Προς το περιεχόμενο

Χρέωση visa απο Eshop ενω ακυρώθηκε παραγγελια

pc_admin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Όντως είναι καλύτερα με αντικαταβολή, 9 στις 10 φορές αυτό κάνω αλλά τώρα ήταν ειδική περίπτωση. Άλλωστε είναι η πρώτη φορά που μου κάνει τέτοια μλκία το eshop και δεν έχει προϊόν που το διαφημίζει ως διαθέσιμο.

Kοιτα να δεις που υπηρχε μ@λακια που δεν την ειχε κανει το eshop... laugh.gif

Δημοσ.

Λοιπόν να δηλώνεται κατα την παραγγελια ως αντιπαραβολή κ´ όταν θα πάτε να παραλαβετε την παραγγελια απτο κατάστημα δώστε την πιστωτική στον υπάλληλο να κάνει επιτόπου την χρέωση εφάπαξ ή δόσεις στο μηχάνημα της τράπεζας που έχουν εκει. Έτσι γλυτωνεται την ταλαιπωρία του μέλους απτο αρχικό 1ο ποστ.

Το αποφεύγω. Προσωπικά τα τελευταία... πολλά χρόνια έχω πάει μόλις ΔΥΟ φορές για παραλαβή από το κατάστημα (στο Χαλάνδρι). Την πρώτη είχα τη δικαιολογία ότι δεν είχα ξαναπάει στο e-shop, δεν ήξερα καν που είναι. Οπότε πάρκαρα μακριά, έψαχνα κάμποση ώρα να βρω το μαγαζί, πήγα απρόσκλητος να πάρω το προϊόν με το έτσι θέλω (ενώ τους είχα πει να το στείλουν σπίτι) και κατέληξα να κουβαλάω μια μεγάλη οθόνη για κανα... χιλιόμετρο. Βλέπετε ήταν Σάββατο και ήθελα να πάρω την οθόνη οπωσδήποτε, δεν μπορούσα να περιμένω μέχρι τη Δευτέρα να μου τη στείλουν σπίτι.

Έφταιγα εγώ, δεν κατηγορώ κανένα. Τη δεύτερη φορά όμως πήγα κανονικά με ραντεβού και με τη... βούλα και κατέληξα να περιμένω στους καναπέδες πάνω από μία ώρα. Χώρια τη φασαρία με τα σούρτα-φέρτα, την κίνηση, το ψάξιμο για πάρκινγκ κλπ. Αν μένεις μακρυά από το e-shop, δυστυχώς η παραλαβή απ' το κατάστημα δεν είναι λύση. Καλύτερα να τραβάω ζόρια με τις κάρτες.

Kοιτα να δεις που υπηρχε μ@λακια που δεν την ειχε κανει το eshop... laugh.gif

Κι όμως τελικά έβγαλα άκρη :P Από τα 10 προϊόντα της παραγγελίας, τα 2 είχαν πρόβλημα αλλά τελικά το ένα (το πιο σημαντικό) το βρήκαν κι ας φαίνεται πλέον ως εξαντλημένο. Για το άλλο βγάλαμε άκρη, το αλλάξαμε με κάτι ίσης αξίας και τέλος. Τη γλυτώσαμε κι αυτή τη φορά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...