Προς το περιεχόμενο

Απομιμησεις παπουτσιων

amvrosiusd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησμερα μας.ρε παιδιά ήρθε ένας τύπος σήμερα στο μαγαζι και μου έδινε κάτι Nike air max 2009 τα οποία κατα σύμπτωση φωρουσα εκείνη την ώρα.εγώ τα είχα πάρει από Αμερική 120$ και ο τύπος τα πουλούσε 35€.εμφανισιακα δεν έχουν καμία μα καμία διαφορα. φυσικά αφού τα δοκίμασα τα αγόρασα κιόλας.το περίεργο είναι ότι φοροντας τα μαϊμού δεν είχαν καμία σχεδόν διάφορα από τα αλλά.τι παίζει γενικά με την όλη φάση αυτή;φαντάζομαι ότι είναι κάτι που το ξέρουν σχεδόν όλοι.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.
Καλησμερα μας.ρε παιδιά ήρθε ένας τύπος σήμερα στο μαγαζι και μου έδινε κάτι Nike air max 2009 τα οποία κατα σύμπτωση φωρουσα εκείνη την ώρα.εγώ τα είχα πάρει από Αμερική 120$ και ο τύπος τα πουλούσε 35€.εμφανισιακα δεν έχουν καμία μα καμία διαφορα. φυσικά αφού τα δοκίμασα τα αγόρασα κιόλας.το περίεργο είναι ότι φοροντας τα μαϊμού δεν είχαν καμία σχεδόν διάφορα από τα αλλά.τι παίζει γενικά με την όλη φάση αυτή;φαντάζομαι ότι είναι κάτι που το ξέρουν σχεδόν όλοι.

Τα μεν αυθεντικα θα κρατησουν 3 χρονια ξερω γω να παιζεις μπασκετ με αυτα, τα δε μαϊμου θα κρατησουν 1 χρονο ή μπορει και να ακουσεις και ενα "κρααααακ....τςςςςς" στην μεση του παιχνιδιου.:mrgreen:

Τα δικα μου πχ Air Max IV τα αυθεντικα, τα χαλασα παιζοντας, σε 2.5 χρονια και ακομα ηταν ικανα για παιχνιδι, απλως γλιστρουσανε γιατι ειχαν φαγωθει. Τα μαϊμου χαλασανε σε ~7 μηνες και τρυπησανε απο κατω οποτε ηταν αδυνατο να φορεθουν και αλλο.

Αν τα θελεις μονο για να τα φορας εξω και οχι για να παιζεις, μικρη η διαφορα φανταζομαι. Εκτος της τιμης.:-D

Δημοσ.

Παιζει να μην ειναι και μαιμου αλλα ελλατωματικα κομματια που τα αγοράζουν παμφθηνα, πχ μπορει το logo να μην εχει τυπωθει καλα κτλ.

Δημοσ.

συνηθως τα μαιμου εχουν διαφορες...ειτε αλλα χρωματα κλωστης κτλ.

αυτο που ισως να σε πειραξει ειναι οτι δεν θα ναι ανατομικα οπως τα orginal

Δημοσ.

οι απομιμήσεις επέζησαν όχι λόγω της ποιότητας αλλά για να κάνει μόστρα και ο κάθε μπατίρης στην καφετέρια "να ρε δες πήρα αντίντας" ακολουθούμενο από επιφωνήματα θαυμασμού των τριγύρω.. διότι καλύτερα να δώσεις 30 ευρώ για ADIPAS παρά για Admiral, Asics ή Dexim...τραγικό..:lol: ναι.. απήχηση στο κοινωνικό περιβάλλον της παρέας?priceless.. όπως και τα αυτοκόλλητα HKS, GARRETT, JUN κλπ σε κάτι λάντα

Δημοσ.

εμενα παλι μια ξαδερφη μου που επαιρνε απομιμησεις, μετα απο λιγους μηνες της εβγαιναν οφ απ οτι μ ελεγε. Εχουμε κοψει επαφες αλλα λογικα θα χει σταματησει να παιρνει αφου ηταν πεταμενα λεφτα.

Αν θες να παρεις φθηνα παπουτσια αλλα 'μαρκας" μπορεις να δεις στα στοκ των εταιρειων. Ετσι και καλο θα ναι και οχι ακριβο :-)

Δημοσ.

Όπως είπαν και πιο πάνω για απλή χρήση είναι μια χαρά

αλλά για μπάσκετ -τρέξιμο και γενικά 'άγρια' χρήση δεν θα κρατήσουν.

Εγώ πάντως έχω για τρέξιμο αθλητικά nike που δεν 'μασάνε'

ενώ για καθημερινή χρήση προτιμώ παπούτσια τύπου pull&bear κτλ

κρατάνε 6-7 μήνες αλλά με πχ 50-70 ευρώ ψωνίζω 2 ζευγάρια αντί για ένα ..

Δημοσ.

παιζει ρολο και τι θα σου τυχει... αλλα πιστευω οτι : απο τη στιγμη που και το μουφα και το αυθεντικο φτιαχνεται στο azerbaizan εεεε τι διαφορα να υπααρχει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...