vasilisga Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 φυσικα δεν το αμφισβητησα το παιδι, απλα ειπα οτι δεν μου εχει συμβει εμενα... εγω εχω την 11.1
therock Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Ασχετο, αλλα ξερετε που υπαρχουν διχτυα και μπαλες? Εχω περασει skins/logos/pictures, και λες για χαβαλε μπας και εβρισκα και πουθενα διχτυα και μπαλες και γινει πληρες προσωποποιημενο.
alexzzz Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Αυτό πάντως που μιλάς με τον παίκτη έχει τον χαβαλέ του. Θέλει βελτίωση αλλά για αρχή είναι πολύ καλό
kostass13 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 παιδια απο που βρισκουμε faces και logos για ολες τις ομαδες??
therock Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 παιδια απο που βρισκουμε faces και logos για ολες τις ομαδες?? Εδω τα logos. Επίσης για σήματα από πρωταθλήματα και ομάδες που ρώτησες, κοίτα εδώ: http://sortitoutsi.net/forum/topic/24480-fm2011-metallic-logos-megapack/ (τα 3 Megaupload links). Είναι pack με 2+ GB logos Balls Και νετς πως βρισκουμε ομως?
nzeppos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Να και κάτι καλό. Τεράστιο pack με Ad boards (λένε ότι θα το βγάλουν τέλος του μήνα, άρα το νου μας). http://www.sortitoutsi.net/forum/topic/48032-the-fm11-adboard-patch/ ΥΓ χμμμ, για μπάλες και δίχτυα δεν ξέρω. Φαντάζομαι ότι μιλάς για το 3D και όχι για το 2D (για το οποιο -ελέω παλιότερων FM- υπάρχουν τα πάντα σε αφθονία, match balls, nets, dugouts κλπ). Για την τρισδιάσταση απεικόνιση το μόνο που είχε πάρει το μάτι μου ήταν κάτι μετριότατες alt 3D balls. Για δίχτυα ούτε λόγος.
therock Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Να και κάτι καλό. Τεράστιο pack με Ad boards (λένε ότι θα το βγάλουν τέλος του μήνα, άρα το νου μας). http://www.sortitoutsi.net/forum/topic/48032-the-fm11-adboard-patch/ ΥΓ χμμμ, για μπάλες και δίχτυα δεν ξέρω. Φαντάζομαι ότι μιλάς για το 3D και όχι για το 2D (για το οποιο -ελέω παλιότερων FM- υπάρχουν τα πάντα σε αφθονία, match balls, nets, dugouts κλπ). Για την τρισδιάσταση απεικόνιση το μόνο που είχε πάρει το μάτι μου ήταν κάτι μετριότατες alt 3D balls. Για δίχτυα ούτε λόγος. Διαφημιστικες πινακιδες? Αξιζουν? Ναι για το 3d λεω, στο 2d τι νοημα εχουν τα addon? Μονο 10-11 εχω δοκιμασει, και μονο σε 3d, σ2 2d δεν ξερω καν τι δειχνει. Νομιζω μονο κατι κουκιδες να κινουνται στο γηπεδο...
