nzeppos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Α μόλις είδα ότι βγήκε και έκδοση 2,56GB. RLD, εγγύηση
AKISHELLAS1 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Καλα aki ενταξει καταλαβα αλλος ενας αντικειμενικος εισαι και εσυ.Ματι βγαζεις.Βαθια νυχτομενος...Δες λιγο μπαλιτσα εκτος Ελλαδας να ανοιξει το ματι σου.Οσο για Χιμενεθ κτλπ εδωσα απλα παραδειγματα!Μην στεκεσαι σε ενα ονομα..Απλα ειπα πως δεν υπαρχει ποδοσφαιρικη παιδια!Σαφως αν υπηρχε η Ελλαδα θα ηταν πολυ καλυτερη απο πολλες μεγαλες χωρες..Αλλα δεν υπαρχει τιποτα σε αυτη την χωρα,ποσοσφαιρο θα υπηρχε..Ο καθενας πιστευει οτι θελει..Οσο για το αν τα ακουμπαω δεν το κανω φυσικα και δεν εχω και προβλημα να το πω..Γενικα δεν τα ακουμπαω στα videogames.Ολα με μετρο.Η Αγγλικη γλωσσα προσωπικα δεν με πειραζει γιατι και καλα Αγγλικα ξερω και ειναι και η επισημη διεθνης γλωσσα τι να κανουμε δεν μπορουμε να το αλλαξουμε.. Παμε να παιξουμε μπαλιτσα live να μου δειξεις τι ξερεις αν εννοεις για βαθια νυχτωμενος ως προς το ποδοσφαιρο να δουμε κ στην πραγματικοτητα ποιος βρισκει το τοπι,ε μα τι να σου πω εδω μας βγαζεις κ ασχετους ... Χμμμ να ανοιξει το ματι μου ε χμμ λες να μην ξερω τι γινεται εκτος ελλαδας?λες να χαιρομαι εδω που βλεπω τα ιδια κ τα ιδια χωρις προοδους ? Αυτο δεν παει να πει οτι δεν καταφερμαε ομως κατι ετσιιιιιιιιιιιιιιι? Στο fmgreece ειμαι μελος απο το 2002 κ παιζω το Cm απο το 1995 ρωτη φορα στην Amiga αλλα ειμαι ακομα βαθια νυχτωμενος ακομα μιας που ζητω να με σεβαστουν που τους δινω τα λεφτακια μου κ ακουγουντας τις παπαρδελες τους καθε χρονο για τις δηθεν πωλησεις ,αυτα ας τα λενε στους νεους πιανει . ---------- Προσθήκη στις 03:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:54 ---------- Ιδού: http://www.truefootballmanager.com/2010/10/football-manager-2011-patches.html Με βλέπω για Δεκέμβρη ως συνήθως... τα ιδια παντελη μου τα ιδια παντελακη μου ,το καθιερωσανε πλεον καθε χρονο ενω βγαινει το παιζω μετα απο κανα δυο μηνες για να ειμαι σιγουρος οτι εχουν φτιαχτει πολλα απο τα bugs ελεοςςςςς .
morgoth666 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 οταν εμεις ανακαλυψαμε το ποδοσφαιρο οι αγγλοι δεν ηταν καν στον χαρτη! με τα λεφτα εκαναν πρωταθλημα και τωρα που δεν εχουν μια μια πουλιεται στους αραβες. Wow... Εντωμεταξυ τα κλασσικα, βριζουν ολοι γιατι δεν μπαινει η ελληνικη γλωσσα και μολις μπει θα βριζουν γιατι θα τους ξενιζει η μεταφραση, γελοιοτητες. AKISHELLAS1 ποιο ειναι το νικ σου στο fmgreece?
AKISHELLAS1 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Wow... Εντωμεταξυ τα κλασσικα, βριζουν ολοι γιατι δεν μπαινει η ελληνικη γλωσσα και μολις μπει θα βριζουν γιατι θα τους ξενιζει η μεταφραση, γελοιοτητες. AKISHELLAS1 ποιο ειναι το νικ σου στο fmgreece? Την προσπαθεια ποτε δεν τη βριζουμε απο το να μη κανουν κατι,ενα παληκαρακι που εχει κανει τη μεταφραση κ την εχω περασει στο 2010 μπορει να μην εναι τελεια αλλα εχει κανει μια σοβαρη προσπαθεια κ προχωπικα μου αρεσει παρα πολυ κ μπραβο του δεν το βλεπω ,προσωπικα δεν το κοβω γελοιοτητα ισα ισα το επικροτω τωρα αν το κοβεις εσυ κ παλι πασο ο καθενας εχει την αποψη του ... Κatsarof αν κ το Morgoth μου λεει κατι απλα εχω καιρο ,πολυ καιρο να το δω ...
marios_geo Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 @fear φιλαρακι λες πραγματα που δεν στεκουν για τα τουρκικα. οταν εμεις ανακαλυψαμε το ποδοσφαιρο οι αγγλοι δεν ηταν καν στον χαρτη Τί στο καλό, παίζαν ποδόσφαιρο στην αρχαία Ελλάδα? Σύμφωνα πάντως με τη wikipedia, οι πρώτες ομάδες ήταν κάπου στο μεσαίωνα, στην Αγγλία. Μην διαβάζεις Λιακόπουλο λέμε.... http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_association_football ---------- Προσθήκη στις 08:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:01 ---------- Πιστεψε με το τιμουν πολλοι απο ελλαδα κ αυτα που λενε ειναι παπαριες ,οποτε πλεον απο μενα θα περνουν τα παπαρια μου Φίλε μου, αν πραγματικά θες να πάρουν τα απαυτά σου, μία είναι η λύση. Μην παίζεις το παιχνίδι. Δώσε τα λεφτά σου και πάρε κάτι άλλο. Αλλιώς, είσαι απλά ένας ακόμα πειρατής.
