Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2011

nzeppos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 328
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φιάσκο το σύστημα με τους ατζέντηδες. Έχω Barcelona και ο Σισέ ζητάει 30 εκατομμύρια ξέρωγω, ενώ πέρσυ τον έπαιρνα με 10. Αυτό ισχύει με όλους τους παίκτες κάνοντας το παιχνίδι εκνευριστικό και unplayable.

Back to FM10...

Δημοσ.

Και σε μένα ζητάνε οι ατζέντηδες υπερβολικά λεφτά πολλές φορές αλλά τους δίνω πολύ λιγότερα και δέχονται. Αν δεν δεχτούνε, πάμε για άλλον τι να κάνουμε. Και στην πραγματικότητα ο ΖΟΥΛΙΟ ΚΡΟΥΖ πέρσυ ζήταγε τα κέρατα του και ήρθε ο Σισέ μετά λολ. Και η μόνη ανανέωση που με δυσκόλεψε ήταν του Κατσουράνη, ο οποίος τελικά κατέληξε με τα λεφτά που μου ζήταγε, στην Πόρτο.

Δημοσ.
[...]Έχω Barcelona και ο Σισέ ζητάει 30 εκατομμύρια ξέρωγω, ενώ πέρσυ τον έπαιρνα με 10

[...]

Back to FM10...

Back to πασιέντζα για σένα... άμπαλε... :P

Δημοσ.

παιδιά ξερει καποιος αν υπαρχει καποιο facepack με προσωπα και σηματα απο πρωταθληματα και ομαδες για το παιχνιδι οπως ειχαν τα προηγουμενα.? και αν υπαρχει καποιος editor?

Δημοσ.
παιδιά ξερει καποιος αν υπαρχει καποιο facepack με προσωπα και σηματα απο πρωταθληματα και ομαδες για το παιχνιδι οπως ειχαν τα προηγουμενα.? και αν υπαρχει καποιος editor?

Μπες στο link που δίνει ο φίλος

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3721235&postcount=112

Δημοσ.

παιζει ρολο το pc σου. αν δεν εχει πολυ δυναμη στα βγαζει αυτοματα. αλλα αν θες το επιλεγεις και απο τα display options

Δημοσ.

εμενα παντως οταν βλεπω τον αγωνα με τον κλασικο 2d τροπο, ειτε η ομαδα μου, ειτε η αντιπαλη δεν εχει αριθμους πανω στις κουκιδες...

το εχω δοκιμασει σε 2 υπολογιστες και συμβαινει και στους 2

κανενας αλλος παθων?

αν και νομιζω οτι φταιει ο "τοπος" προελευσης του παιχνιδιου αλλα κουβεντα να γινεται... :o

Δημοσ.

μαλακιες διορθωνει..Τις μεταγραφες οχι παντως

+1

το δοκιμασα κι εγω και με "παλιο" save και με καινουργιο παιχνιδι και οι παιχτες συνεχιζουν να ζητανε τα κερατα τους στα συμβολαια.... καλο δεκεμβρη-γεναρη για το επομενο patch..... εκτος κι αν φιλοτιμηθουν να βγαλουν κανα patch πιο νωρις που να διορθωνει μονο αυτο το κομματι.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...