nzeppos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Καλά μην το λες, δεν είναι αυτονόητο ότι όλοι ασχολούνται με το 3D. Είναι πολλοί που -για διάφορους λόγους- παίζουν ακόμα με 2D, οπότε συνεχίζουν να βγάζουν custom graphics για αυτό το mode. Αν το πρώτο manager που δοκίμασες ήταν το FM2010, τότε έχασες (για καλό ή για κακό) την εμπειρία να παίζεις ατέεεελειωτες σεζόν με τις κουκκίδες που είπες. Συγκεκριμένα από το 2003, οπότε εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο Championship Manager 4 (το οποιο είχε τη σεζόν 2002-03 και βγήκε... Μάρτη!) Τότε το 2D μας είχε φανεί σαν απίστευτη πρόοδος σε σχέση με το σκέτο commentary που τρώγαμε στη μάπα για σχεδόν 10 χρόνια. Επιτέλους μπορούσες να δεις τι ακριβώς γινόταν μέσα στο γήπεδο! Ακόμα και τότε βέβαια υπήρχαν πολλοί που έκραζαν και λέγανε ότι δεν αντέχουν το 2D και προτιμούν χίλιες φορές το commentary. Έχοντας βιώσει τις μεγαλύτερες μου νίκες και πορείες με το 2D (κυρίως στα CM 03/04 και FM2005), θα το έχω πάντα στην καρδιά μου. Άλλωστε τότε έπαιζα πολύ περισσότερο. Τώρα με το ζόρι να σταυρώσω λίγες χρονιές κι αυτές σε μέτριες ομάδες. * είναι βέβαια video από το manager της επόμενης χρονιάς, το αρκετά βελτιωμένο CM 03/04 Σχετικά με τις διαφημιστικές πινακίδες, παραθέτω τα screenshots του sortitoutsi. Φαίνεται για αρκετά καλή δουλειά και θα υποστηρίζονται πολλές διαφορετικές χώρες και διοργανώσεις:
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Μη μασάτε με τα χρήματα που ζητάνε οι παίχτες. Μου έχουν τύχει περιπτώσεις όπου ζητάνε 450.000€ το χρόνο και τους προτείνω συμβόλαιο με 200.000€ και δέχονται! Φυσικά, μιλάω για παίχτες απελπισμένους, ελεύθερους, εκτός μεταγραφικής περιόδου, που αν δε δεχτούν δε θα βρούνε ομάδα. Γενικά οι ατζέντηδες προσπαθούν να σε "ψαρώσουν" με διάφορα τρικ ("τον ζητάνε κι άλλες ομάδες" κτλ), αλλά πάντα δέχονται και με πολύ λιγότερα χρήματα. Don't chew!
mynam3 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Αφου περασα το πατς και εμεινα στο 2015 χωρις fixtures .. Επανερχομαι και ρωταω: Υπαρχει περιπτωση να το ξανακανει με το χοτφιξ?Το περασα μολις αλλα συνεχιζει να γραφει στο new game version 11.1.0.. Μην φαω κανα ακυρο, δεν θα το αντεξω
nzeppos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Αφου περασα το πατς και εμεινα στο 2015 χωρις fixtures .. Επανερχομαι και ρωταω: Υπαρχει περιπτωση να το ξανακανει με το χοτφιξ?Το περασα μολις αλλα συνεχιζει να γραφει στο new game version 11.1.0.. Μην φαω κανα ακυρο, δεν θα το αντεξω Μη μασάς, προχώρα. Το hotfix 11.1.1 δεν κάνει καμία αλλαγή στην DB, άρα αυτή συνεχίζει να φαίνεται σαν 11.1.0. Αν όμως έχεις περάσει το hotfix και πας στα preferences θα δεις ότι η έκδοση είναι η 11.1.1.
mynam3 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Τελικα δεν εχει περαστει . Μηπως δεν πρεπει να περαστει απο πανω το κρ@κ?
nzeppos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Ακριβώς δεν καταλαβαίνω που κόλλησες αλλά η λογική είναι ότι απλώς περνάς το patch 11.1.1 κατά προτίμηση πάνω στο original fm.exe. Δεν έχει σημασία αν έχεις ήδη πατσάρει σε 11.1.0 ή όχι. Στη συνέχεια βάζεις το 11.1.1 cr@ck και τέλος.
imr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Παιδια εχει φτιαξει καθολου με τα patch? Δεν το ξεκινησα ακομα λογω των κλασικων bugs, ειναι καλη περιοδος να το ξεκινησω τωρα η απο 2011?
EyeofOne Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Εχει αρκετά προβληματάκια ακόμα.... οπότε θα σου έλεγα να περιμένεις το επόμενο Patch.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.