ale3is Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μονο εμενα μου ετυχε, να με παρουν τηλεφωνο να επιβεβαιωσουν !?!? τα στοιχεια που εδωσα??? Και η πλακα ειναι οτι ειμαι εξωτερικο μονιμα, οποτε πληρωνα περιαγωγη για να τσεκαρουν ?!?!?!
CtrlFreak Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μου ξαναέστειλαν μήνυμα σήμερα το πρωί... Χθες που κοίταξε ο υπάλληλος δεν ήμουν δηλωμένος, ούτε μήνυμα για επιβεβαίωση ούτε χαρτί.......
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 παιδιά, δυο αριθμοί, ένας cosmo ένας wind, δηλώθηκαν από μένα την ίδια πριν μήνες ... τελικά και τα δυο ήταν ακόμα αδήλωτα και έτρεχα ξανά
nemesiskp Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Εμενα παντως που το ειχα δηλωσει στην voda πριν 3 μηνες δεν μου στελνανε καποιο sms μεχρι σημερα που μου ηρθε οτι ταυτοποιηθηκε.......
basi Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 επειδη εχω το προγραμμα για την ταυτοποιηση Cosmote οποιος θελει ας μου στειλει τον αριθμο ταυτοτητας του να ελεγξω αν ειναι δηλωμενος η οχι
fishfemale Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Εμενα παντως που το ειχα δηλωσει στην voda πριν 3 μηνες δεν μου στελνανε καποιο sms μεχρι σημερα που μου ηρθε οτι ταυτοποιηθηκε....... Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για μένα...
gs20309 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 επειδη εχω το προγραμμα για την ταυτοποιηση Cosmote οποιος θελει ας μου στειλει τον αριθμο ταυτοτητας του να ελεγξω αν ειναι δηλωμενος η οχι μέσω εξυπηρέτησης πελατών είναι και πιο ασφαλές κ πιο γρήγορο. ---------- Προσθήκη στις 16:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:44 ---------- μην ανχώνεστε άδικα, σε όσους δεν προλάβουν απλά θα μπει φραγή κ θα βγει μόλις γίνει ταυτοποίηση. κάτι μπάνερ της wind τύπου θα χάσετε το καρτοκινητό σας σε 3 ώρες 2 λεπτά κ 40 δευτ είναι για γέλια κ για κλάματα .......
gs20309 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 επειδη εχω το προγραμμα για την ταυτοποιηση Cosmote οποιος θελει ας μου στειλει τον αριθμο ταυτοτητας του να ελεγξω αν ειναι δηλωμενος η οχι μέσω εξυπηρέτησης πελατών είναι και πιο ασφαλές κ πιο γρήγορο. ---------- Προσθήκη στις 16:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:44 ---------- μην ανχώνεστε άδικα, σε όσους δεν προλάβουν απλά θα μπει φραγή κ θα βγει μόλις γίνει ταυτοποίηση. κάτι μπάνερ της wind τύπου θα χάσετε το καρτοκινητό σας σε 3 ώρες 2 λεπτά κ 40 δευτ είναι για γέλια κ για κλάματα .......
Eluminator_91 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Ειχα δηλώσει το καρτοκινητό μου, οπως ειχα πει σε παραπανω ποστ, τον σεπτεμβρη του 2009 οταν ειχα παει να κανω φορητοτητα απο voda σε cosmote και σημερα δεν μπορω να κανω καμια κληση, μου λεει ο αριθμος δεν χρησιμοποιειται. Τι παιζει εδω?? Υποτιθεται οτι επρεπε να ξαναπαω?? Φανταζομαι να ισχυει αυτο που λεει ο συμφορουμιτης gs20309
Eluminator_91 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Ειχα δηλώσει το καρτοκινητό μου, οπως ειχα πει σε παραπανω ποστ, τον σεπτεμβρη του 2009 οταν ειχα παει να κανω φορητοτητα απο voda σε cosmote και σημερα δεν μπορω να κανω καμια κληση, μου λεει ο αριθμος δεν χρησιμοποιειται. Τι παιζει εδω?? Υποτιθεται οτι επρεπε να ξαναπαω?? Φανταζομαι να ισχυει αυτο που λεει ο συμφορουμιτης gs20309
gs20309 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Ειχα δηλώσει το καρτοκινητό μου, οπως ειχα πει σε παραπανω ποστ, τον σεπτεμβρη του 2009 οταν ειχα παει να κανω φορητοτητα απο voda σε cosmote και σημερα δεν μπορω να κανω καμια κληση, μου λεει ο αριθμος δεν χρησιμοποιειται. Τι παιζει εδω?? Υποτιθεται οτι επρεπε να ξαναπαω?? Φανταζομαι να ισχυει αυτο που λεει ο συμφορουμιτης gs20309 ισχύει, απλά αν δεν λέγαν ότι θα χαθεί ο αριθμός τότε δεν θα πήγαινε κανείς να δηλώσει. σου έχει μπει φραγή εισερχ κ εξερχ. πας με την ταυτότητα κ σε 2 ώρες το πολύ στο έχουν ανοίξει ανάλογα με το φόρτο του συστήματος.
Eluminator_91 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 ισχύει, απλά αν δεν λέγαν ότι θα χαθεί ο αριθμός τότε δεν θα πήγαινε κανείς να δηλώσει. σου έχει μπει φραγή εισερχ κ εξερχ. πας με την ταυτότητα κ σε 2 ώρες το πολύ στο έχουν ανοίξει ανάλογα με το φόρτο του συστήματος. Πηγα φιλε μου, ολα ενταξει. Ειδα επισης αυτο με τη προθεσμια μεχρι τις 30 ιανουαριου 2011 οτι θα συνεχιστουν οι δηλωσεις..φαντασου μεχρι ποσοι ακομη δεν τα εχουν δηλωσει!
orotoi Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 περίπου 1,5 εκατομμύριο λέει.. Αλλα ποσα απο αυτα θα έχουν πεταχτεί...
frou frou Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 εγώ έχω αρκετά νουμερα απ'ολες τις εταιρείες,από βοντα και κοσμοτε κανενα μηνυμα δεν πήρα,μόνο από wind,ολα τα ειχα δηλωσει απο Φεβρουάριο μεχρι μέσα Ιουλίου,ένα wind νουμερο που το ειχα δώσει στη μάνα μου δεν το ειχα δηλωσει και καθε μερα μου έστελναν μηνυμα,μέχρι που στις 27 Ιουλίου μου έστειλαν μήνυμα οτι αν το δηλωσω μεχρι τις 29 θα εχω δωρο 10 ευρώπουλα χρονο ομιλίας.αν δεν βιαζόμουν να δηλώσω και τα υπολοιπα νωρίς θα ειχα και στα αλλα δωρακι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.