nzeppos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Football Manager 2011 Although not officially announced yet, but we can confirm the following features and release date have been leaked. - Release Date is Friday, October 29th 2010 - Improved training options - More complex module for searching new players - Improved graphics and 3D view of the game - Introduction of football agents to the game - Playing games in evenings (so called night effect) - Differentiated weather conditions από http://www.facebook.com/footballmanager2011
vasilisga Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 αν και απο το fb δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστα ολα αυτα... στο θεμα μας, οσο καλα γραφικα και να κανουν στην τρισδιαστατη απεικονιση του παιχνιδιου, εγω θα το βλεπω με τον κλασικο τροπο... αυτο με τους αντζεντιδες δεν μπορω να καταλαβω με ποιον τροπο θα λειτουργει...
nzeppos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Οι πληροφορίες υποτίθεται ότι είναι από http://www.sortitoutsi.net (έστειλαν και σχετικό email).
Sir Pretender Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Οι πληροφορίες βασικά διέρρευσαν (το "ποιοι" τις διέρρευσαν βέβαια είναι άλλη ιστορία) και δείχνουν να στέκουν. Περιμένω να δω την ενσωμάτωση των μανατζαραίων βασικά αν και το πρώτο πράγμα που με καίει είναι η βελτίωση της -απαράδεκτης συγκριτικά με την τελευταία έκδοση της 2D- match engine.
nzeppos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Μέσα στο Σαββατοκύριακο, κυκλοφόρησε από μεγάλη αγγλόφωνη ιστοσελίδα σχετική με το Football Manager, μια φήμη σχετικά με τα κύρια features του Football Manager 2011. Οι φήμες αυτές, που φαίνεται να είχαν ως πηγή προέλευσης κάποιο Πολωνικό FM site, αναπαράχθηκαν από αρκετά άλλα sites. Η αλήθεια είναι ότι μπηκαμε και εμείς στον πειρασμό να τις δημοσιεύσουμε, αλλά ευτυχώς επικράτησαν οι φωνές της σύνεσης και ... κρατηθήκαμε Εκτός των άλλων, περιελάμβαναν και το υποτιθέμενο εξώφυλλο του νέου FM2011. Επισήμως όμως διαψέυστηκαν από τον ίδιο τον Miles Jacobson και η ίδια η ιστοσελίδα που τις έκανε διάσημες και στο Facebook, τις αφαίρεσε μετά από αίτημα της SI, υπογραμμίζοντας όμως ότι σύμφωνα με την εταιρεία, "μόνο ένα ποσοστό από αυτές δεν αληθεύει". από http://fmgreece.gr/columns/editorials/325-fm2011rumours-twitter
Sir Pretender Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Για το μόνο που έχω αμφιβολίες είναι το εξώφυλλο, τα υπόλοιπα δεν μου φαίνονται παράλογα. Υπομονή, σε 2-3 μήνες θα ξέρουμε αν τελικά η διαρροή είχε βάση...
nzeppos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Εμένα δεν θα με πείραζε να είναι κατά 95% ίδιο με το FM2010, αρκεί να μην χρειαστεί πάλι να βγάλουν 2-3 major patches και να πρέπει να περιμένουμε το... Φλεβάρη για να το παίξουμε. Έχω απηυδήσει με αυτό το πράγμα πλέον.
Sir Pretender Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Θέλει βελτίωση η 3D match engine. Αρκετή βελτίωση μπορώ να πω... Μπροστά σε αυτό τα υπόλοιπα (μανατζαραίοι, καιρός, ώρα κλπ) είναι πταίσματα.
nzeppos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Ναι, αυτό είναι αλήθεια. Νομίζω όμως ότι η SI δεν έχει δώσει το απαιτούμενο βάρος στην ανάπτυξη της 3D engine, γιατί αρκετοί -για ανεξήγητους λόγους!- επιμένουν να παίζουν στο 2D γήπεδο.
Sir Pretender Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Είναι καθαρά θέμα συνήθειας πλέον. Η τελευταία χρονικά έκδοση της 2D engine ήταν μακράν ρεαλιστικότερη, καλύτερη και επιτύγχανε μεγαλύτερο βαθμό εξομοίωσης από την καλύτερη version της 3D. Η τωρινή 2D ουσιαστικά είναι μια δισδιάστατη έκδοση της 3D οπότε δεν κάνει διάφορα στο gameplay -είναι για όσους απλά έχουν συνηθίσει με αυτή.
nzeppos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Από όλα τα ενδιαφέροντα που είπε ο Miles, κρατάω τρία: "before Christmas"... δηλαδή καλό Νοέμβρη πάλι (και ποιος ξέρει πότε θα βγουν τα κλασικά patches για να γίνει playable) εντελώς καινούρια προπόνηση, πάει να πει μέχρι να βγάλει κάτι καλό και δοκιμασμένο ο padeloswp8 (βλ. Fireblast training) θα περάσει λίγος καιρός πολύ ωραίοι οι νέοι φωτισμοί στο 3d γήπεδο, ωραία γρασίδια, εφέ ομίχλης κλπ. Τα animations μια απ' τα ίδια μου φάνηκαν.
johnyboy Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Ας διορθώσουν τα ένα σωρό βugs από το παλιό και βλέπουμε για νέα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 btw πρεπει επιτελους σε καποιο manager να αποφασισουν να φτιαξουν λιγο και τα συμβολαια. Τοσο δυσκολο ειναι να βαλουν συμβολαια με options τυπου 1+1 χρονο κλπ? Με τους μανατζερ θα ειναι καλη φαση αν το πετυχουν ρεαλιστικο, πχ αν αποκτησεις καλες σχεσεις με εναν μανατζερ να μπορεις να φερνεις περισσοτερους παιχτες του κλπ και αντιθετως αν "τα σπασεις" με καποιον να μην μπορεις να τους αποκτησεις ευκολα και με καλα συμβολαια κλπ. H 3d engine κατ'εμε εχει ελαχιστη σημασια στο gameplay παιχνιδιων σαν το manager και ειλικρινα δεν με απασχολει καθολου αν θα την βελτιωσουν, γιατι το πιθανοτερο ειναι να μη τη χρησιμοποιω καν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.