Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2011

nzeppos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχεις δικιο. Το παιχνιδι εχει γινει απιστευτα δυσκολο ακομα και στις ανανεωσεις 30+ ηλιακιακα ποδοσφαιριστων. Eπισης και τα staff εχουν αρχισει να μην δεχονται τοσο ευκολα.

• Απαντ. 328
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τις ρυθμισεις στα preferences τις εκανες? Untick Skin Cache και λογικα θα φτιαξει και τικαρε Always Reload Skin on confirm καπως ετσι

Ναι, φυσικά.

Δημοσ.
Κατεβάζοντας πάντως τα σήματα όχι μόνο των δικών μας πρωταθλημάτων, αλλά όλων των διαθέσιμων ευρωπαϊκών, και βάζοντας τα αρχεία μέσα στους απαιτούμενους φακέλους, τα σήματα εξακολουθούν να παραμένουν ως ήταν ήδη προεγκατεστημένα από το παιχνίδι. Δεν άλλαξαν :rolleyes:

Έχει γραφτεί πάντως στο forum τους ότι ίσως να αλλάξουν στην πορεία του παιχνιδιού, αλλά... :shifty:

Έχει συμβεί σ' εσάς;

Όπως και στο 2010 έτσι και στο 2011, για να δουλέψουν τα logos που κατέβασα, έπρεπε να πάω στο x:\Documents and Settings\x\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2011 (για xp) και να σβήσω τους 4 φακέλους που υπάρχουν, cache, logs, settings, temporary. Για δοκίμασέ το να δεις αν γίνει κάτι.

Δημοσ.
Όπως και στο 2010 έτσι και στο 2011, για να δουλέψουν τα logos που κατέβασα, έπρεπε να πάω στο x:\Documents and Settings\x\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2011 (για xp) και να σβήσω τους 4 φακέλους που υπάρχουν, cache, logs, settings, temporary. Για δοκίμασέ το να δεις αν γίνει κάτι.

Όχι δυστυχώς δεν διορθώθηκε το πρόβλημα.

Θα δοκιμάσω να προχωρήσω το παιχνίδι μήπως και αλλάξουν στην πορεία, όπως έχει αναφερθεί.

Thanks.

Δημοσ.

πεφτει πιεση στο φορουμ της si για την κατασταση με τις μεταγραφες. Η πλακα ειναι οτι απαντανε σε ολα τα μικρο Bug αλλα κανεις (απο τους υπευθηνους της SI) δεν εχει απαντησει ακομα στα τοπικ γι αυτο το θεμα. Εχουμε μαζευτει καμποσοι με παρομοια προβληματα και ζηταμε να αφοσιωθουν στο συστημα μεταγραφων και να βγαλουν update που να διορθωνει μονο αυτο. Αντι για να περιμενουμε ενα update που θα διορθωνει χιλια μικροπληβαματα συν αυτο. Διοτι το παιχνιδι ετσι οπως ειναι τωρα δεν εχει νοημα να το προχωρησεις περα απο 2-3 σεζον, μαμιουνται τα παντα, χαλανε ολες οι ισοροπιες στις ομαδες.

Βλεπω τωρα στο search players και εχει τον μπαλοτελι διαθεσιμο για μεταγραφη στα 8.5 εκατ ενω τον ειχαν παρει πριν ενα χρονο 28 εκατ. Τον μοντριτς τον εχουν 7,5 εκατομ ενω τον ειχαν παρει 21 εκατομυρια. Πολλα καλα ταλεντακια και βαρβατοι παιχτες αλλαζουν ομαδες για ψιχουλα. Εγω μολις στην 2ρη χρονια πηρα ντιαρα (της ρεαλ) ελευθερο! και τον antiltop απο μπαγερν επισης ελευθερο!. Εντωμεταξυ εχω κλεισει τον martin galvan ενα μεξικανο 17 χρονο δανεικο και περιμενα να ερθει αρχες της σεζον. Εχουμε συμφωνησει, στις μεταγραφες μου τον δείχνει με loan fee 575k, και αυτος τελικα περνει μεταγραφη στην πορτο και παιζει εκει!!! ενω τον δείχνει στο δικο μου τρανσφερ χιστορι!

Για να δουμε θα εχουμε καμια επισημη απαντηση.

Εχω μια υποψια και θελω να μου πει αν καποιος εχει αγορασει το παιχνιδι αν βλεπει τα ιδια προβληματα. Μηπως ειναι κατι που εμφανιζεται μονο σε scene releases? Ειχαν κατι παρομοιο παλιοτερα.

Δημοσ.

Μια από τα ίδια, είμαι 3η χρονιά με τον Παναθηναϊκό και έχω πάρει ελεύθερο τον Bosingwa ενώ έχω κλείσει τον Gago για τον Ιανουάριο (θα μείνει 4 μήνες χωρίς ομάδα!). Τελευταία στιγμή έχασα μέσα από τα χέρια μου τον Drenthe (ελεύθερο και πάλι) γιατί τσιγκουνεύτηκα μερικά χιλιάρικα. :X

Δημοσ.

πάντα γούσταρα τα ρεαλιστικά σενάρια. Έχω πάρει πολλάκοις τα πάντα με τον ΠΑΟΚ στο παρελθόν (ναι, και ch l μετά από 7ετία) αλλά φέτος ήθελα κάποια alternative ομάδα. Να την ξέρω, όχι καμιά Pachuca, να υπήρξε μεγάλη, να έχει τα φόντα να ξαναγίνει μεγάλη στην Ευρώπη. Κανα φραγκάκι δεν θα με χαλούσε..

