Anubis13 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Ειπεαν οτι ισωσ βγαλουν 11.1.2 γι'αυτο το λογο..
BRAXOS Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 ρε μαγκες οκ ζητανε τα κερατα τους αλλα οταν εχετε καλη σχεση με τον μανατζερ και προτεινετε πιο μικρο ποσο οι απαιτησεις πεφτουν. εγω δεν εχω κανενα προβλημα και μου αρεσει περισσοτερο απο τα προηγουμενα fm
dante14023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 ρε μαγκες οκ ζητανε τα κερατα τους αλλα οταν εχετε καλη σχεση με τον μανατζερ και προτεινετε πιο μικρο ποσο οι απαιτησεις πεφτουν. εγω δεν εχω κανενα προβλημα και μου αρεσει περισσοτερο απο τα προηγουμενα fm Κοιτά, να συνεχίσεις το παιχνίδι γίνεται, αλλά δεν θα μπορείς να φτιάξεις εναν βασικό κορμό στην ομάδα και κάθε χρόνο θα πρέπει η να κανείς 6-7 μεταγραφές η να υπερπληρωνεις παίχτες και να σου μένουν ελαχιστα εώς μηδενικά χρήματα για μεταγραφές... Απλώς επειδή το παιχνίδι είναι simulation, είναι παράλογο και μη αληθινό να πρέπει να δώσεις 1.5 μύρια το χρόνο τουλάχιστον για να κρατήσεις έναν βασικό, πόσο μάλλον αναπληρωματικό. Εγώ δεν θυμάμαι in real να θέλει ο νινης 1.9 τον χρόνο για να ανανεώσει... Και στην τελική τα προηγούμενα manager δεν είχαν τέτοιο παρόμοιο πρόβλημα στις μεταγραφές απ όσο θυμάμαι... Απλώς φέτος κάποιος έκανε μια μπαρουφα την οποία αν είχαν παίξει λίγο το παιχνίδι πριν το βγαλουν στην κυκλοφορία θα την είχαν δει και διορθώσει.
butters9013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Εμένα πάντως ο Νίνης ανανέωσε με 2 εκατ. μετά από 2 χρονιές με νταμπλ και πορείες σε 16 και 4 Τσ.Λ. Όπου ήταν βασικός και γύρω στο 7,κάτι rating. Δεν το λες και παράλογο. Και ανανέωση παίχτη που ήθελα να κρατήσω και ζήταγε πολλά λεφτά μου έτυχε μόνο μια φορά. Το μεγαλύτερο θέμα του παιχνιδιού είναι τα πολλά transfer listed by request τοπ παιχτών με λίγα λεφτά για την αξία τους. Στην πραγματικότητα μόνο με τον Ρούνευ παραλίγο να γίνει κάτι τέτοιο.
dante14023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Κι εγώ 2η χρόνια είμαι. Ο βυντρα ζητούσε 1.5, πήρε ποδι, ο τζορβας ζητάει 1.9, δέχεται και με 1.6, χριστ/λος ζητάει 1.2, ο cisse 3.5 τον χρόνο. Έχω αναφέρει 5 παίχτες βασικούς/αναπληρωματικούς και το συνολικό κασε τους με bonus ανανεωσεων και προμήθειες μάνατζερ φτάνει τα 10 μύρια. Ε δεν γίνεται σε ομάδα με 25 μύρια wage budget να δινεις τα 10 για 5 μόνο παίχτες... Στο fm10 δηλαδή γιατί δεν ζητούσαν τα κέρατα τους; Ο βυντρα πχ δεν ζητούσε πάνω από 600χιλ.
alexzzz Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Σας τιμωρεί όλους το παιχνίδι που θέλετε να κρατήσετε τον Λουκοβιντρίνιο
tr3quart1sta Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 ενω το να παιρνετε CL με τον Παο ειναι σοου φακην ριαλ
BRAXOS Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 τι στο καλο ρε μαγκες...ολοι βαζελοι εισαστε;;; παιζει ρολο οι σχεσεις σας με τους μανατζερ. αυτο πρεπει να το εχετε στο νου σας γιατι στα παλιοτερα δεν υπηρχαν.
dante14023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 ok, για παιχνιδι μιλαμε.... πρεπει να εχει καποιο στοχο... αλλος παιρνει ch l σε 2 χρονια με save/load και δεν ξερω γω τι αλλο και αλλος παιρνει σε 50 χρονια με τον παναιτωλικο... τι σημασια εχει με ποια ομαδα θα παρεις ch l?? το πως παιζει ο καθενας δεν καθοριζει ενα παιχνιδι simulation η οχι... το fm αν δεν κανω λαθος θεωρειται το καλυτερο football manager simulation game... δεν το λεω εγω... απο εκει και περα, καθε χρονο βγαινει με ενα σωρο Bugs.... περσι ηταν τα γκολ απο κορνερ... φετος ειναι οι μεταγραφες.... αποψη μου οτι το φετινο Bug στις μεταγραφες (το οποιο δεν υπηρχε στα παλαιοτερα) κανει το παιχνιδι μη Playable και πιο unrealistic σε σχεση με το περσινο πχ που εμπαιναν συνεχεια γκολ απο κορνερ.... αν ειναι να μιλησουμε για την πραγματικοτητα, τοτε κι εγω προτιμω να παω να παιξω μιαμιση ωρα 5χ5 παρα να καω στο Manager... αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα...
