Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Επανδρωμενος Στολος = Lunar Landing ?

Οκ........

Ηλια λες να μην μαθουμε τι θα γινει ακομα και στο Ελλαντα ?

Υπάρχουν πολλά βίντεο που δείχνουν τη επιτυχία του OLPC(κάτι ανάλογο είναι και αυτό) ,μπορείς να μου δείξεις ένα video ή άρθρο για την αποτυχία του OLPC ή άλλων προσπαθειών;

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στολος = Πλυθηντικος = Σαν να λες εστειλαν Πολλα Σκαφη στο διαστημα (και οχι στην Σεληνη).

Εχει διαφορα, δεν ειναι ειρωνεια.

Ηλια και παλι συγχεεις το OLPC με αυτο που εχουμε εδω. Φυσικα δικαιωμα σου να πιστευεις πως θα ειναι Σουπερ Ντουπερ, εγω απο την αλλη επιφυλασσομαι και περιμενω να δω τι θα γινει. Σεβαστο ?

Δημοσ.

Φυσικα δικαιωμα σου να πιστευεις πως θα ειναι Σουπερ Ντουπερ, εγω απο την αλλη επιφυλασσομαι και περιμενω να δω τι θα γινει. Σεβαστο ?

Φυσικά σεβαστό.

Στην διακριτική σου ευχέρεια είναι να πιστεύεις την προπαγάνδα και να μην πιστεύεις καλόβουλες προσπάθειες όπως αυτή.

Δημοσ.
Στολος = Πλυθηντικος = Σαν να λες εστειλαν Πολλα Σκαφη στο διαστημα (και οχι στην Σεληνη).

Εχει διαφορα, δεν ειναι ειρωνεια.

Ναι, οκ. Λάθος λέξεις χρησιμοποίησα προφανώς. Αλλά αυτό ειναι μια αποδειξη οτι δεν ειναι τοσο απολιτιστοι οσο φαινονται. Anyway, σταματάω το offtopic.

Δημοσ.

Ολιγον καλυτερο να ειμαι επιφυλακτικος απο το να υπερασπιζομαι οτι ερχεται Bundled με Open Source συστημα επειδη θα ηθελα εναν κοσμο χωρις την Evil MS. ;)

Δημοσ.
Ολιγον καλυτερο να ειμαι επιφυλακτικος απο το να υπερασπιζομαι οτι ερχεται Bundled με Open Source συστημα επειδη θα ηθελα εναν κοσμο χωρις την Evil MS. ;)

Ναι,συμφωνώ.

Αλλά η Microsoft είναι μια από τις εταιρίες που θέλει τον κόσμο αμαθή.Όποτε άσε με εμένα να υποστηρίζω αυτούς που πραγματικά υποστηρίζουν την ανθρωπότητα.Και μέσα σε αυτούς δεν είναι η Microsoft,προφανώς.

Μην βγαίνουμε off-topic όμως,εντάξει; :-)

Δημοσ.

Φαντάζεσαι πάντως φάση αν έρχόταν με windows να είχε 35 ευρώ το laptop και κάνα 50αρι ευρώ τα windows ? :-D:-D

Δημοσ.

Βρε ας βγει οπως το λενε και ας εχει μεσα Linux, δεν με νοιαζει αυτο. Δεν θα κατσω ομως να τους παρασημοφορισω Πριν βγει καν το προιον επειδη μαρεσει το Linux και οτιδηποτε Open Source.

Δημοσ.
Βρε ας βγει οπως το λενε και ας εχει μεσα Linux, δεν με νοιαζει αυτο. Δεν θα κατσω ομως να τους παρασημοφορισω Πριν βγει καν το προιον επειδη μαρεσει το Linux και οτιδηποτε Open Source.

Δεν παρασημοφόρησα κανέναν.Απλώς το OLPC δείχνει την επιτυχία που έχουν τέτοια projects,και εγώ τα υποστηρίζω,δεν τα καταδικάζω.

Δημοσ.
μπα μπορεί να βάλουν και google OS (ΜΗΝ ΓΕΛΑΤΕ) θα γίνει χαμός πάντος αν και καλύτερα να έχουν cloud os μιας και θα λειτουργεί πολύ καλύτερα (πχ joicloud)

Κατά 99% θα έχει Android OS!!!

Δημοσ.

Το καλύτερο θα είναι να είναι compatible με όποια διανομή linux θέλεις. Αν και λογικά οι περισσότερες θα του πέφτουν βαριές.

Έτσι κι αλλιώς βέβαια η χρήση του δεν είναι για εμάς που έχουμε ήδη κανονικά PCs.

+50€ Antivirus/Firewall +30€ Registry Cleaner

MSE δωρεάν, και τα registry cleaners δεν χρειάζονται από vista και μετά ;)

Δημοσ.

ρε παιδιά μη μαλώνετε δεν πάει να βγαίνει και χωρίς λειτουργικό... την άκρη θα την βρούμε... 5-6 downloads, 5-6 patch, 2-3 crack και τσούπ.. θέλεις ubuntu παρε, θέλεις winxp, θέλεις 7 - 8... έλληνες είμαστε... όλα τζάμπα τα βρίσκουμε ! :-) ----ps: το μνημόνιο ΔΝΤ τι λέει για τα τύπου OLPC - δικαιούμαστε ή όχι; ///κάτσε να πάρω τηλ. τον Αυτιά να μάθω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...