Voodooman Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Μετακομίζω-όχι γιατί χωρίζω. Έχω το forthnet double play, στα €49. Ε, ικανοποιημένος είμαι, όσο μπορεί να είναι κάποιος με περίπου 4mbit πραγματικό bandwidth. Τον αριθμό τηλεφώνου καλά θα ήταν να τον κρατήσω, αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας. Ρωτάω λοιπόν, έχει η fothnet κανένα καλό πακέτο αυτόν τον καιρό με λιγότερα χρήματα; Δεν με ενδιαφέρουν άλλες παροχές, μόνο αυτές που έχω ήδη, αν γίνεται με λιγότερα χρήματα. Τί θα γίνει αν τους πω ότι φεύγω από την forthnet, θα μου προσφέρουν τίποτε παραπάνω. Έχω ήδη κλείσει 12 μήνες στην εταιρία.
Tigran Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Αν δεν σε ενδιαφέρουν οι δωρεάν κλήσεις, μπορείς να πας στο Economy που είναι γύρω στα 25€ αν δε κάνω λάθος και από εκεί και πέρα ότι μιλήσεις χρεώνεται επιπλέον.
Voodooman Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Ευχαριστώ! Οι χρεώσεις για τα αστικά (κάνω 2-3 τηλέφωνα των 3-4 λεπτών την ημέρα) είναι κάτι απαγορευτικό σε αυτό το πακέτο ή είναι λογικές; Συγνώμη Mods, μεταφέρετε αν θέλετε το θέμα στην σωστή ενότητα.
ouzoubourou Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 μαλλον θα εχεις μετακομισει ηδη αλλα τωρα το ειδα κ απαντω σε περιπτωση μετακομισης το εχω παθει χρεωνεσαι με τελη επανασυνδεσης το οποιο δεν ειναι καθολου ευκαταφρονητο ποσο....βεβαια δεν γνωριζω ποσο χρεωνεσαι αν πας σε νεα εταιρια αλλα νομιζω πως αρκετες εταιρειες εχουν το τελος συνδεσης κ οχι επανασυνδεσης πλεον δωρεαν
Voodooman Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Μπα, δεν μετακόμισα ακόμη. Αν τολμήσουν να ζητήσουν έστω και ένα ευρώ, τους είπα γεια χαρά, ακόμη και αν χρειαστεί να πληρώσω περισσότερα στον ΟΤΕ. Απλά πράγματα.
antbyron Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Τα χρηματα που δινεις για την ταχυτητα που παιρνεις τα θεωρω παρα πολλα Συνηθως ο ποτε δινει καλυτερες ταχυτητες κ ποιοτητα γραμμης (αναλογως και την περιοχη) Για πιο οικονομικα πηγαινε σε αλλες εταιριες Ειχα forth. μεταπηδησα στον οτε επειδη απογοητευτηκα απο φορ και τωρα λεω να παω στην tellas λογω φθηνου πακετου.
Voodooman Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δεν με πειράζει ιδιαίτερα η ταχύτητα, ξέρω πως θα μπορούσα να είχα καλύτερη ταχύτητα σε αυτά τα χρήματα, αλλά δεν με νοιάζει ιδιαίτερα. Αλλά αν τολμήσουν να ζητήσουν λεφτά, άντε γεια. Θα με πειράξει κάπως που θα χάσω τον αριθμό του σταθερού, αλλά δεν θα το σκεφτώ καν.
orotoi Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 πήγαινε στο economy που σου λέει ο φίλος για 2-3 τηλ την ημέρα δεν θα ναι πολλα..
Sreak Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δεν νομίζω να σου πάρουν χρήματα. Πάντως γιατί δεν τους παίρνεις ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις και να τους πεις να κοιτάξουν και τη γραμμή σου? Παντα λίγο παραπάνω bandwidth δεν έβλαψε κανέναν Εγω παντως στην Μανα μου το Economy εχω και ειναι μια χαρα. Όμως εχει βγαλει προσφορα νομιζω μεχρι 30/9/2010 για το double play με 24,90 /μηνα για τους 6 πρωτους μηνες. http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10012960 Μια χαρα μου φαίνεται η προσφορά αν σκεφτείς πόσο έχει το economy
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 νομιζω οτι στην μεταφορα πληρωνεις.μαλλον εκει που ησουν ηταν η μακρια το αστικο κεντρο η χαλια η γραμμη και ειχες 4 mbit.ελπιζω στο νεο σπιτι να εχεις περισσοτερο που χειροτερα απο 4 δυσκολο.
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Τα χρηματα που δινεις για την ταχυτητα που παιρνεις τα θεωρω παρα πολλαΣυνηθως ο ποτε δινει καλυτερες ταχυτητες κ ποιοτητα γραμμης (αναλογως και την περιοχη) Για πιο οικονομικα πηγαινε σε αλλες εταιριες Ειχα forth. μεταπηδησα στον οτε επειδη απογοητευτηκα απο φορ και τωρα λεω να παω στην tellas λογω φθηνου πακετου. se οποια εταιρεια και να πας πανω κατω θα δεις ιδια ταχυτητα συγχρονισμου γιατι πολυ απλα ολα τα καλωδια ειναι του οτε οποτε η οτε βαλεις η κατι αλλο σε συγχρονισμο τουλαχιστον θα δεις τα ιδια.
antbyron Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 se οποια εταιρεια και να πας πανω κατω θα δεις ιδια ταχυτητα συγχρονισμου γιατι πολυ απλα ολα τα καλωδια ειναι του οτε οποτε η οτε βαλεις η κατι αλλο σε συγχρονισμο τουλαχιστον θα δεις τα ιδια. Δεν ισχυει αυτο Εχουν στησει(στηνουν) δικα τους δικτυα κορμου και οπου δεν καλυπτουν τοτε επινοικιαζουν απο τον οτε
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δεν ισχυει αυτοΕχουν στησει(στηνουν) δικα τους δικτυα κορμου και οπου δεν καλυπτουν τοτε επινοικιαζουν απο τον οτε μαλλον κατι καταλαβες λαθος.απο dslam μεχρι πελατη το καλωδιο ειναι του οτε.οποτε η ταχυτητα συγχρονισμου βγαινει απο αποσταση πελατη αστικου κεντρου και ποιοτητα χαλκου.το οποιο καλωδιο ειναι στον οτε.ειπα ποσο συγχρονιζεις οχι ποσο κατεβαζεις στην πραξη
antbyron Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 μαλλον κατι καταλαβες λαθος.απο dslam μεχρι πελατη το καλωδιο ειναι του οτε.οποτε η ταχυτητα συγχρονισμου βγαινει απο αποσταση πελατη αστικου κεντρου και ποιοτητα χαλκου.το οποιο καλωδιο ειναι στον οτε.ειπα ποσο συγχρονιζεις οχι ποσο κατεβαζεις στην πραξη ναι δεν σε επιασα καλα οκ
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 ναι δεν σε επιασα καλαοκ αλλο για τον κορμο του δικτυου .εγω λεω συγχρονισμος οχι ποσο κατεβαζει καποιος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.