Titan91 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Έχει προσέξει κανείς οτι στα έγγραφα υπάρχουν πάντα 2 φάκελοι sports interactive( και πέρσυ το ίδιο) ή μόνο σε μένα το κάνει;
skanjos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 λοιπόν επειδή κατάλαβα τι έπαιξε με το πρόβλημα που εχω να ενημερώσω τον κόσμο μην την πατήσει και αυτός. αν παίζετε μανατζερ με save/load να πέρνετε κάθε χρονιά πρωτάθλημα/cl με Ελληνική ομάδα ξεχάστε το. στην 3η σεζόν στα μπαράζ επειδή έχει ανέβει η χώρα στις θέσεις cl/uefa cup τραβάει κόλλημα και στέλνει τον 1ο στο cl και τους άλλους 3(απο τα μπαραζ)στο uefa. κλαιν θα λέγατε εγώ cl θα παίζω και του χρόνου,έλα όμως που δεν ξεκινάει η επόμενη σεζόν,τα μόνα παιχνίδια που εμφανίζονται είναι cl. το ίδιο πρόβλημα είχε και άλλος χρήστης σε άλλο πρωτάθλημα με μπαράζ. λογικά θα αργήσουν να το φτιάξουν αυτό το bug(απότι είδα έχουν τρελά προβλήματα και είπαν σε χρήστη που το ανέφερε αυτό το πρόβλημα,μην περιμένεις γρήγορη λύση) γιαυτό αν έχετε σκοπό να παίξετε για να τα σαρώνετε όλα παίξτε σε πρωτάθλημα που δεν έχει μπαράζ..... εγώ τώρα ή barca σκεφτομαι και να τα σηκώνω ολα,ή καμια μικρή τελευταίας εθνικής σε καμιά αγγλία .....αλλα με κούρασε το όλο θέμα,έβγαλα 6 χρονιές μεσα σε μια εβδομάδα (δεν είναι και λίγο...)και τώρα με τσάκισε το όλο πρόβλημα.
Titan91 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Πάντως καταντάει εκνευριστικό οι καταναλωτές να έχουν τον ρόλο των beta testers και δεν είναι μόνο το fm, είναι μια σειρά παιχνιδιών που κυκλοφορούν τίγκα στα bugs και τα glitches.
nzeppos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Έχει προσέξει κανείς οτι στα έγγραφα υπάρχουν πάντα 2 φάκελοι sports interactive( και πέρσυ το ίδιο) ή μόνο σε μένα το κάνει; Win7 έχεις? Αν κοιτάξεις προσεκτικά, θα δεις ότι ο ένας φάκελος είναι στο C:\Users\Public\Documents και ο άλλος στο C:\Users\<username>\Documents. To My Documents shortcut στο Start menu των Win7 δείχνει ΚΑΙ τον κοινόχρηστο public φάκελο. λοιπόν επειδή κατάλαβα τι έπαιξε με το πρόβλημα που εχω να ενημερώσω τον κόσμο μην την πατήσει και αυτός. αν παίζετε μανατζερ με save/load να πέρνετε κάθε χρονιά πρωτάθλημα/cl με Ελληνική ομάδα ξεχάστε το. στην 3η σεζόν στα μπαράζ επειδή έχει ανέβει η χώρα στις θέσεις cl/uefa cup τραβάει κόλλημα και στέλνει τον 1ο στο cl και τους άλλους 3(απο τα μπαραζ)στο uefa. κλαιν θα λέγατε εγώ cl θα παίζω και του χρόνου,έλα όμως που δεν ξεκινάει η επόμενη σεζόν,τα μόνα παιχνίδια που εμφανίζονται είναι cl. το ίδιο πρόβλημα είχε και άλλος χρήστης σε άλλο πρωτάθλημα με μπαράζ. λογικά θα αργήσουν να το φτιάξουν αυτό το bug(απότι είδα έχουν τρελά προβλήματα και είπαν σε χρήστη που το ανέφερε αυτό το πρόβλημα,μην περιμένεις γρήγορη λύση) γιαυτό αν έχετε σκοπό να παίξετε για να τα σαρώνετε όλα παίξτε σε πρωτάθλημα που δεν έχει μπαράζ..... εγώ τώρα ή barca σκεφτομαι και να τα σηκώνω ολα,ή καμια μικρή τελευταίας εθνικής σε καμιά αγγλία .....αλλα με κούρασε το όλο θέμα,έβγαλα 6 χρονιές μεσα σε μια εβδομάδα (δεν είναι και λίγο...)και τώρα με τσάκισε το όλο πρόβλημα. Έχεις κάποιο link? Ενδιαφέρον και πάρα πολύ σοβαρό bug!