AKISHELLAS1 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 [/color] Φίλε μου, αν πραγματικά θες να πάρουν τα απαυτά σου, μία είναι η λύση. Μην παίζεις το παιχνίδι. Δώσε τα λεφτά σου και πάρε κάτι άλλο. Αλλιώς, είσαι απλά ένας ακόμα πειρατής. Ετσι ειναι ο καθενας περνει αυτο που του αξιζει ... οταν λοιπον θα με σεβαστουν θα τους σεβαστο . Αλλωστε ειναι τοσοι οι πειρατες στην ελλαδα φιλε μου που το εχω παρει αποφαση πως δεν προκειτε να βαλουν ελληνικα δηλ. να με σεβαστουν ουτε μετα απο καμια δεκαετια που λεει ο λογος. Αναρωτιεμαι βεβαια οταν κανα fifa φτιαξει την database κ εχουν πεσει οι πωλησεις του fm λετε τοτε να δουμε ελληνικα ? Λεμε τωρα... Οσο για την συγκριση Ελλαδας κ Αγγλιας σαφως πολλα χρονια μπροστα οι Αγγλοι σε ολα δεν το αμφισβητοι κανεις κ ενα απο τα πιο καλυτερα πρωταθληματα ΠΛΕΟΝ αλλα ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ? Εχουν γραψει ιστορια πουθενα εκτος στο οτι εκινησε απο εκει το ποδοσφαιρο κ εχουν ΠΛΕΟΝ ενα απο τα καλυτερα πρωταθληματα ? Απλα αναρωτιεμαι παλι .
BRAXOS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 ειρωνικα το ειπα ρε μαγκες για το πρωταθλημα...λετε να μην ξερω που ζω... και λιγα με τον Λιακοπουλο μην ερθουν οι νεφελιμ και...το νου σας
therock Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Ρε παιδια ενα φιλαρακι εχει το προηγουμενο και εχει γραψει 350 ωρες και εχει κανει ενα σωρο achievements. Τωρα που θα ξεκινησει το καινουριο χανονται ολα και αντε απο την αρχη? Γιατι δεν γινεται αυτα καπως να τα κρατας ωστε καποτε να καταληξεις να τα κανεις ολα? Α μόλις είδα ότι βγήκε και έκδοση 2,56GB. RLD, εγγύηση Η προηγουμενη δεν ειναι εγγυηση? Με το σωστο αρχειο παντως ετρεχε...
nzeppos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Μια χαρά είναι και η προηγούμενη, αυτήν έχω.
BRAXOS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 στο 3D θελει παρα πολυ δουλεια ακομα γιατι ναι μεν εχει καλυτερα γραφικα αλλα δεν εχει καλο sim σε σχεση με το 2D. λες και παιζεις διαφορετικο παιχνιδι.
nzeppos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Αυτό που λέει κι ο Sir Pretender. Εμένα επιπλέον με ενοχλεί το απαράδεκτο optimization του 3D. Δεν είναι δυνατόν σε PC που παίζει τα πάντα όλα με τέρμα γραφικά, να ψιλοκολλάει στο horizontal scrolling της κάμερας, ακόμα και σε άδειο γήπεδο. Θα κάνω μια δοκιμή με το D3DOverrider τώρα να δω μπας και βελτιωθεί η κατάσταση.
fearwhatnow Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Αυτό που λέει κι ο Sir Pretender. Εμένα επιπλέον με ενοχλεί το απαράδεκτο optimization του 3D. Δεν είναι δυνατόν σε PC που παίζει τα πάντα όλα με τέρμα γραφικά, να ψιλοκολλάει στο horizontal scrolling της κάμερας, ακόμα και σε άδειο γήπεδο. Θα κάνω μια δοκιμή με το D3DOverrider τώρα να δω μπας και βελτιωθεί η κατάσταση. Σε εμενα δεν κολλαει ολα high και εχω την αρχαια πλεον 8800gt.Το 3D μια χαρα ειναι.Ειναι ακριβης αναπαρασταση του 2D με μικροπροβληματα που ομως δεν δημιουργουν θεμα στις τακτικες.Ο,τι εντολη δινω την βλεπω στο 3D οποτε δεν καταλαβαινω για ποιο λογο υπαρχει γκρινια. @ΒΡΑΧΟΣ, προσπαθω να παρω με ελευθερη μεταγραφη τον Θουκυδιδη αλλα μεσω του μανατζερ του (Φειδιας) με ειδοποιησαν οτι εχει παει να καταγραψει μια μαχη κοντα στη Σαλαμινα.5000 αργυρια του δινω του μαγκα και με κλανει για να παρακολουθησει μαχες.
vagos13 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 @ΒΡΑΧΟΣ, προσπαθω να παρω με ελευθερη μεταγραφη τον Θουκυδιδη αλλα μεσω του μανατζερ του (Φειδιας) με ειδοποιησαν οτι εχει παει να καταγραψει μια μαχη κοντα στη Σαλαμινα.5000 αργυρια του δινω του μαγκα και με κλανει για να παρακολουθησει μαχες. :lol: ε, όχι
sentoner Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Ξερει κανεις αν εχει βγει σημερα στο πλαισιο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.