mynam3 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Κατεβασα το γνωστο Football Manager 2011 All graphics Megapack απο καποιο torrent . Τα εκανα ΟΛΑ copy και overwrite οπως ελεγε στο readme αλλα μου εχει σπασει τα νευρα γιατι στο σκιν το dark που ειχε απο μονο του το fm μου βγαζει ως background τη Λεωφορο Αλεξανδρας ενω εγω το θελω μαυρο . Τι προτεινετε ? Και ολα αυτα να φανταστειτε για μερικες φωτογραφιες παικτων ..
nzeppos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Κάτι περίεργο γίνεται εδώ, γιατί το facepack δεν έχει καμία σχέση με το skin background. Τα αρχεία δεν βρίσκονται καν στον ίδιο φάκελο, αφού το facepack θεωρητικά πρέπει να είναι στο φάκελο My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2011\graphics\faces ενώ το background του skin στον My documents\Sports Interactive\Football Manager 2011\skins\<όνομα_skin>\graphics\backgrounds. Σε κάθε περίπτωση δοκίμασε να κάνεις reload το skin, να φορτώσεις κάποιο άλλο, να δεις από πού τραβάει το background του (δεν νομίζω η Αλεξάνδρας να ήταν μέσα στο facepack...). Εναλλακτικά κατέβασε το original Dark skin από εδώ: http://sites.google....baseskinsfm2011 Τέλος μπορείς να δοκιμάσεις να σβήσεις τον cache φάκελο, που βρίσκεται μέσα στον κρυφό φάκελο AppData (στα Win7 βρίσκεται στο C:\Users\<username>\AppData\Roaming\Sports Interactive\Football Manager 2011\cache ΔΙΟΡΘΩΣΗ: Sorry αλλά δεν διάβασα καλά το μήνυμά σου, για κάποιο περίεργο λόγο νόμιζα ότι είχες βάλει μόνο facepack και όχι "All graphics megapack". Άρα άκυρες οι 2 πρώτες παράγραφοι. Ψάξε τότε πού είναι οι φάκελοι με τα skins και σβήστους εντελώς. Έτσι -θεωρητικά- θα αρχίσει να δουλεύει σωστά το original Dark skin.
Inler Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Εγω εχω το προηγουμενο patch και ξεκινησα νεο παιχνιδι...Αν βαλω και το τελευταιο θα πρεπει να ξεκινησω ξανα για να εφαρμοστουν οι αλλλαγες;
nzeppos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Αν βάλεις το τελευταίο patch και συνεχίσεις από εκεί που είσαι, θα εφαρμοστούν όλες οι αλλαγές που ΔΕΝ έχουν σχέση με τη database του παιχνιδιού.Άρα μάλλον μικρό το κακό.
therock Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Μιας και μιλατε για Facepack, εχετε βρει καποιο καλυτερο απο αυτα απο τα χαρτακια της Panini?
nzeppos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μιας και μιλατε για Facepack, εχετε βρει καποιο καλυτερο απο αυτα απο τα χαρτακια της Panini? Δεν νομίζω ότι μπορείς να βρεις καλύτερο από αυτό: http://community.sigames.com/showthread.php/127827-Football-Manager-Cut-Out-Megapack Είναι η φετινή έκδοση του sortitoutsi facepack και έχει 73.000+ φάτσες.
koystado Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δεν νομίζω ότι μπορείς να βρεις καλύτερο από αυτό: http://community.sigames.com/showthread.php/127827-Football-Manager-Cut-Out-Megapack Είναι η φετινή έκδοση του sortitoutsi facepack και έχει 73.000+ φάτσες. οντως πολυ καλο +1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Έχει κανείς πρόβλημα με τις αναβαθμίσεις στις εγκαταστάσεις; Δύο φορές πήγα να αναβαθμίσω Training Facilities στη Λάρισα, περίμενα και τις δύο φορές ΟΛΟ το χρόνο και την τελευταία μέρα μου είπαν ότι "Άκυρο, γιατί δεν έχουμε λεφτά". Το ίδιο έγινε και με Youth Facilities.
EyeofOne Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Έχει κανείς πρόβλημα με τις αναβαθμίσεις στις εγκαταστάσεις; Δύο φορές πήγα να αναβαθμίσω Training Facilities στη Λάρισα, περίμενα και τις δύο φορές ΟΛΟ το χρόνο και την τελευταία μέρα μου είπαν ότι "Άκυρο, γιατί δεν έχουμε λεφτά". Το ίδιο έγινε και με Youth Facilities. το ίδιο γίνεται και εμένα με liverpool. Από ότι κατάλαβα αν το balance δεν είναι συνέχεια όσο διαρκούν οι αναβαθμίσεις θετικό τότε δεν ολοκληρώνονται οι αναβαθμίσεις...
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Ναι, αλλά κάθε φορά την τελευταία μέρα;! Όχι κι έτσι. Ας τις κόψουν νωρίτερα. Τη Δεύτερα φορά ήμουν μια χαρά οικονομικά. Δεν έλεγξα το Balance, αλλά είχα πολλά έσοδα από μεταγραφές.
petritis31 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Football Manager 2011 Patch 11.2.0 βγηκε σημερα
nzeppos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Άντε επιτέλους να αρχίσει το λιώσιμο!
vasilisga Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Ναι, αλλά κάθε φορά την τελευταία μέρα;! Όχι κι έτσι. Ας τις κόψουν νωρίτερα. Τη Δεύτερα φορά ήμουν μια χαρά οικονομικά. Δεν έλεγξα το Balance, αλλά είχα πολλά έσοδα από μεταγραφές. και σε μενα με τη shakhtar ειπαν θα μου αναβαθμισουν το youth facilities και οτι θα παρει λιγο μονο καιρο και εχω πιασει Οκτωμβρη και ακομη τιποτα... το 11.1 εχω περασμενο χωρις το fix
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.