Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
iliaskr , δεν μου απαντησες , αυτοι που θα το αγοραζουν θα εχουν τη δυνατοτητα αλλαγης OS σε περιπτωση που εχει default τα linux ?

Κοίτα,δεν είμαι ο κατασκευαστής για να ξέρω.

Αλλά λογικά ναι.Αν έχει θύρα USB,θα μπορούσε να εγκατασταθεί οποιαδήποτε διανομή με τον κλασικό τρόπο(βέβαια υπάρχουν και άλλοι τρόποι).

ΤΟ Linux,οχι ΤΑ

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Κοίτα,δεν είμαι ο κατασκευαστής για να ξέρω.

Αλλά λογικά ναι.Αν έχει θύρα USB,θα μπορούσε να εγκατασταθεί οποιαδήποτε διανομή με τον κλασικό τρόπο(βέβαια υπάρχουν και άλλοι τρόποι).

ΤΟ Linux,οχι ΤΑ

ενταξει , ζητω συγγνωμη για αυτο το "τα" τελος παντων . αλλο ρωταω . εννοειται οτι ο καθενας μπορει να βαλει οτι θελει μετα την αγορα , απλα λεω εκει στο "καταστημα" θα εξηγησει κανεις στους πελατες τι ειναι το linux τι περπιπου κανει και ποιες εναλλακτικες υπαρχουν ;

Δημοσ.

Λίγο offtopic... οι ερωτήσεις για τις διανομές δεν ξέρω που στηρίζονται εδώ καλά καλά δεν ξέρουμε οτιδήποτε απο τα τεχνικά χαρακτηριστικά και εμείς σε λίγο θα ρωτήσουμε σε τι χρώματα βγαίνει... Ότι ναναι...

Μέσα στο topic τώρα...Πολύ περίεργο να γίνει κάτι τέτοιο και να έχει έστω και την παραμικρή χρησιμότητα. Το βλέπω λίγο δύσκολο αλλά μακάρι!

Δημοσ.
ενταξει , ζητω συγγνωμη για αυτο το "τα" τελος παντων . αλλο ρωταω . εννοειται οτι ο καθενας μπορει να βαλει οτι θελει μετα την αγορα , απλα λεω εκει στο "καταστημα" θα εξηγησει κανεις στους πελατες τι ειναι το linux τι περπιπου κανει και ποιες εναλλακτικες υπαρχουν ;

Εναλλακτικές βασικά δεν υπάρχουν.Windows δεν μπορούν να τρέξουν,MacOS είναι παράνομο να τρέξουν,όποτε το GNU/Linux είναι η μόνη λύση (εντάξει υπάρχει και το BSD,αλλά θα χρειαστεί να κάνουν πολύ δουλειά για να το φέρουν στα μέτρα τους).

Δημοσ.

"Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι"

Και το OLPC λέγανε ότι θα είναι στα 100 αλλά διπλασιάστηκε η τιμή.

Αν μπλεχτούν εταιρίες και σε αυτό, θα ανέβει η τιμή, ίσως η τιμή που έχει τώρα έγινε δυνατή επειδή κατασκευάστικε από κρατικούς φορείς της ινδίας. Θα δούμε στη μαζική παραγωγή πως θα πάει...

Όσο για το λειτουργικό μη ξεχνάτε ότι καταφέραμε να τρέξουμε Linux σε DS με 4MB Ram (σε κονσόλα βέβαια, αλλά πλήρες από εφαρμογές κονσόλας) σε αυτό το μαραφέτι που είναι κ περισσότερο PC-like θα κολήσουμε?

Δημοσ.

Όσο για το λειτουργικό μη ξεχνάτε ότι καταφέραμε να τρέξουμε Linux σε DS με 4MB Ram (σε κονσόλα βέβαια, αλλά πλήρες από εφαρμογές κονσόλας) σε αυτό το μαραφέτι που είναι κ περισσότερο PC-like θα κολήσουμε?

my point wasn't there ... ξερεις τι εννοω.

τελος παντων . Φυσικα θα βαλουν οτι χωραει :whistle: αλιμονο

Δημοσ.

Πολυ καλη κηνηση , ελπιζω να ερθει και

στο ελλαντα :-D:-D:-D

Οσο για το λειτουργικο γιατη να μην εχει Android ε :devil::devil::devil:

Δημοσ.

ποιο ασχημο δεν μπορουσαν να κανουν το UI?:-D:-D

Με 35 $ τι περιμενες , παλι καλα που δεν ειναι κανενας σταθερος με ροδακια να λες :-D:-D:-D

Δημοσ.

Όταν παίρνεις ipad σου εξηγούν στο κατάστημα τι είναι το mac και τι δυνατότητες έχει; Όταν παίρνεις tablet ή smartphone σου εξηγούν τι είναι το android, τι είναι το symbian;

Υποθέτω πως όχι. Άρα γιατί να σου εξηγήσουν την ιστορία του λειτουργικού που έχει το νέο σου φθηνό gadgetάκι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...