Titan91 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Win7 έχεις? Ναι, ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. Κάτι άσχετο για τον προπονητή της εθνικής ολλανδίας δεν έχουν τα δικαιώματα και τον λένε jan jansen και όχι Bert van Marwijk και με τα data updates δεν φαίνεται να διορθώνεται.
nzeppos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Ναι, ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. Κάτι άσχετο για τον προπονητή της εθνικής ολλανδίας δεν έχουν τα δικαιώματα και τον λένε jan jansen και όχι Bert van Marwijk και με τα data updates δεν φαίνεται να διορθώνεται. Ωραία παρατήρηση. Αν δεις εδώ: http://www.sortitoutsi.net/forum/topic/47125-fm11-susie-real-names-for-clubs-competitions-and-awards-fix-now-out/page__view__findpost__p__1239365 λένε ότι το φτιάχνουν. Κατεβάζεις την τελευταία έκδοση που έχουν βγάλει και την τοποθετείς στους γνωστούς φακέλους εγκατάστασης Football Manager 2011\data\updates\update-1110\db\1110\lnc\all και Football Manager 2011\data\db\1100\lnc\all. Ένα από τα 3 αρχεία του rar είναι το ανανεωμένο competition names fix, οπότε αν έχεις ήδη κάτι παρόμοιο καλύτερα να το σβήσεις.
skanjos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Έχεις κάποιο link? Ενδιαφέρον και πάρα πολύ σοβαρό bug! δεν έχω link,καθαρά άποψη μου είναι απο τα 2 save που είχα και τις δοκιμές που έκανα με go on holiday.σε πρωτάθλημα που δεν έχει μπαράζ δεν έχει πρόβλημα,και με Holiday στην Ελλαδα πάλι πρόβλημα δεν εμφάνισε.άρα το θέμα είναι στις θέσεις του cl,εφόσον μου λέει οτι στέλνει 3 στο uefa ενώ κανονικά έπρεπε να στείλει 2 στο cl και 1 στο uefa πιστέυω οτι εκεί είναι το κολλημα και δεν ξεκινάει η καινούρια σεζόν. δεν ξανακάνω καινούριο save για να δοκιμάσω την θεωρία μου,αν είναι να ξεκινήσω πρωτάθλημα για τα σαρώνω όλα κάθε χρονιά δεν πρόκειται να κάνω Ελληνικό ή κάποιο άλλο με μπαράζ(ένας είχε το ίδιο πρόβλημα στο αγγλικό....) δεν ξέρω έχω ξενερώσει φέτος με το Manager, συνέχεια τσατίζονται οι παίχτες,ότι και να τους πεις έχεις άδικο,οι επιλογές όταν τους μιλάς είναι άκυρες,δεν πα να είναι wanted ο παίχτης σου απο 10 ομάδες δεν έρχονται να τον αγοράσουν,οι 16-19χρονοι θέλουν να είναι στην μεγάλη ομάδα και αν τους πας στην μικρή γκρινιάζουν,κάθε χρονιά θα έχεις περιστατικό με 2 παίχτες να μαλώνουν μεταξύ τους, άποιρες κίτρινες και κόκκινες κάρτες,στην Barca βάζεις την b ομαδα listed και γεμίζει η οθόνη γκρίνια λες και θα έπαιζαν ποτέ αυτοί στην μεγάλη ομάδα... και άλλα πολλά όπως λέει και ένας φίλος παραπάνω beta testers μάλλον είμαστε ,και το patch το μόνο που διόρθωσε είναι να μην γκρινιάζουν τόσο έυκολα και να κάνουν λίγο πίσω οι παίχτες,κατα τα άλλα τα προβλήματα είναι πολλά και με μια επίσκεψη στο σιτε τους διάβασα τα ανήκουστα στο φορουμ. περιμένω new patch για να ξανασχοληθώ.
