιο φάκελο ώστε να έχουν διαφορετικά αρχεία config.xml. Δεν νομίζω όμως ότι χρειάζεται κάτι τέτοιο, το πολύ πολύ να μπερδεύεται το παιχνίδι στις διπλοεγγραφές και να δείχνει ό,τι να 'ναι. Καλύτερα σβήσε ό,τι παλιό έχεις και πέρνα το 3.0 μαζί με το 3.1.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...