Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Pins 1 to 12 of the JTAG port are the same as the WRT54G/GS/GL, but for the HairyDairyMaid passive connector to function the link between VCC (Pin 14) and TRST (Pin 1) is required with a 100 ohm resistor link in cable αυτο με μπερδευει τι πρεπει να κανω?

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

τι να σου πω εχω μπερδευτει ολα τα αλλα περνουν 12 πιν αυτο 14 τελικα κανενας δεν ξερει να το φτιαχνει?

---------- Προσθήκη στις 03:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:28 ----------

anonymous μπορεις να το φτιαξεις ?

Δημοσ.

τι να σου πω εχω μπερδευτει ολα τα αλλα περνουν 12 πιν αυτο 14 τελικα κανενας δεν ξερει να το φτιαχνει?

---------- Προσθήκη στις 03:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:28 ----------

anonymous μπορεις να το φτιαξεις ?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα, τελικά κατάφερε κάποιος να το φτιάξει και αν ναι πώς?

Επίσης δεν έχω καταλάβει αν τελικά χρειάζεται 14πιν ή 12πιν, ώστε αν δε το κάνω να ξέρω τι καλώδιο να αγοράσω από τα λινκ που έχει δώσει ο ανώνυμος επάνω, ή έστω από το ebay...

Αν είναι τόσο εύκολο ρε παιδιά πείτε τι χρειάζεται γενικά εκτός από καλώδιο σειριακής (το οποίο έχω σε αφθονία καθώς και ένα παλιό πισί για αυτή τη δουλειά)

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Να ξεθαψω το θεμα; Εχω τις γνωσεις για τις κολλησεις κλπ απλα δε καταλαβαινω αν χρειαζομαι σειριακη η παραλληλη στο PC. Διαθετω USB to serial. Μας κανει; μπορει να βρω και παραλληλη αλλα δυσκολαααα (καπου εχω θαμενο ενα παλιο PC που μαλλον εχει αυτο το τερατωδες ροζ πραμα :P αλλα πρεπει να περναω σκληρο και λειτουργικο πανω του)

Δημοσ.

Να ξεθαψω το θεμα; Εχω τις γνωσεις για τις κολλησεις κλπ απλα δε καταλαβαινω αν χρειαζομαι σειριακη η παραλληλη στο PC. Διαθετω USB to serial. Μας κανει; μπορει να βρω και παραλληλη αλλα δυσκολαααα (καπου εχω θαμενο ενα παλιο PC που μαλλον εχει αυτο το τερατωδες ροζ πραμα :P αλλα πρεπει να περναω σκληρο και λειτουργικο πανω του)

οσο ξερω συνηθως ολες οι κονσολες(να το πω ετσι) παιζουν σειριακα.και ναι οτι κονσολα εχω δοκιμασει με serial to usb παιζει οποτε πιστευω οτι δεν θα εχεις θεμα.

Δημοσ.

Κι εγώ θέλω να πιστευω πως θα παίξει σε σειριακή αλλά ότι σχεδιάγραμμα είδα είναι για παράλληλη. Δε μπορώ να βρω για σειριακό :(

Δημοσ.

Κι εγώ θέλω να πιστευω πως θα παίξει σε σειριακή αλλά ότι σχεδιάγραμμα είδα είναι για παράλληλη. Δε μπορώ να βρω για σειριακό :(

με λιγο ψαξιμο βρηκα το παρακατω.οτι τo jtag θελει παραλληλη θυρα αλλα οτι μερικα ρουτερ μπορεις να κανεις και πραγματα διαμεσω της σειριακης που εχουν.και αναφερει οτι σε μερικα ρουτερ δεν φαινεται η σειριακη αλλα υπαρχει

http://www.dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?t=62998

Δημοσ.

Ναι τα pins της σειριακής στο ρούτερ τα βλέπω, είναι πάνω από το jtag. Αλλά νομίζω πως θέλει tftp για να μεταφέρεις με την σειριακή του ρουτερ και δε ξέρω αν θα δουλέψει στην κατάσταση που είναι το ρούτερ. Δεν το έχω brickarei αλλά του πέρασα άλλο bootloader και εντελώς custom λογισμικό και λέγανε πως ο μόνος τροπος να γυρίσεις πίσω είναι με jtag και με το wholeimage του firmware για να περάσει και ο παλιός bootloader. Πιθανόν να μη γίνεται με σειριακή γιατί δεν έχει το δικό του bootloader που να το υποστηρίζει. (δε ξέρω και σίγουρα κιόλας)

Είμαι στη διαδικασία κατασκευής του καλωδίου και θα βρω PC με παράλληλη. Δεν με νοιάζει και πολύ απλά περισσότερο για εκπαιδευτικούς λόγους το κάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...