Προς το περιεχόμενο

Μετακόμιση. Να κρατήσω την Forthnet;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως μην αγχώνεσαι. Νομίζω δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με τη μεταφορά και με το να κρατήσεις τον αριθμό σου. Τώρα να σου πω την αλήθεια εγώ δεν δίνω τρομερή σημασία σε κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες (καλώς ή κακώς). Προς το παρόν παίζει μια χαρά το ιντερνετάκι μου με forthnet και δεν το πειράζω :)

Ελπίζω για τη μεταφορά πάντως να μην πληρώσεις κάτι παραπάνω.

Ενημέρωσε μας να μάθουμε.

Δημοσ.

σε φιλο που εκανε μεταφορα νομιζω πληρωσε.γιατι πηγε σε αλλο αστικο κεντρο οποτε ηταν σαν νεα ενεργοποιηηση.το νουμερο το κρατας κανονικα οτι και αν κανεις.

Δημοσ.

Και εγώ δεν τρελαίνομαι με την ταχύτητα, αρκεί να έχω σταθερότητα. Μετακομίζω στην ακριβώς γειτονική συνοικία, θα μου φανεί εξαιρετικά παράλογο να χρειαστεί να πληρώσω κανένα 60άρι. Τώρα βέβαια ο τεχνικός της forthnet φαντάζομαι ότι ούτως ή άλλως θα χρειαστεί να έρθει, οπότε και καμιά επιβάρυνση 20-25 ευρώ να είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα πάω να ρωτήσω, οπότε θα σας ενημερώσω.

Δημοσ.
Και εγώ δεν τρελαίνομαι με την ταχύτητα, αρκεί να έχω σταθερότητα. Μετακομίζω στην ακριβώς γειτονική συνοικία, θα μου φανεί εξαιρετικά παράλογο να χρειαστεί να πληρώσω κανένα 60άρι. Τώρα βέβαια ο τεχνικός της forthnet φαντάζομαι ότι ούτως ή άλλως θα χρειαστεί να έρθει, οπότε και καμιά επιβάρυνση 20-25 ευρώ να είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα πάω να ρωτήσω, οπότε θα σας ενημερώσω.

τον τεχνικο δεν τον πληρωνεις.τωρα αν πας στην ιδια περιοχη στο ιδιο αστικο κεντρο παιζει και να μην πληρωσεις 60 ευρω.αλλα για φιλο που πηγε σε αλλο αστικο πληρωσε κανονικα οσο ξερω διοτι η μεταφορα για τον οτε στην πραξη ειναι διακοπη και καινουρια γραμμη.καινουριο οριο στο νεο αστικο κεντρο κτλ κτλ.afoy θα πας λιγο πιο περα λογικα αμα εισαι πιο κοντα στο αστικο κεντρο θα παιξεις λιγο καλυτερα αν εισαι πιο μακρια λιγο χειροτερα.τωρα ακριβως δεν μπορεις να ξερεις διοτι μπορει να εισαι πχ πιο κοντα και να ειναι χαλια ο χαλκος αφου θα πεφτεις σε αλλο καφαο κτλ η μπορει να εισαι πιο μακρια και να ειναι πιο καλος ο χαλκος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...