Tilemaxx Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Με το bug που σου ζητούν υπέρογκα ποσά οι manager τι έγινε τελικά;
Timour21 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Με το bug που σου ζητούν υπέρογκα ποσά οι manager τι έγινε τελικά; Και γω αυτό περιμένω για να το εγκαταστήσω, αν και τώρα σκέφτομαι να το βάλω τελικά να τελειώσω τον τζιμπούρ απο την αεκ, και να το ξαναβγάλω
EyeofOne Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Με το bug που σου ζητούν υπέρογκα ποσά οι manager τι έγινε τελικά; παραμένει.... με Liverpool πάω για Τοροσίδη μόνο και μόνο για να έχω αναπληρωματικό RB και ο manager θέλει 1,2 και ο παίκτης στο χέρι 1,2......
katchris Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Έχω το εξής πρόβλημα την προηγούμενη μέρα είχα παίξει το save μου στο μάνατζερ. Πήγα σήμερα να το φορτώσω και φορτώνει μέχρι ένα σημείο κολάει για 5 λεπτά και μου βγάζει the game could not be loaded. Ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει;
panosno1com Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 εμενα μου ειχε συμβει στο manager 2008, εκανα save και εκεινη την ωρα (ενω η διαδικασια saving ηταν στη μεση) κοπηκε το ρευμα,εκλεισε ο υπολογιστης και οταν πηγα να παιξω ξανα ελεγε αυτο που λεει και σε σενα. Η αλλη υποψια που μου ρχεται στο μυαλο,ειναι μηπως το εχεις παρακάνει με κάποιον editor ξερω γω,αλλα οχι του παιχνιδιου , editor oπως ο FMRTE
katchris Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 εμενα μου ειχε συμβει στο manager 2008, εκανα save και εκεινη την ωρα (ενω η διαδικασια saving ηταν στη μεση) κοπηκε το ρευμα,εκλεισε ο υπολογιστης και οταν πηγα να παιξω ξανα ελεγε αυτο που λεει και σε σενα. Η αλλη υποψια που μου ρχεται στο μυαλο,ειναι μηπως το εχεις παρακάνει με κάποιον editor ξερω γω,αλλα οχι του παιχνιδιου , editor oπως ο FMRTE Όχι δεν έχω κανένα editor μόνο εικόνες παιχτών σήματα και τέτοια έχω αλλά αυτά τα έχω πολύ καιρό και δεν είχα κανένα πρόβλημα.
panosno1com Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 ναι τα γραφικα δε προκαλουν προβλημα στο παιχνιδι,το πολυ πολυ αν τα βαλεις σε λαθος φακελο απλα να μην εμφανιζονται ξερω γω. Τωρα θυμηθηκα στο περσυνο οτι μου χε κολλησει οταν ειχα φτασει σε πολυυυ μακρινη ημερομηνια ,συγκεκριμενα γυρω στο 2055 !
katchris Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 ναι τα γραφικα δε προκαλουν προβλημα στο παιχνιδι,το πολυ πολυ αν τα βαλεις σε λαθος φακελο απλα να μην εμφανιζονται ξερω γω. Τωρα θυμηθηκα στο περσυνο οτι μου χε κολλησει οταν ειχα φτασει σε πολυυυ μακρινη ημερομηνια ,συγκεκριμενα γυρω στο 2055 ! Εγώ ακόμα στην πρώτη season ήμουν γιατί ήταν καινούριο το save απλά είχα καλή πορεία και λογικά τώρα τα έχασα. Μήπως μπορείς να βρεις κανένα τρόπο να το σώσουμε γιατί δεν έχω και backup;
katchris Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 always back up στο μανατζερ Δεν πρόλαβα να το κάνω θα το έκανα σήμερα αλλά μου έκατσε αλλιώς το καλό είναι ότι δεν είχα προχωρήσει πολύ.
panosno1com Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μήπως μπορείς να βρεις κανένα τρόπο να το σώσουμε γιατί δεν έχω και backup; Ρωτα στο fmgreece.gr ειναι το επισημο site για ελλάδα.... ! Οσες φορες μου χει τυχει δεν εχω καταφέρει να το σωσω
nzeppos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Στο μέλλον να ενεργοποιείτε τα Rolling saves. Μην παίζετε ΠΟΤΕ μόνο με ένα save, είναι έγκλημα.
therock Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Τι ειναι τα rolling saves? Καινουριο Patch ξερουμε ποτε βγαινει?
nzeppos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Τι ειναι τα rolling saves? Καινουριο Patch ξερουμε ποτε βγαινει? Για τα rolling saves δες αυτό το screenshot: Ουσιαστικά το παιχνίδι κάνει περιοδικά autosave αλλά δεν σώνει συνέχεια πάνω στο ίδιο αρχείο. Διατηρεί 3-10 διαφορετικά saves, ώστε αν ένα από αυτά χαλάσει να μπορούμε να φορτώσουμε κάποιο παλιότερο. Για το patch, φαντάζομαι ότι θα βγει τέλος Γενάρη με αρχές Φλεβάρη, όταν και θα έχουν τελειώσει οι μεταγραφές της χειμερινής περιόδου. Παραδοσιακά αυτό το save patch αφορά κυρίως στη database και λιγότερο σε fixes.
nzeppos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Ελληνική περιγραφή αγώνα (by koeman) περισσότερα εδώ: http://www.fmgreece.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=239&t=32203 Ιδού και screenshot: Bug. Από πότε ο Τζόρβας αποκρούει το οτιδήποτε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.