ventor7 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 καλησπερα παιδια εχει καποιος αυτο το καλωδιο να επαναφερω το ρουτερ απο bad flash?μενω αθηνα
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Στο openwag200 έχει οδηγίες για επαναφορά από bad flash και χωρίς καλώδιο. http://openwag200.sourceforge.net/?p=recovery
ventor7 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 το ξερω δεν πιανει.θελει το καλωδιο και εγω δεν ξερω να το φτιαχνω
poulinos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 γιατι δεν το πας πισω?εχει 3 χρονια εγγυηση αυτο και θα στο αλλαξουν.βεβαια αν δεν υπαρχει το ιδιο θα σου δωσουν κατι αλλο.αλλιως μονο αμα βρεις οδηγιες πως να φτιαξεις το καλωδιο η να το παραγγειλεις.
ventor7 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 που να το παω? απο την φορθνετ εχω φυγει 2 χρονια το ειχα παρει απο adsl in the box
poulinos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 πισω στο καταστημα που το πηρες με αποδειξη αγορας.
ventor7 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 το ειχα παρει απο πλαισιο στο περιστερι αλλα σαν adsl in abox οχι σαν σκετο ρουτερ μπορω να το αλλαξω?γιατι η αποδειξη γραφει adsl in a box oxi wag 200g
poulinos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 μπορεις .εφοσον το ρουτερ εχει 3 χρονια εγγυηση ειναι δυσκολο να δινουν στο πακετο αλλη εγγυηση.θα ειναι λιγο απατη αμα το κανουν.το κουτι θα δεις οτι γραφει 3 χρονια εγγυυηση το αυθεντικο του Linksys.και δεν εχεις κατι να χασεις.τωρα με τι θα στο αλλαξουν αυτη ειναι αλλη ιστορια.μια δευτερη λυση θα ηταν απευθειας να πας infoquest.αυτοι νομιζω τα φερνουν.με σειριακο θα δουν οτι δεν ειναι 3 χρονων και στο αλλαζουν.στο πισω μερος γραφει νομιζω και ποτε φτιαχτηκε το ρουτερ.ουτε αυτο πιστευω οτι θα εχει περασει τα 3 χρονια.
ventor7 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 12-2006 γραφει πισω οτι φτιαχτηκε.κανενας δεν εχει γνωσεις να φτιαξουμε το καλωδιο?μαλλον εχει περασει η εγγυηση
ssof Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 γνώσεις υπάρχουν , χρόνος διαθέσιμος δεν υπάρχει. Είναι πολυ απλό στην κατασκευή του. Μόνο 2 αντιστάσεις κολλάς αν θυμάμαι καλά σε ένα serial καλώδιο. Αν έχεις κολλητήρι είναι πολύ εύκολο να το φτιάξεις μόνος σου. Αν δεν έχεις πιστεύω είναι ευκαιρία να αγοράσεις και να πειραματιστείς. 1
ventor7 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 δεν εχω ιδεα αμα ηξερα δεν θα ρωτουσα ---------- Προσθήκη στις 13:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:08 ---------- http://openwag200.sourceforge.net/attachments/interface.png αυτο πρεπει να φτιαξω και δεν καταλαβαινω τιποτα!!!
Haros Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 θέλει αποκλειστικά jtag ή μπορείς να κάνεις δουλειά και με την UART (ttl) που έχει; Άμα μπορείς να κάνεις και με την UART τότε αν έχεις ένα DKU-5 καλώδιο (παλιό κινητό Νοκια) μπορώ να σου φτιάξω έναν αντάπτορα usb να κάνεις τη δουλειά σου, δεν είανι τίποτα. Για jtag θα πρέπει να έχεις σειριακή στο pc σου ή θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποιον αντάπτορα σειριακή - usb. Αν και κατά τη γνώμη μου αν δεν γνωρίζεις / δεν θέλεις να μπεις σε κόπο πάρε με 15-20 ευρώ ένα OTEδίστικο router (baudec, thomson) ή δώσε 30 ευρώ και πάρε ένα άλλο wag.
ventor7 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 θελει το jtag κοιτα εχω αλλο ρουτερ αυτο που μου εχει δωσει η τελλας ειναι χαλια με το wag 200g και το open wag firmware βγαζω 11-12mb με το αλλο ρουτερ sta 6-7 mb τεραστια διαφορα ασε που κολλαει συνεχεια το ιντερνετ με το wag 200 παει σφαιρα και δεν εχω προβλημα με το ιντερνετ κριμα ειναι για ενα καλωδιο να μην εχω το wag 200g και να εχω το προβληματικο
poulinos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 12-2006 γραφει πισω οτι φτιαχτηκε.κανενας δεν εχει γνωσεις να φτιαξουμε το καλωδιο?μαλλον εχει περασει η εγγυηση κοιτα για την εγγυηση πρωτα.ΑΦΟΥ λογικα θα εχεις αποδειξη.τουλαχιστον να σου δωσουν κατι αλλο.για το καλωδιο μαλλον θες κατι με πιο πολλες οδηγιες απο οτι ενα απλο σχεδιαγραμμα που σου γραφει τις αντιστασεις κτλ.γιατι αμα δεν το φτιαξεις εσυ τα υπολοιπα θα ειναι πιο ακριβα.κανα 15 αρι εχει ο ανταπτορας usb se serial.
poulinos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 12-2006 γραφει πισω οτι φτιαχτηκε.κανενας δεν εχει γνωσεις να φτιαξουμε το καλωδιο?μαλλον εχει περασει η εγγυηση κοιτα για την εγγυηση πρωτα.ΑΦΟΥ λογικα θα εχεις αποδειξη.τουλαχιστον να σου δωσουν κατι αλλο.για το καλωδιο μαλλον θες κατι με πιο πολλες οδηγιες απο οτι ενα απλο σχεδιαγραμμα που σου γραφει τις αντιστασεις κτλ.γιατι αμα δεν το φτιαξεις εσυ τα υπολοιπα θα ειναι πιο ακριβα.κανα 15 αρι εχει ο ανταπτορας usb se serial.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα