traganeus Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Θέλω να κάνω μερικά dvd απο μια σειρά που έχω σε μορφή .avi Μέχρι τώρα χρησιμοποιώ το Power 2 Go αλλα αργεί πολύ, κάνει περίπου 40-45 λεπτά για να κάνει μόνο την προετοιμασία εγγραφής. Πώς αλλιώς μπορώ να το φτιάξω ετσι ώστε να τρέχει σε dvd players αλλα να μην μου τρώει τόσο πολύ χρονο???? ---------- Προσθήκη στις 14:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:42 ---------- και αν έχετε κάτι πιο ελαφρύ να μου προτείνεται. Γιατί 2η φορά σήμερα κατα την διαδικασία της προετοιμασίας για εγγραφή το pc μου έκλεισε απο θερμοκρασία!!!! και του έχω και βάση με 3 ανεμιστήρες
TheELF Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Πάρε καλύτερα κάποιο player DVD φέτα δηλαδή που να παίζει .avi πλέον βρίσκεις και με 20-30€, και το μόνο που θα χρειάζεται θα είναι να γράφεις τα αρχεία όπως είναι στο DVD,και θα χωράνε και περισσότερα επεισόδια. Και αν πάρεις και κάποιο που να δέχεται USB ακόμα καλλίτερα,αν και ανεβαίνει η τιμή.
traganeus Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Το θέμα είναι οτι δεν θέλω να πάρω άλλο μηχάνημα μόνο για μια σειρά που θέλω.... Δεν το χρησιμοποιώ καθόλου.....
TheELF Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Τότε όχι αν δεν βλέπει avi το dvd σου, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι η μετατροπή που κάνεις τώρα.
kastel Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Θέλω να κάνω μερικά dvd απο μια σειρά που έχω σε μορφή .avi Μέχρι τώρα χρησιμοποιώ το Power 2 Go αλλα αργεί πολύ, κάνει περίπου 40-45 λεπτά για να κάνει μόνο την προετοιμασία εγγραφής. Πώς αλλιώς μπορώ να το φτιάξω ετσι ώστε να τρέχει σε dvd players αλλα να μην μου τρώει τόσο πολύ χρονο???? ---------- Προσθήκη στις 14:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:42 ---------- και αν έχετε κάτι πιο ελαφρύ να μου προτείνεται. Γιατί 2η φορά σήμερα κατα την διαδικασία της προετοιμασίας για εγγραφή το pc μου έκλεισε απο θερμοκρασία!!!! και του έχω και βάση με 3 ανεμιστήρες 1. ο χρόνος που χρειάζεται για τη μετατροπή σε DVD δεν είναι θέμα προγράμματος αλλά ισχύς του PC, όσο ποιο δυνατό είναι το PC τόσο ποιο λίγος είναι ο χρόνος που απαιτείται. 2. η κωδικοποίηση και η μετατροπή από το ένα format στο άλλο απαιτεί σχεδόν όλη την ισχύ του επεξεργαστή ανεξαρτήτως προγράμματος και αυτό συνεπάγεται με την μεγάλη αύξηση την θερμοκρασίας, για να αντεπεξέλθει χρειάζεται καλή ψύξη πόσο μάλλον αυτή την εποχή που η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι σε υψηλά επίπεδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.