prokemon Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Γεια σας παιδιά είχα ένα λάπτοπ και μου χάλασε το θέμα είναι ότι είχα κάποια αρχεία . Τον έκανα κλασικά εξωτερικό σκληρό άλλα επειδή έχει windows μέσα και τα αρχεία μου είναι στο desktop δεν με αφήνει να τα ανακτήσω για ασφάλεια κ.λ.π προφανώς βέλη κάποιες ρυθμίσεις άλλα δεν της ξέρω . δοκίμασα να bootaro από αυτόν άλλα δεν μου bootari ούτε από safe mode οπότε οποίος μπορεί ας με βοηθήσει
isay Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Κάνεις boot με live linux cd και παίρνεις τα αρχεία σου χωρίς κόπο.
prokemon Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 πω ρε μάγκα δεν έχω Linux ούτε το cd κανένα πρόγραμμα υπάρχει?
TheELF Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 δεν με αφήνει να τα ανακτήσω για ασφάλεια κ.λ.π Τι είδος αρχεία είναι αυτά και με πιο ακριβός τρόπο πήγες να τα ανακτήσεις; Γιατί εάν πρόκειται για απλά αρχεία (mp3 avi εικόνες κ.λ.π ) απλά της αντιγράφεις και τέλος.
prokemon Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 εικόνες κ.λ.π άλλα το θέμα είναι ότι δεν με αφήνει να πάρω έγγραφα από to user που τα έχει μες τον σκληρό
lexmark Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Οτι σου ειπε ο isay. Πας απο εδω: http://www.ubuntu.com/desktop/get-ubuntu/download κατεβαζεις το iso ακολουθεις τις οδηγιες που εχει για να το καψεις σε ενα δισκακι και κανεις boot απο το δισκακι. Παιρνεις τα αρχεια σου και τελος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.