GamerManiac Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Πάντως άμα δεν αρχίσεις απο ομάδα μικρής κατηγορίας δεν καταλαβαίνεις τι εστί manager
vagos13 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Βγήκε το beta αρχείο για Γ εθνική, Περιφερειακό αλλά και 53 Τοπικά πρωταθλήματα. http://www.fmgreece.gr/rokdownloads/fm2011/editor-data-files/329------ Ετοιμαστείτε για πολύ κάψιμο
nzeppos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Πάντως άμα δεν αρχίσεις απο ομάδα μικρής κατηγορίας δεν καταλαβαίνεις τι εστί manager Έεεετσι, έεεεετσι
kyrias4 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Γεια σας θελω την βοηθεια σας για να εγκαταστησω το fm 2011.Κατεβασα το παιχνιδι και παταω να κανει setup κανει προεγκατασταση πηγαινει μεχρι το 100% και μετα δεν κανει τιποτα.Τι μπορει να φταιει ξερει κανενας να μου πει?Ευχαριστω
manost Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Βγήκε το beta αρχείο για Γ εθνική, Περιφερειακό αλλά και 53 Τοπικά πρωταθλήματα.http://www.fmgreece.gr/rokdownloads/fm2011/editor-data-files/329------ Ετοιμαστείτε για πολύ κάψιμο Κατεβάζοντας πάντως τα σήματα όχι μόνο των δικών μας πρωταθλημάτων, αλλά όλων των διαθέσιμων ευρωπαϊκών, και βάζοντας τα αρχεία μέσα στους απαιτούμενους φακέλους, τα σήματα εξακολουθούν να παραμένουν ως ήταν ήδη προεγκατεστημένα από το παιχνίδι. Δεν άλλαξαν Έχει γραφτεί πάντως στο forum τους ότι ίσως να αλλάξουν στην πορεία του παιχνιδιού, αλλά... Έχει συμβεί σ' εσάς;
Maldino Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Κατεβάζοντας πάντως τα σήματα όχι μόνο των δικών μας πρωταθλημάτων, αλλά όλων των διαθέσιμων ευρωπαϊκών, και βάζοντας τα αρχεία μέσα στους απαιτούμενους φακέλους, τα σήματα εξακολουθούν να παραμένουν ως ήταν ήδη προεγκατεστημένα από το παιχνίδι. Δεν άλλαξαν Έχει γραφτεί πάντως στο forum τους ότι ίσως να αλλάξουν στην πορεία του παιχνιδιού, αλλά... Έχει συμβεί σ' εσάς; Τις ρυθμισεις στα preferences τις εκανες? Untick Skin Cache και λογικα θα φτιαξει και τικαρε Always Reload Skin on confirm καπως ετσι
tzinos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 μου φαινετε οτι η ολη ιστορια με τους ατζεντηδες εχει κανει το παιχνιδι ψιλομπουρδελο. Οι απαιτησεις για μεταγραφες εχουν δυσκολεψει πολυ, οι παιχτες ζητανε πολλα λεφτα και πολλα μπονους και πρεπει και απο πανω να σκας χοντρα λεφτα στον μανατζερ. Για να κλεισεις βαρβατο παιχτη σου ζητανε και μιλιονι ακομα περα απο τα λεφτα της μεταγραφης! Επισης με το που παιξει ο παιχτης κανα καλο παιχνιδι και εχει χαμηλο συμβολαιο πεταγετε σαν την τσουτσου ο ατζεντης και στα χαλαει ολα. Εχω παιχτη με 200 χιλιαρικα μισθο και καλα στατιστικα για τα λεφτα του, 26 χρονων. Παιζει με μενα ενα καλο παιχνιδι και βαζει γκολ, αλλα μεσο ορο εχει μονο 6.9!! Κανει την πρωτη συμετοχη στην εθνικη. Ε τωρα πεταγετε ο ατζεντης και ζητα νεο συμβολαιο, απο 200 χιλιαρικα, θελει 1,5 μιλιονι για τον παιχτη και 300 χιλιαρικα για την παρτη του. Ακομη και παζαρια να κανεις τα πραγματα ξεφευγουν υπερβολικα. Επισης σε οποιον ληγει το συμβολαιο και ειναι καλουτσικος παιχτης, για να τον ανανεωσεις ζηταει παραλογα νουμερα. Ο αβρααμ και ο τορο μου ζητανε πανο απο 2 μιλια ο καθενας!! Αναγκαζεσε να πουλας και να αγοραζεις συνεχεια, διοτι δυσκολα ανανεωνεις συμβολαιο. Με το που πανε κανα 8-9 μηνες πριν λήξει το συμβολαιο τους πουλάω σχεδον ολους. το ξανακοιταξα, λοιπον ο αβρααμ μου ζηταει 3.8 εκατομυρια, 300 χιλιαδες μπονους υπογραφης, 150 χιλιαδες τιμ οφ δε γιαρ, και 1,2 εκατομυρια μπονους ο μανατζερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μιλαμε εχω πεθανει στα γελια. ,,,,,και μετα απο 5 μονο λεπτακια στο φορουμ της SI καταλαβα οτι το συστημα μεταγραφων ειναι βιασμενο πατοκορφα. Διασημοι και ακριβοι παιχτες γινονται συνεχεια transfer listed by request και πουλιουνται ακριβως στην αξια τους η ακομα και με μηδεν λεφτα! Μπορει πχ να αγορασουν τον ροναλντο 70 εκατομυρια και να λεει μετα απο λιγους μηνες value 30 εκατομυρια. Ε αμα τσαντιστει και μπει στην transfer list μπορεις με 30 εκατομυρια να τον παρεις!! Ολοι μοιαζουν τσιτομενοι και ευαισθητοι, με το παραμικρο ζητουνε μεταγραφες και τσαντιζονται. Τα συμβολαια και οι απαιτησεις τον παιχτων επισης παραλογες. Καταλαβαινω να εχει το παιχνιδι bug αλλα εδω μιλαμε οτι αυτο ειναι ολη η βαση του παιχνιδιου. Με τετοιο συστημα μεταγραφων δεν αξιζει να προχωρησεις το παιχνιδι. Σιγουρα οχι πανω απο 2 σεζον, Τωρα ειμαι στην αρχη της 2ρης, ελπιζω μεχρι να την τελειωσο να κανουν καμια αναβαθμιση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.