george664 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Γεια σας σημερα πηγα να περασω drivers web cameras του laptop διοτι δεν μου δουλευε η καμερα και οταν εκανα επανεκινηση του μου εβγαλε διαφορετικα εικονιδια σε μεγεθος στην επιφανεια εργασιας και στις γωνιες τις οθονης την επιλογη Safe mode με αποτελεσμα να μην μπαινω στο ιντερνετ ουτε να με αφηνει να δουλευω τα διαφορα προγραμματα.Διαβασα και εκανα το εξης οταν το ανοιγω παταω κατα διαστηματα το F8 και σε πηγαινει σε διαφορες επιλογες αλλα δεν μου δουλευουν σωστα τις δοκιμασα ολες . Στο f8 εχει διαφορες επιλογες δοκιμασα ορισμενες αλλα η μονη που δουλευει λιγο καλητερα τον υπολογιστη δηλαδη με αφηνει να μπαινω ιντερνετ και να τρεχω ορισμενα πραγραμματα ειναι η( Directory services Restore Mode) η επιλογη στην νορμαλ λειτουργεια του συστηματος δεν εχω ουτε ιντερνετ.Επισης κανω επαναφορα συστηματος απο προηγουμενες ημερομηνιες που λειτουργουσε σωστα αλλα το ιδιο αποτελεσμα .Παρατηρησα οταν ανοιγει ο υπολογιστης κανει( loading windows file ) επισης στην επανω μερια της οθονης και ειδικα στο κεντρο γραφει (Microsoft ® Windows® (Bouild7600).Υπαρχει κατι αλλο να του κανω να το στειλω για servise? ευχαριστω Υπαρχει λυση η να το παω σε τεχνικο? ευχαριστω
george664 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Ελυσα το προβλημα και απλα θελω να ενημερωσω τον τροπο με την βοηθεια ενος φιλου απο αλλο φορουμ (Πάτας το "κουμπί των Windows" και το "R" ή πήγαινε στη "Εκτέλεση" και γράψε msconfig. Μετά στο στο παράθυρο που θα σου ανοίξει πήγαινε στην καρτέλα "Γενικά" και επέλεξε "Κανονική εκκίνηση". Μετά πάτα "ΟΚ" και όταν σε ρωτήσει "Επανεκκίνηση τώρα".
nassos v Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 ΦΙΛΕ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΝΙΘΙΣΜΕΝΟΥΣ ΙΟΥΣ TROJAN HORSE.Σου σινιστω να μην των ανοιγεισ συχνα γιατι ο ιοσ ανανεωνεται και να των πας σε καποιον τεχνικο συντομα.Οταν με το καλλο των φτιαξεισ σου σινιστω να αγορασεισ τα WINDOWS 7 ultimate τα οποια ειναι πιο προστατευμενα απο ιουσ επειδι εχουν ενα προγγραμα το windows activation manager που βοηθα στο φιλτραρισμα των ιστοσελιδων. !!!! ΝΑΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΟΥΜΠΟΥΤΕΡΑΚΗΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
liopyr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Φίλε Νάσο, καλό είναι όταν δίνεις συμβουλές να είσαι όσο το δυνατόν σίγουρος για αυτά που γράφεις, ειδικά αν αυτές μπορεί να βάλουν κάποιον σε περιττά έξοδα. Τίποτα απ'όσα αναφέρει ο topic starter δε παραπέμπει σε ύπαρξη ιού, ούτε ο έλεγχος από τεχνικό είναι απαραίτητος.
dewn735 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 ΦΙΛΕ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΝΙΘΙΣΜΕΝΟΥΣ ΙΟΥΣ TROJAN HORSE.Σου σινιστω να μην των ανοιγεισ συχνα γιατι ο ιοσ ανανεωνεται και να των πας σε καποιον τεχνικο συντομα.Οταν με το καλλο των φτιαξεισ σου σινιστω να αγορασεισ τα WINDOWS 7 ultimate τα οποια ειναι πιο προστατευμενα απο ιουσ επειδι εχουν ενα προγγραμα το windows activation manager που βοηθα στο φιλτραρισμα των ιστοσελιδων.!!!! ΝΑΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΟΥΜΠΟΥΤΕΡΑΚΗΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Ακόμα γελάω... Ποιο σατανικό μυαλό κατάφερε και συνδύασε τόσες μπαρούφες μαζεμένες σε ένα και μόνο post;! :lol:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 καταφέρατε και το διαβάσατε αυτό με την 1η?
nassos v Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 παιδια δεν το εχω βγαλει απο το μυαλο μου το εχω διαβασει στο pc news
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.