filip123go Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Εχθές έδωσα το lap-top μου στα multirama για αλλαγή κάρτας γραφικών. Με παίρνει λοιπόν σήμερα το πρωί ο τεχνικός και μου λέει ότι επειδή η εγγύηση είναι στο 3το έτος, ναι μεν δεν θα πληρώσω την κάρτα αλλά θα πληρώσω την αλλαγή και μου ζήτησε το εξωφρενικό ποσό τω 100 ευρώ..!!! Ξέρω ότι η αλλαγή δεν παίρνει πάνω από 10 λεπτά..!! Μπορώ να ζητήσω απ τα multirama απλώς να μου δώσουν την κάρτα και να την περάσω μόνος μου (ναι, ξέρω πως) και αν δεν δεχθούν, μπορώ να επικοινωνήσω ο ίδιος με την n-vidia ώστε να πάρω την κάρτα κατευθείαν από αυτούς...;; Ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σας...!
Nik.K Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Οχι δεν μπορεις (να την παρεις απο την Nvidia), οσο για το πρωτο απο οσο γνωριζω πρεπει η αλλαγη να γινει σε εξουσιοδοτημενο καταστημα/αντιπροσωπεια. Με λιγα λογια ΑΝ βασιζονται καπου και στο ειπαν αυτο δεν θα το γλυτωσεις.
filip123go Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 πρεπει η αλλαγη να γινει σε εξουσιοδοτημενο καταστημα/αντιπροσωπεια Έψαξα λίγο και είδα οτι υπάρχουν άτομα που το έχουν κάνει. Απλά, αν το κάνεις μόνος σου, δεν ισχύει πλέον η εγγύηση...
Nik.K Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Αν δεχτουν να στην δωσουν και να την αλλαξεις εσυ καλως αφου εισαι και στα 3 χρονια. Αν χαλασει ξανα η καρτα ομως τερμα.
rigo0sotirhs Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τους ζητήσεις να σου δώσουν αναλυτικά τι εργασίες έκαναν για να δικαιολογήσουν το ποσό
nick#18 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Η καρτα του laptop σου ειναι σε mini pci-express? Γιατι αν ειναι κολλημενο το chip πανω στη μητρηκη οπως και στα περισσοτερα laptops δεν ειναι 10 λεπτα δουλεια αλλα ωρες και 100€ για την αλαγη του chip ειναι καλη τιμη...
filip123go Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Αν δεχτουν να στην δωσουν και να την αλλαξεις εσυ καλως αφου εισαι και στα 3 χρονια. Αν χαλασει ξανα η καρτα ομως τερμα. Μα έτσι κ αλλιώς η εγγύηση λήγει τον σεπτέμβρη, οπότε, δεν έχει κ πολύ νόημα....
Nik.K Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Αν στην αλλαξουν βαση νομου εχει αλλα 2 χρονια εγγυηση......Γιαυτο το λεω.
filip123go Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Η καρτα του laptop σου ειναι σε mini pci-express? Γιατι αν ειναι κολλημενο το chip πανω στη μητρηκη οπως και στα περισσοτερα laptops δεν ειναι 10 λεπτα δουλεια αλλα ωρες και 100€ για την αλαγη του chip ειναι καλη τιμη... Είναι mini pci-express, την έχω βγάλει εγώ ο ίδιος πολλές φορές για να καθαρίσω το lap-top...!
nick#18 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Οκ τοτε γιατι αλιως δε θα ηταν και τοσο ευκολο...δε το αφηνεις ετσι και να ριξεις κανενα ματι στο ebay για καμια τετοια καρτα μιας και η εγγυηση σου τελειωνει τον Σεμπτεμβρη?
filip123go Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Αν στην αλλαξουν βαση νομου εχει αλλα 2 χρονια εγγυηση......Γιαυτο το λεω. Λες να είμαι τόσο άτυχος που να μου ξαναχαλάσει μεσα σε 2 χρονια....
nick#18 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Και να πως χαλασε Ε τι να της εκανε δλδ? να την κλοτσαγε? ---------- Προσθήκη στις 17:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:49 ---------- Λες να είμαι τόσο άτυχος που να μου ξαναχαλάσει μεσα σε 2 χρονια.... δεν ειναι αυτο αλλα καθε τι νεο ηλεκτρονικο απο τη μερα αγορας εχει 2 χρονια εγγυηση...
Nik.K Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Πλακα εκανα επειδη ειπε πως την εχει βγαλει πολλες φορες για να καθαρισει το φορητο.....
filip123go Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 δε το αφηνεις ετσι και να ριξεις κανενα ματι στο ebay για καμια τετοια καρτα μιας και η εγγυηση σου τελειωνει τον Σεμπτεμβρη? Να σου πώ την αλήθεια, το σκέφτηκα, αλλά δεν το πολυεμπιστεύομαι το ebay....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.