nick#18 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Πλακα εκανα επειδη ειπε πως την εχει βγαλει πολλες φορες για να καθαρισει το φορητο..... Βασικα παιζει και τετοιο θεμα...να την ξεκανε με κανενα στατικο
Nik.K Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Παιζει αλλα ασε μην εχουμε τπτ πρακτορες αναμεσα μας
filip123go Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Πλακα εκανα επειδη ειπε πως την εχει βγαλει πολλες φορες για να καθαρισει το φορητο..... Όταν λεω πολλές ρε παιδιά εννοώ 3-4, οχι καμιά 20ρια Και χάλασε, την ώρα που έβλεπα ένα βίντεο στο youtube, πάγωσε η οθόνη και μετά όταν το άνοιγα, έβγαζε άσπρες γραμμούλες...
nick#18 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Και 20 να ηταν δε σημαινει πως θα χαλαγε οπωσδηποτε... Απλα ηρθε η ωρα της...
filip123go Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Βασικα παιζει και τετοιο θεμα...να την ξεκανε με κανενα στατικο Αρκετά δύσκολο.... Μέχρι και γάντια κουζίνας φορούσα οταν την έβγαζα...! Την έχω πάθει παλιότερα με vga σε σταθερό PC απο στατικό.... Μετά όσο να ναι μαθαίνεις
nick#18 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Αρκετά δύσκολο....Μέχρι και γάντια κουζίνας φορούσα οταν την έβγαζα...! Την έχω πάθει παλιότερα με vga σε σταθερό PC απο στατικό.... Μετά όσο να ναι μαθαίνεις Απλα πριν πας να κανεις ο,τιδηποτε σε καποιον υπολογιστη ακουμπα τη γειωση μιας μπριζας και εισαι κομπλε...αμα εχεις "ανυσηχιες" κατα τη διαρκεια ακουμπα με το ποδι σου γυμνο το πατωμα...
nik_n Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Μου ξέφυγε ή δεν γράφεις τι μαρκα/μοντέλο είναι? Φτιάχνω 18 χρόνια laptop και η εμπειρία λέει: Αν είναι HP/ACER/ASUS/ktl πάρε ένα τηλ την Αντιπροσωπία να ξεκαθαρίσεις την εγγύηση. Αν είναι Toshiba στείλε μου ένα mail να σου πούμε λεπτομέριες εμεις. Αν είναι "Multirama" εξαρτάσαι απόλυτα από αυτούς. Αυτό που μου τη δίνει πάντα σε ορισμένα μαγαζία είναι τα ψιλά γράμματα. Αν κάτι είναι σε εγγύηση είναι σε εγγύηση. Τι σημαίνει πληρώνεις εργασία. Σαχλαμάρες. Τους έχεις τους όρους εγγύησης? Αναφέρει ξεκάθαρα ότι πρέπει να πληρώσεις μετά από κάποιον χρόνο? Αν όχι τοτε απαιτείς να στο αλλάξουνε. Έχουν το δικαίωμα να μην σου δώσουν ανταλλακτικό που είναι σε εγγύηση. Μπορείς ωστόσο να ζητήσεις να το αγοράσεις (τιμή στον θεό θα είναι). Όποια ανταλλακτικά και αν σου βάλουν έχουν όση εγγύηση έχει και το φορητό. (Στην Toshiba δίνουμε εγγύηση 6 μήνες μετά την επισκευή εφόσον αφορά το ίδιο ανταλλακτικό). Να είσαι ευγενικός πάντα, περισσότερη άκρη βγάζεις. Αν θέλεις μπορώ να ρωτήσω φίλο τεχνικό που δουλεύει στο multirama να μου πει τι χρεώνει αυτός σε τέτοιες περιπτώσεις. Πρέπει να ξέρω όμως λεπτομέριες. Αν μπορώ να βοηθήσω μου λες..
filip123go Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Λοιπόν, nik_n , ναι, δυστυχώς ο υπολογιστής είναι multirama pc και ναι, λέει στην εγγύηση ότι μόνο τον πρώτο χρόνο είναι δωρεάν και τα ανταλλακτικά και η επισκευή... Να αγοράσω την κάρτα δεν το συζητάω, η τιμή της είναι γύρω στα 200ε (το πρώτο που είχα σκεφτεί ήταν γιατί νόμιζα πως είχε λήξει η εγγύηση).... Αυτό που με εκνεύρισε περισσότερο ήταν ο τρόπος που με αντιμετώπισε ο τεχνικός.Λες και μου έκανε χάρη ήταν..!! Ρώτα τον φίλο σου στα multirama, έτσι από περιέργεια, πόσο θα χρέωνε μια αλλαγή σε κάρτα mini pci-express..? Ήδη στα multirama της Κοζάνης που ρώτησα, μου είπαν 60ε , 40 ευρώ κάτω δλδ.....
gpanagiotou Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Φίλε filip123go γιατί δεν καλείς την εξυπηρέτηση πελατών; Εγώ μια φορά που είχα πρόβλημα μέ ένα laptop από τα Multirama κάλεσα στο 801-11-15000 και μου το έλυσαν. Σίγουρα αν τους πεις τι έγινε θα σου βρουν λύση.
nik_n Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Λοιπόν, nik_n , Ρώτα τον φίλο σου στα multirama, έτσι από περιέργεια, πόσο θα χρέωνε μια αλλαγή σε κάρτα mini pci-express..? Ήδη στα multirama της Κοζάνης που ρώτησα, μου είπαν 60ε , 40 ευρώ κάτω δλδ..... Η επισκευή στο εδώ multirama γίνεται με 45€
carib Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Τα 100Ευρώ για τοποθέτηση MXM VGA είναι σίγουρα πολλά. Τα multirama όμως δεν είναι αλυσίδα που δουλεύει στην τύχη και με τρελές τιμές. Ίσως να μην μίλησες με τον σωστό τεχνικό. Δοκίμασε να μιλήσεις με το κεντρικό service στον Πειραιά. Αφού σου δίνουν την κάρτα στα πλαίσια της εγγύησης είναι κρίμα να κάνεις ένα λάθος στην τοποθέτηση και τελικά να πετάξεις τον υπολογιστή για 45Ευρώ (όσο είπε ο τελευταίος χρήστης ότι χρεώνουν). Στα video στο youtube και γενικά στα forum όλα δείχνουν εύκολα και απλά όμως ένα μικρό λαθάκι να κάνεις είναι πολύ πιθανό σε μερικές εβδομάδες να καταστραφεί και η καινούρια κάρτα.
gpanagiotou Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Η επισκευή στο εδώ multirama γίνεται με 45€ Απ όσο έχω δει, στα multirama υπάρχει τιμοκατάλογος τυπωμένος που αναφέρει ακριβώς τις τιμές και είναι κοινός για όλα τα καταστήματα. Μήπως η χρέσωη που σου είχαν δώσει περιελάμβανε κι άλλες εργασίες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.