CtrlFreak Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα παιδιά! Λαμβάνω καθημερινά μηνύματα ότι πρέπει να δηλώσω το κινητό μου γιατί θα διακοπεί η λειτουργία του. Παρόλα αυτά εγώ το έχω δηλώσει από το Πάσχα. Λαμβάνουν και άλλοι μηνύματα ενώ έχουν δηλώσει το κινητό τους? *σόρρυ αν υπάρχει αντίστοιχο θέμα αλλού.
BritGreek Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 +1 κι από εμένα για Vodafone. Κι εγώ το δήλωσα το Πάσχα, και λαμβάνω καθημερινά sms. Τους πήρα τηλέφωνο και είπαν ότι μπορεί ακόμα (!) να μην τους έχουν στείλει τις φόρμες τα καταστήματα.
SteveAngello Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Για Cosmote μολις τα δηλωσεις την επομενη μερα σου στελνει sms οτι η δηλωση ολοκληρωθηκε.(αφου σε εχει πρηξει τοσο καιρο με καμια 100-200 sms:mad:).Τωρα για Vodafone συνεχιζει να σου στελνει αλλα σου λεει πως αν το εχεις δηλωσει να αγνοησεις το sms.Για Wind δεν ξερω.Τεσπα αμα εχεις το χαρτι της δηλωσης μην ανησυχεις καθολου.Ας κανουν οτι θελουν, οχι θα τρεχουμε καλοκαιριατικα να τσεκαρουμε αν μας φακελωσαν επαρκως η οχι.
androu Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 η vodafone η wind και η cosmote δεν μου έχει δώσει χαρτί. μήνυμα οτι έγινε επιτυχώς μόνο η cosmote μου έχει στείλει.
isay Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Αν και λίγο offtopic αλλά χρήζει αναφοράς. Έκανα δήλωση ενός παλιού καρτοκινητού voda (την «καβάτζα» ), πήρα το χαρτί επιβεβαίωσης και όταν διάβασα τους όρους «εφριξα». Για τους τηλεφωνικούς καταλόγους έιχα μεριμνήσει, αλλά πιο κάτω διάβασα ένα όρο (στο περίπου που το θυμάμαι τώρα) ότι συναινώ (χωρις δεν) να χρησιμοποιούν το τηλέφωνο μου για διαφημιστικά promotion και αν θέλω ανάκληση του όρου πρέπει να κάνω γραπτή αίτηση. Περιττό να σας πω ότι μου πήρε δυο μέρες να καταλάβουν τι ζητάω, να βρούνε την σωστή αίτηση και να το προχωρήσουν. Marketιστικο κολπάκι: Τώρα που κάνεις καταγραφή και βάζεις την υπογραφή σου, να σου σπρώξουμε και κάτω απο τη μύτη σου και τη συναίνεση σου σε διαφημιστικά promotions. Παιδιά κοιτάχτε τους όρους.
basi Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 όσον αφορά την cosmote, αν έχεις δηλώσει τον αριθμό σου και σου έχει έρθει απαντητικό μήνυμα τότε μην ανησυχείς καθόλου! απλά το σύστημα αποστολής μηνυμάτων ειδοποίησης είναι αυτοματοποιημένο και δεν διαχωρίζει ποιος έχει δηλώσει τον αριθμό του και ποιος όχι. κάνει μαζική αποστολή μηνυμάτων. (αν αγχώνεσαι ακόμα στειλε μου τον αριθμό ταυτότητας σου και θα βρω αν το έχεις δηλώσει ή όχι! μόνο για cosmote όμως)
CtrlFreak Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Μου έστειλαν και σήμερα... Εμένα ούτε μήνυμα μου έστειλαν ούτε χαρτί μου έδωσαν...
vasilis123 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 μια offtopic ερωτιση, για να διλωθει o αριθμος, πρεπει να ειναι και ο κατοχοσ μαζι??(σε περιπτοση που ειναι ανηλικος)
CtrlFreak Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Αν είναι ανήλικος τότε δηλώνετε στο όνομα του γονέα νομίζω.
panos2171 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Eγω που το δηλωσα την προηγουμενη βδομαδα την επομενη μερα σταματησε να μου στελνει η Wind.
basi Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Αν θες στειλε μου τον αριθμό ταυτότητας σου αν είναι cosmote και θα σου απαντήσω αμέσως αν είναι δηλωμένο ή όχι. (μην ανησυχείς δε μπορώ να σου κάνω τίποτα!)
Eluminator_91 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Eγω παλι το εχω δηλωσει απ'τον σεπτεμβρη του 2009 οταν ειχα κανει τη φορητοτητα απο vodafone σε cosmote και τωρα τελευταια μ'εχει πρηξει η cosmote, μου στελνει σχεδον καθε μερα το ιδιο μηνυμα να παω να το δηλωσω αλλιως θα διακοπει η λειτουργια του κλπ..
stranger_77x Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Επειδη δουλευω σε εταιρια κινιτης για να λαμβανεις μυνηματα ειμαι σιγουρος πως δεν ειναι ταυτοποιημενο παρε τιλ στο 1313 να το επιβεβαιωσεις
CtrlFreak Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Πήγα ξανά σήμερα σε κατάστημα Γερμανός. Έγινε μλκια τελικά γιατί δεν ήταν δηλωμένο. Άντε να δούμε τώρα...
computeras13 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Το τηλέφωνο μου το είχα δηλώσει περί τα Χριστούγεννα αν θυμάμαι καλά. Παρ' όλα αυτά δέχομαι και εγώ καθημερινά μηνύματα οτι θα μου το κόψουν. Έχω και το χαρτί της δήλωσης στην κατοχή μου και έχω ξαναπεράσει από κατάστημα και έχω ελέγξει οτι είναι δηλώμένα τα στοιχεία μου. Μου φαίνεται είναι λίγο οτι να 'ναι το σύστημα της COSMOTE...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.