NemeSis1990 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Έχω 3 βιντεάκια και πρέπει να τα κόψω σε κομμάτια και να τα ενώσω σε διαφορετική σειρά. Ψάχνω ένα εύκολο στη χρήση προγραμματάκι. Ευχαριστώ.
firewalker Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Για ποιο λειτουργικό; Windows; Δοκίμασε το Ulead video Studio.
parsifal Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Κόψιμο-ράψιμο αρχείων video με δωρεάν λογισμικό @ Insomnia Wiki...
Gunix Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Κατεβασε free trial απο την Adobe το προγραμμα Adobe Premiere Pro CS5
SpirtouLisS Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Κατεβασε free trial απο την Adobe το προγραμμα Adobe Premiere Pro CS5 Η αλλιως, αν θες να επενδυσεις, αγορασε κανονικο license 1000 ευρω κανει Ειναι λιγο δαιδαλωδες και expert το premiere και απευθυνεται περισσοτερο σε ανθρωπους μου εχουν σπουδασει μονταζ. αλλα αν ψαχτεις θα κανεις επαγγελματικη δουλεια. Εγω σου προτεινω το 4πτυχο 1.virtualdub 2.avidemux 3.nero wave editor 4.ulead video studio Ειδικα η ικανοτητα και η ευχρηστια του ulead να παιζεις με τον ηχο πχ. να προσθετεις ενα βιντεακι και ενα μουσικο κομματι και να αυξομοιωνεις σαν σε κονσολα την ενταση του βιντεο η του μουσικου κοματιου σε διαφορα χρονικα σημεια ειναι απιστευτη! Το κανει και το movie maker αλλα οχι με απευθεια πειραγμα της κυματομορφης νομιζω. Οπως καταλαβαινεις βεβαια αν ασχοληθεις με το adobe premiere δε θα ξαναγυρισεις πισω στα εναλλακτικα....ειναι πραγματικα χρονια πισω
kofer Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Για επεξεργασία βίντεο η απάντηση είναι μία: Pinnacle Studio
TheELF Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Για επεξεργασία βίντεο η απάντηση είναι μία: Pinnacle Studio Η λύση στο να σκοτώσεις ένα κουνούπι δεν είναι πάντα το να ανατινάξεις το σπίτι όπου βρίσκετε. Με άλλα λόγια γιατί να κάνεις install τουλάχιστον 2GB απλά για να κάνεις κάποιες μετατροπές σε "3 βιντεάκια" όπως είπε ο NemeSis1990;Αν είναι η δουλεία σου ναι, ακόμα και αν ασχολείσαι συχνά σαν hobby, αλλά αν απλά θες να κάνεις μερικά μοντάζ, που, και που είναι φοβερό over-kill κατά την άποψή μου. Έχεις ένα avidemux με ούτε καν 45MB και χωρίς install και κάνεις της απλές σου εργασίες χωρίς κανένα πρόβλημα.
SpirtouLisS Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 pinacle studio εκτος οτι δεν εχει τπτ απο λειτουργιες...δεν ειναι free ακομα και αν στο λεει,,,καθως δεν αποθηκευει σε κωδικοποιησεις οπως divx η xvid. εκτος των αλλων ειναι τελειως δυσχρηστο απο καθε αποψη. μην ασχοληθειτε ποτε με αυτο το λογισμικο αλλιως θυμηθειτε με οταν θα ψαχνετε μια ωρα πως μετακινησετε ενα τιτλο πανω στο βιντεο,,,και αυτος θα κανει στροφες και περιστροφες!
louben Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 ΠΑιδια να κανω και εγω μια ερωτηση.Εχω πολλα βιντεο(35 γιγα) απο γαμο και θελω να τα μονταρω σε ενα βιντεο που να χωραει σε 1 dvd.Εχω ηδη τα cyberlink power director kai total media theater 3.Υπαρχουν ομως 2 μεγαλα θεματα. 1)Ο υπολογιστης ειναι αρκετα παλιος(Athlon 64 3200,Nvidia 6600,1gb ram). 2)To υλικο ειναι σε 720ρ.Θελω ομως να κανω downgrade του βιντεο για να παιζει σε οικιακους dvd players . ΛΑμβανοντας υποψη τα παραπανω ποιο προγραμμα ειναι καλυτερο για τη δουλεια που το θελω?
TheELF Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 35GB σε τη format; ακόμα και να είναι mpeg χλομό το κόβω να τα χωρέσεις σε ένα dvd και να βλέπονται,να έχουν δηλαδή αρκετή ποιότητα.Με το convertXtodvd μπορείς εύκολα να προθέσεις video με όποια σειρά θέλεις και να τα κάνει ένα dvd με downgraded video, άλλα όπως είπα, μην περιμένεις θαύματα.
louben Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Ειναι σε αvi.Δε θελω να περασω και τα 35 γιγα σιγουρα θα κανω επιλογη.Το convertx2dvd εχει δυνατοτητα εφε μενου εισαγωγης κτλ ή απλα κανει το μονταζ και μετα θα χρειαστω αλλο προγραμμα?
TheELF Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Το convertx2dvd κάνει και menu κάνει και την εγγραφή αν θες, μετατρέπει το video σε mpeg όμως ,σε απλό DVD δηλαδή(αυτό σχετικά με τον όγκο).
louben Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 OK μου κανει αυτο ηθελα να μαθω και εγω.Θα το δοκιμασω και αν προκυψει κατι επανερχομαι.Thanks anyway.
tarantules Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 AVS video editor.Πολύ μικρό και θαυματουργό.Κάνει τα πάντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.