pc_admin Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Ειχα κανει διαδοχικα 2 παραγγελιες για εξωτερικο δισκο wd απο eshop με την πιστωτικη Εκανα 2 γιατι καθε φορα ενω φαινοταν διαθεσιμο το προιον οταν εκαννα την παραγγελια , την αλλη ημερα που εκανα ελεγχο καταστασης φαινοταν ηταν μη διαθεσιμο . Στην συνεχεια με ενημερωσαν με mail οτι δεν ειναι διαθεσιμα κανενα απο τα 2 προιοντα , οποτε εκανα ακυρωση και στις 2 παραγγελιες. Σημερα βλεπω στην visa 2 χρεωσεις απο eshop , με ημερομηνια την ημερα που εκανα την πρωτη απο τις αγορες αυτες .Η μια χρεωση ηταν 30€ που ανταποκρινοταν στην δοση της μιας παραγγελιας και η αλλη 1,08 € (???) Υποψιν οτι δεν εχω καποια δοση να εκκρεμει απο πρυγουμενη παραγγελια. Τηλεφωνησα στο eshop τμημα λογιστηριου και μου ειπαν να μην ανησυχω γιατι εχει γινει πιστωση στις παραγγελιες. Παω στην τραπεζα και μου λενε οτι οι χρεωσεις αυτες υπαρχουν και δεν εχουν ακυρωθει. Τι να κανω που με στελνουν μπαλακι ο ενας στον αλλο?
isay Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Μιλάμε από το γνωστό e-shop ή από κάποιο άλλο; Αν είναι κάποιο άλλο, καλό είναι να γράψεις το όνομα. Συνήθως οι χρεώσεις γίνονται την επόμενη μέρα και οι επιστροφές εντός δυο εβδομάδων. Πάρε πάλι στο λογιστήριο του eshop και ρώτησε τους -Πότε κάνανε τη διαδικασία και πότε θα γίνει η πίστωση των χρημάτων στην κάρτα σου -Τι είναι το 1,08 Ε (Μήπως πλήρωσες με κάρτα εξωτερικού; ) -Αν θα σου επιστρέψουν όλο το ποσό (31,08) -Επιβεβαίωσε ότι θα σου επιστρέψουν χρήματα και όχι κάποιο πιστωτικό που πρέπει να αγοράσεις κάτι άλλο από το μαγαζί τους
pc_admin Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Μιλάμε από το γνωστό e-shop ή από κάποιο άλλο; Αν είναι κάποιο άλλο, καλό είναι να γράψεις το όνομα. Συνήθως οι χρεώσεις γίνονται την επόμενη μέρα και οι επιστροφές εντός δυο εβδομάδων. Πάρε πάλι στο λογιστήριο του eshop και ρώτησε τους -Πότε κάνανε τη διαδικασία και πότε θα γίνει η πίστωση των χρημάτων στην κάρτα σου -Τι είναι το 1,08 Ε (Μήπως πλήρωσες με κάρτα εξωτερικού; ) -Αν θα σου επιστρέψουν όλο το ποσό (31,08) -Επιβεβαίωσε ότι θα σου επιστρέψουν χρήματα και όχι κάποιο πιστωτικό που πρέπει να αγοράσεις κάτι άλλο από το μαγαζί τους Ειναι το γνωστο eshop ,που για να ειμαι δικαιος ποτε δεν ειχα προβλημα με τις αγορες με πιστωτικη απο εκει Εκεινο που μου κανει εντυπωση ειναι γιατι χρεωθηκε η καρτα χωρις να ειναι διαθεσιμο το προιον?υποτιθεται οτι χρεωνεται οταν ειναι ετοιμο να σταλει. το 1.08Ε ειναι μυστηριο.Η καρτα ειναι visa eurobank Οσον αφορα την πιστωση το λογιστηριο τους ειπε οτι ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ ,ενω βλεπω οτι η χρεωσεις υπαρχουν ακομα.Δεν μπου ειπαν στο τηλεφωνο οτι θα γινει σε καποιο χρονικο διαστημα.Τωρα πως γινεται να εχουν γινει ηδη οι πιστωσεις (κατα τα λεγομενα τους) και να υπαρχουν χρεωσεις που στεκουν ακομα δεν ξερω . Απο την eurobank μου ειπαν οτι οι πιστωσεις γινωνται ηλεκτρονικα, αρα αμεσα θα μηδενιζαν αυτες οι χρεωσεις. Εγω προς το παρον εστειλα mail στο eshop , και αν δεν βρεθει αμεσα λυση θα παω στον διευθυντη του καταστηματος eurobank αυτη τη φορα να μου πει τι πρεπει να κανω .Ξερω οτι μπορω να αρνηθω χρεωσεις απο συναλλαγες που δεν εχουν γινει.
downloader007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Ειχα κανει διαδοχικα 2 παραγγελιες για εξωτερικο δισκο wd απο eshop με την πιστωτικηΕκανα 2 γιατι καθε φορα ενω φαινοταν διαθεσιμο το προιον οταν εκαννα την παραγγελια , την αλλη ημερα που εκανα ελεγχο καταστασης φαινοταν ηταν μη διαθεσιμο . Στην συνεχεια με ενημερωσαν με mail οτι δεν ειναι διαθεσιμα κανενα απο τα 2 προιοντα , οποτε εκανα ακυρωση και στις 2 παραγγελιες. Σημερα βλεπω στην visa 2 χρεωσεις απο eshop , με ημερομηνια την ημερα που εκανα την πρωτη απο τις αγορες αυτες .Η μια χρεωση ηταν 30€ που ανταποκρινοταν στην δοση της μιας παραγγελιας και η αλλη 1,08 € (???) Υποψιν οτι δεν εχω καποια δοση να εκκρεμει απο προηγουμενη παραγγελια. Τηλεφωνησα στο eshop τμημα λογιστηριου και μου ειπαν να μην ανησυχω γιατι εχει γινει πιστωση στις παραγγελιες. Παω στην τραπεζα και μου λενε οτι οι χρεωσεις αυτες υπαρχουν και δεν εχουν ακυρωθει. Τι να κανω που με στελνουν μπαλακι ο ενας στον αλλο? Σε κανα δυο βδομάδες θα σου πιστώσουν την επιστροφή.Μέχρι τότε θα είσαι χρεωμένος. Έτσι λειτουργεί το σύστημα,ό,τι και να κάνεις...
pc_admin Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Downloader007 για να το λες θα γνωριζεις καποιο παρομοιο περιστατικο.... οποτε περιμενω να γινει η πιστωση και βλεπουμε. Μαλλον ανησυχισα υπερβολικα, αλλα οτι αφορα θεμα χρηματων μας αγχωνει
downloader007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Downloader007 για να το λες θα γνωριζεις καποιο παρομοιο περιστατικο....οποτε περιμενω να γινει η πιστωση και βλεπουμε. Μαλλον ανησυχισα υπερβολικα, αλλα οτι αφορα θεμα χρηματων μας αγχωνει Παντού έτσι γίνεται,δυστυχώς... Γινώμαστε χρηματοδότες ακόμη και των λαθών τους,ιδίως και στην πολιτική ζωή του τόπου. Μέσος όρος επανόρθωσης δυο βδομάδες.Θα στα αποδώσουν τα λ7,αλλά μέχρι τότε θα τα εκμεταλεύονται είτε οι τράπεζες είτε οι e-μπακάληδες. Βλέπεις,ακόμη και καταγγελία να κάνεις,οι υπάλληλοί τους (δικαστικό κύκλωμα) είναι απασχολημένοι να εξαιρέσουν μισθολογικά τον κλάδο τους απ' τα αποτελέσματα της "κρίσης".Σαν να μην έφταναν οι αναδρομικές αρπαχτές τους,ή η προεξώφληση των ανα τριετία διαμερισμάτων που δαγκώνουν - κερασάκι στη τούρτα τους... Μή μου δίνεις σημασία,θεώρησέ με σαν ένα απ' τους γέρους του Muppet. Τα λ7 σου όμως θα τα πάρεις πίσω...
MAFIA Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 θα πιστωθουν πισω τα χρηματα απλα υπαρχει καθηστεριση παντα....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Αντικαταβολή Ftw quote for truth...
nzeppos Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Ξεθάβω το θέμα γιατί νομίζω ότι βρίσκομαι σε παρόμοια περίπτωση. Έκανα μια παραγγελία στις 4/4 σε -υποτίθεται- διαθέσιμα προϊόντα. Το e-shop χρέωσε κανονικά ολόκληρο το ποσό στην πιστωτική κάρτα την επόμενη μέρα και ενώ η παραγγελία ήταν ακόμα σε εξέλιξη. Κάποια προϊόντα ήταν σε κατάσταση "μη ελεγμένα" για 2-3 μέρες και μόλις σήμερα το βράδυ έγιναν ως εκ θαύματος "εξαντλημένα". Φαντάζομαι αύριο θα το πάρουν απόφαση να επικοινωνήσουν μαζί μου και προφανώς θα ακυρώσω την παραγγελία. Θέλω από περιέργεια να δω πότε θα επιστραφούν τα χρήματα στην κάρτα...
Tompgr Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Γιατι ψωνιζετε με καρτες ρε παιδια, βαλτε αντικαταβολη και εχετε το κεφαλι σας ησυχο, απλα. Φιλικα.
Heatspreader Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Αρχίζει και το eshop να γίνεται photohosting site?
nzeppos Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Όντως είναι καλύτερα με αντικαταβολή, 9 στις 10 φορές αυτό κάνω αλλά τώρα ήταν ειδική περίπτωση. Άλλωστε είναι η πρώτη φορά που μου κάνει τέτοια μλκία το eshop και δεν έχει προϊόν που το διαφημίζει ως διαθέσιμο.
kage Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 το θεμα ειναι τα λεφτα τα τοκιζουν οι τραπεζες ή το eshop(που χρωσταει κατι μηνες σε υπαλληλους που γραφουν στο ινετ)?
greekparot Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Λοιπόν να δηλώνεται κατα την παραγγελια ως αντιπαραβολή κ´ όταν θα πάτε να παραλαβετε την παραγγελια απτο κατάστημα δώστε την πιστωτική στον υπάλληλο να κάνει επιτόπου την χρέωση εφάπαξ ή δόσεις στο μηχάνημα της τράπεζας που έχουν εκει. Έτσι γλυτωνεται την ταλαιπωρία του μέλους απτο αρχικό 1ο ποστ. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.