Στην λίστα μου ήταν οι:

Steaua Bucharest

Nottingham Forest

Leeds United

Kaiserslautern

Stade de Reims

με εξαίρεση την πρώτη, όλες μετριοκακές στην κατηγορία τους.. Λόγω ιστορίας με κέρδισε πιο πολύ η Leeds.. Ε λοιπόν έχω φτύσει αίμα για να την έχω 6η τον Φλεβάρη στην Championship. Έχω κάνει μεταγραφάρες (Maresca, Lequi, Jose Goncalves) και άπειρους δανεικούς από Arsenal, Liverpool, Man Utd και τίποτα... Άνοδος τουλάχιστον την 2η σεζόν, για πιο πολλά θα χρειαστώ 5 και 6 σεζόν..

Δημοσ.

Ωραίος..

Παλιότερα που έπαιζα πολύ πιο φανατικά πάντα έπαιρνα leeds..

Πολλά χρέη, μεγάλη ιστόρια, φανατικοί οπαδοί.. Δύσκολη κατάσταση..

Δημοσ.

Οντως παιδια, η κατασταση με τις μεταγραφες ειναι ανυποφορη....

σε τετοιο σημειο που ο Βυντρα εφτασε να μου ζηταει 2 ημερες πριν ληξει το συμβολαιο 1.6 μυρια τον χρονο, 350χιλ best team bonus, 450χιλ signing on fee και 350χιλ o manager....

φυσικα δεν ανανεωσα και μετα απο 5 μερες... (2-3 ιουλιου) κλεινει στην καβαλα με 150χιλ τον χρονο.... γελοια πραγματα.....

με το ζορι ανανεωσα τον νινη στα 1.7 μυρια τον χρονο...

ο σιλβα 35 χρονων μου ζηταει 2.5 μυρια συμβολαιο!!

ο cisse ηθελε να φυγει για μεγάλυτερη ομαδα απο την πρωτη χρονια και η πλακα ειναι οτι δεν εβγαζε επιλογες στις απαντησεις ωστε να του αλλαξεις γνωμη... μονο εισαι unprofessional, θα σε πουλησω αμεσα, θα σε πουλησω στο τελος της σεζον...

για πειτε μου τι απανταμε??? :-(

δεν τραβαει αυτη η κατασταση... το παρατησα και περιμενω Patchακι...

μπορει τα παλιοτερα fm να ειχαν απειρα bugs αλλα τουλαχιστον ηταν το χειροτερο υποφερτα playable μεχρι να βγει το patch....

δεν λεω.. καλη προσθηκη οι αντζεντηδες, αλλα αμα ειναι να δινεις το 1/10 του wage budget της ομαδας σε αναπληρωματικο, τοτε δεν γινεται δουλεια....

Δημοσ.

Άρα το αξίωμα "ποτέ manager πριν το Δεκέμβρη και το μεγάλο patch" φαίνεται να ισχύει για άλλη μια χρονιά... ωραία...

Δημοσ.

Και μετά σου λένε αγορασε το original.η πειρατεία κανει κακό etc etc ,,,,,, To παιχνιδι το αγοράζω χρόνια original αλλά καθε φορά το ίδιο πραγμα με τα bugs ........ Μετα απο αυτα που διαβάζω το αφηνω προς το παρών στην ακρη και θα ασχοληθω μαζί του μολίς βγει update.

Δημοσ.
Άρα το αξίωμα "ποτέ manager πριν το Δεκέμβρη και το μεγάλο patch" φαίνεται να ισχύει για άλλη μια χρονιά... ωραία...

+1 τελείωσα μια χρονιά με liverpool και μάλλον θα περιμένω το επόμενο patch

Δημοσ.

Να πω την αλήθεια μου, πάντα ήμουν ενάντια σε αυτό το αξίωμα. Αλλά πραγματικά φέτος, τα πράγματα είναι πολύ οδυνηρά σε κάποια θέματα.

Δημοσ.

Eντωμεταξυ εχουν κανει τον παοκ να παιζει σαν την ρεαλ μαδριτης. Στην 1τη σεζον ειχε καμια 20ρια νικες και 2 ισοπαλιες ξερω γω στα 22 παιχνιδια και ειχα αποσταση 4 βαθμους πισω με ολυμπιακο. Αλλα οσο πλησιαζε στο τελος εμοιαζε σαν να μου παραδιδει το παιχνιδι το πρωταθλημα, αν εκανα εγω ισοπαλια ο παοκ εχανε, αν κερδιζα αυτος εφερνε ισοπαλια...και καπως ετσι το πηρα με 2 βαθμους διαφορα

Στην 1τη σεζον ειχα καμποσες απωλιες. Στην 2ρη στις πρωτες αγωνιστικες μοιαζει να εχω φτιαξει καλο συνολο και περνω αποτελεσματα και στο τσου λου. ΑΛΛΑ αυτο εχει γινει επειδη εχω παρει και 3-4 παιχταραδες ευκαιριες του σαπιμενου τρανσφερ συστεμ. Και πανω που αισθανομαι οτι στρωνο και κανω κατι καλα, συνηδητοπειο ποσο χαλι ειναι η κατασταση και πως δεν ειναι δυνατον να προχωρησο πανω απο 2 σεζον αυτο το παιχνιδι. Δεν εχει νοημα.

Δημοσ.

Υπάρχουν 2 τρόποι να φτιάξεις μια ομάδα: Είτε βρίσκεις τους παίκτες που θα υποστηρίξουν το σύστημα που θέλεις, είτε βρίσκεις το σύστημα που θα υποστηρίξει τους παίκτες που έχεις. Ποιόν προτιμάτε συνήθως?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...