skanjos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 το καινούριο Hotfix διορθώνει και το πρόβλημα με το κόλλημα του Ελληνικού πρωταθλήματος τον 4ο χρόνο,κρίμα όμως που θέλει save πριν το τέλος του πρωταθλήματος. μακάρι να διόρθωνε και άλλα προβλήματα ,όπως όταν σου λέει οτι πήρες το cl στον ημιτελικό(Lift the cup), όταν φέυγουν οι παίχτες απο την barca σου ζητάνε να τους πληρώνεις κάποιο wage για να φύγουν αλλα αυτό δεν γίνεται όταν θες να αγοράσεις πάιχτη απο την real πχ όταν έχει κάποιον Listed και θέλει να έρθει στην ομάδα σου, όταν έναν παίχτη θες να τον κάνεις coach(τον xavi πχ)του λες γίνε coach και σου λέει "θες να ξεκινήσω τώρα?" πατάς ναι διώχνει τον αντζέντη του αλλα δεν δέχετε coach συμβόλαιο παρα μόνο player/coach(αν και έχει φτάσει 35 χρονών....), όταν στέλνεις δανικό παίχτη και τον ρίχνεις στις ρεζέρβες γκρινιάζει, όταν αγοράζεις βραζιλιάνο 15χρονο κάθε χρόνο σου λέει οτι υπόγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι τα 18 του που τελικά έρχεται στην ομάδα. όταν πέρνεις έναν 16χρονο παίχτη και γκρινιάζει που τον έβαλες στις ρεζέρβες όταν μπερδεύει κάθε χρόνο πόσους παίχτες έχει η barca homegrown(πχ τον messi δεν τον έχει homegrown και ανα μερικές χρονιές αλλάζει,σε μια δεν είχε τον xavi....) όταν έχεις listed παίχτη στην barcelona b και έρχεται να τον πάρει μια ομάδα δεν μπορείς να κάνεις κουμάντο (παρα μόνο ο προπονητής της Barca αλλα έτσι και αλλιώς δεν δουλέυει σωστά,περιμένει να περάσει η μεταγραφική και μετά λέει οτι δεν πρόχώρησε η μεταγραφή. όταν έχεις έναν παίχτη απο 15 χρονών στην ομάδα αν τον δώσεις στην Barcelona atl δεν πέρνει homegrown status όταν περάσουν 3 χρόνια στην ομάδα γιατί υπολογίζει την Barcelona atl οτι δεν είναι κομμάτι της Barcelona όταν δεν έχεις τα λεφτά για εναν scout/coach/player και πατάς cancel offer και μετά σου λέει ο αντζέντης δεν θέλει να συνεργαστεί μαζί σου άλλο. και άλλα πολλά που δεν θυμάμαι .... beta manager 2011 έπρεπε να λέγεται, κρίμα
GamerManiac Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Ρε παιδια γιατί έχω την ιδέα ότι φέτος οι διαιτητές είναι καρτακηδες;Εχω αρχίσει με Ασπρόπυργο και στον πρώτο γύρο του κυπέλλου μου έδωσε 2 κόκκινες.Σε φιλικό με ολυμπιακό βόλου άλλες 2 στον ολυμπιακο βόλου και 1 σε μένα
petros_samurai Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μαγκες παιζω με τορκι στο Αγγλικο,τα οικονομικα ειναι οπως του ελληνικου δημοσιου αλλα βρηκα ενα καλο συστηματακι και παω καλα.4 στην αμυνα,ενας αμυντικος χαφ κοφτης,δυο κεντρικοι μεσοι,δυο ακραιοι προωθημενοι μεσοι(πιο μπροστα απο το κεντρο μου)αριστερα και δεξια και εναν μπροστα.Το επαιζα και στο 2010 αυτο και πραγματηκα ειναι καλο,δεν ειναι δικη μου ανακαλυψη δεν το παιζω εξυπνος.Εσεις πως παιζετε?
skanjos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Ρε παιδια γιατί έχω την ιδέα ότι φέτος οι διαιτητές είναι καρτακηδες;Εχω αρχίσει με Ασπρόπυργο και στον πρώτο γύρο του κυπέλλου μου έδωσε 2 κόκκινες.Σε φιλικό με ολυμπιακό βόλου άλλες 2 στον ολυμπιακο βόλου και 1 σε μένα χαχαχα εδώ είχε ένας μια εικόνα σε ένα φορουμ που ολοι οι παίχτες του εκτός του τερματοφύλακα είχαν κίτρινες,ακόμα και στο default να το έχεις το tackling περίμενε πάρα μα πάρα πολλές κάρτες. το Hotfix υπάρχει στην επίσημη σελίδα του fm.
alexzzz Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Έχει κάτι βαρβάτα bugs γαμώ τον Πλατινί μου... Αν πάω να αλλάξω team status στον Μιραλάς που είναι δανεικός με πετάει το παιχνίδι. Αυτό γίνεται όταν μου το προτείνει ο βοηθός γιατί από μόνος σου δεν μπορείς να το αλλάξεις. Όταν τα media αναφέρουν τον Νέμεθ το όνομα του βγαίνει σαν κώδικας από το ματριξ. Σε συνέντευξη τύπου όπου με ρωτούσαν ποια ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα μου ξανά έβγαλε την ερώτηση πάνω από 20 φορές μέχρι να απαντήσω κάτι άλλο εκτός από Ολυμπιακό (που κοουτσάρω)... ελευθεροτυπία σου λένε μετά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.